Öncelikle merhaba ks üyeleri ☺️ Bugün ehliyet direksiyon sınavım var 😕 kurs hiç eğitim vermedi çünkü bildiğim için ama size birkaç sorum var ; Öncelikle Parkuru yaparken 1 viteste mi gitsem yoksa 2 ye alıp rölantide mi gitsem? 2. Si ani duruşta 2 vitesle gidip durunca direk vitesi 1 mi almalıyım yoksa 2 ile mi devam etsem 😕 2. Vitesle ani duruş yaptığımda motor bağırdı resmen ve stop ettirdim 😬 3. Sürdüğüm motor Kuba Razore 100 ve onun göstergesinde benzin göstergesi yok ve motora yabancı olduğum için göstergesinde hangisinin kilometre hangisinin devir olduğunu bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim 😊
Bu arada motora en son 2 yıl önce bindim o yüzden yeni yeni tekrar alışıyorum ve hız yapmaktan korkuyorum en son kaza geçirmiştim onun için sınava girerken 1 tane sakinleştirici alsam birşey olmaz değil mi yoksa almayıp alışmam mı lazım tekrar 🤔
hayır sınıavda viteslerı devırde atman gwerekır yenı yasaya göre bırakırlar o eskıdendı ayrıca yıllarca motor kullanmıs bırı olarak araba ehlıeytlı almanı öneıeırım araba en ıysıı türkıyede motor kullananlara trafıkte saygı yok ettıgım kavgalalrın hesabı yok üstüne üstüne sürerler
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Peki şu göstergedekilerin hangisi kilometre ya da devir biliyorsan söyler misin?
0123456 Dİye 12 ye kadar giden rakamlar sağ taraf devir.. 0 20 40 diye giden km/hız olan durum. sakinleştirici alma heyecan yapma stop ettirme. tamamen durmuyorsan 2 ile kalkma. 1 ile kalk sonra 2 ye al parkurda 2 ile devam et.
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Peki sağ göstergenin içinde iki gösterge daha var üsteki kilometreyse alt tarafındaki nedir? Onu bir türlü çözemedim
En İyi Cevaplar