Arkadaşlar çok rezil bir durumdayım. Üniversite öğrencisiyim. Geçen sene bir delilik yapıp teknokrediye başvuruyum dedim çıktı ve satıcının gazına gelip iphone 6 aldım. Telefon süper telefondan yana bir sıkıntım yok hatta şimdiye kadar hayatımda kullandığım en kaliteli, düzgün, temiz telefon diyebilirim. yaklaşık 5 aydır kullanıyorum ve 5 aydır maşallah hiçbir sorun yaşamadım ta ki ödemesi dışında tabi. Uyanık satıcı bana 2 milyarlık telefonu “yok abi 500 lira zorunlu kasko ,1 senede istersen ayrıyeten 500 e bir tane daha yapalım telefon 4 sene garantili olsun” diye gaza getirdi 2 milyarlık telefon 3 milyara patladı. Her ay 180, 180 yatırmaktan iflahım kesildi, ciğerim soldu ruhum yıprandı cidden. Başlarım böyle işe deyip satmayı düşünüyorum. Şuanda borcun yaklaşık 1 milyarını kapamış bulunuyorum ama 2 milyarlık kısmı kapı gibi karşımda! Seneye mayıs ayına kadar bu zulüm devam edecek.
Satmayı deniycem esnafa sordum ne kadara alırsınız diye şimdiye kadar en iyi teklifi verem 1300 liraydı. O da garanti, sigorta kağıtlarını vs istiyo uyanık. Yani nerden baksanız 1 milyar zararda olucam üstünede yeni kötü bir telefon alıp onun çilesini çekmeye devam edicem ama en azından aralık ayına kadar beni rahatlatacak belkide. İnanın şunu borcunu yatırmaktan elimde beş kuruş kalmıyo babamda bilmiyo sürekli para istemek zorunda kalıyorum geçen kızdı” naptın uyuşturucuya mı başladın keş mi oldun başımıza” diye azarladı ki ne dese haklı.
Off napıcam arkadaşlar satsam mı? Satarsam yerine ne alabilirim onuda bilmiyorum Allah kahretmesin nolur bir çözüm önerin yardım edin :( teşekkür ederim şimdiden güzel yorumlarınız için...
Satmayı deniycem esnafa sordum ne kadara alırsınız diye şimdiye kadar en iyi teklifi verem 1300 liraydı. O da garanti, sigorta kağıtlarını vs istiyo uyanık. Yani nerden baksanız 1 milyar zararda olucam üstünede yeni kötü bir telefon alıp onun çilesini çekmeye devam edicem ama en azından aralık ayına kadar beni rahatlatacak belkide. İnanın şunu borcunu yatırmaktan elimde beş kuruş kalmıyo babamda bilmiyo sürekli para istemek zorunda kalıyorum geçen kızdı” naptın uyuşturucuya mı başladın keş mi oldun başımıza” diye azarladı ki ne dese haklı.
Off napıcam arkadaşlar satsam mı? Satarsam yerine ne alabilirim onuda bilmiyorum Allah kahretmesin nolur bir çözüm önerin yardım edin :( teşekkür ederim şimdiden güzel yorumlarınız için...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer