Tüm sülalenin annem babam ablam abim vs herkezin tc kimlik numarası 436 ile başlarken
Benim 325 ile başlıyo neden acaba evlatlik olma olasıliğim var mı
Benim 325 ile başlıyo neden acaba evlatlik olma olasıliğim var mı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tc kimlik no olayı 2000de başlamış o tarihten itibaren insanlar kimliklerini götürüp numara almışlar ailende herkes bir anda alinca baslangiclar ayni olmus senin kimliğin ise başka zaman çıktığı için farklı.. eğer bunun dışında başka sebeplerin varsa bilemiycem
tc ile, biyolojik ailen olup olmadığını anlayamazsın. böyle bir özelliği yok zaten tc'nin. resmi olarak, kimlikte anne ve baban kimse onlar ebeveynindir ve tc bunun aksini göstermez. şüpheleniyorsan dna yaptırabilirsin.
Bu kodları lütfen paylaşmayın, basit algoritmalar ile ele geçirildiğinde başınıza bela açılabilir. Üzerinize paravan bir şirket açılmasını ya da terör örgütlerinin eline düşmesini istiyorsanız o ayrı tabi. Saygılar.
Ahahahaah nesil atlamıştır bizim ailede de sadece kardeşimin tcsi farklı baslıyor kesin evlatlık degil hatta ilk ben gördüm kendisini kesin eminim 😂
Annemin bana dair hic biseyi yok hamilelik fotografi felan sadece bir tane fotografim var o kadar
Cevap
19Cevap
Nufusa kayıtlı olduğun yer neresi aileninkinden farklı mı onunla ilgili olabilir doğum yerini yadaikamet yerini lastetmiyorum kimlikyeki
böyle düşünmene sebep olan esas şey nedir? tc kimlik no ile sınırlı değildir iş.
Ben rüya mı görüyorum yoksa böyle bir soru sorulmuş mu
Ahahahahahahah sesli güldüm ya hatta kahkaha attım
Sordum valla
Haydaaa 325ile mi başlıyor geçmiş olsun 🙄
Niye ki🤦♀️
Herkez olarak yazdığın için fişlemişler😂
Uf 😒
ne için bunu merak etmen için
Ya ben son 4 yıldır felan ailem bana bişey anlattı ondan kurt dustu icime
herkesin aynı olsa kimseyi bulamazsın ne anlattı sana
Ya söyle babamın başinda skntılar varmış ben yeni doğduğumda parasızlik varmış almanyadan bir aileye vericeklermiş beni ama vermemisler
Ya beni almanyadan bir aileden aldilarsa?
Ve ve ve asil bomba ben 2 yasindayken izmirde yasiyomusuz tabi o zaman gazeteye benim fitografim koyulmuş kayıp diye annemde gazete vardı ama cantasi calininca gazete de gitti
Nasıl süphelenmiyim sen olsan ne yaprdin
Yok bazen öyle olur gonlun rahat olsun diye annene sor
Anneme soruyorum bu konuyu acınca susuyo
O zaman şupeli arastımak gerek
Aynen
Sana bir kac yöntem var aslin da sizi sevmeleri ve genetik yuz hatlar ve bir cok özelik
Keşke benim de böyle dertlerim olsa 😏
Hiç ozenme kotu bir duygu
Bence onlardan gizli dna testi yaştır
Benimki de farklı , beni Hindistan dan getirmişler
Seni çöpten bulmuşlar😢😢😢
He ya
75% Evlatlıksın😬
Dmi 😒😫
Seni leylekler getirdi😂😂
olabilir esra erola git bir arastirsin
😂😂😂
olabilir dna testi yaptır :D
Evet , senin annen benim !
😂😂
Herkese aynı olmaz ki
senin ki öyle denk gelmiştir
Yaşın küçük ondan
Hahah sesli güldüm
Komik olan ne?
Kendimi gördüm bir an. Benimkide öyle ve senin gibi düşünmüştüm ama yok öyle birşey
özel birisin demekki
Alakası yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar