Arkadaşlar, iğne falı baktırdık kızlarla, evleneceğimiz kişiyi sorduk ve her birimize ayrı ayrı isim verdi. Benim şu an ayrı olduğum oğlanın ismi çıktı, çok şaşırdım. Diğer kızların da hayatında olan kişilerin ismi çıktı. İğne falı doğru mu? Fala inanmıyorum ama bir isim vermesi bile ürpetti beni...İğne Falı gerçek mi? İğne Falı doğru çıkar mı?
Cevabın nedir?
+1 yılEnerji ile alakalı da olabilir.1 kere yaptım yalniz evlilikle alakalı diyemem. Anne baba okuduğum bölümün ismini üni nin adını sordum hepsine cevap verdi. Bilmediğim birinin adını sordum mesala arkadaşım nişanlanmış onun nişanlısının adını bilmiyorum onu sordum bir isim verdi. Arkadaşa ulaşıp sordum nişanının adı ne diye aynı ismi verdi. Daha bulaşmam arkadaş son soruyu sormayacaktım... ödüm koptu bee.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu tarz seyler biraz senin verdigin enerjiyle cıkıyor. Internetten gorup 3 4 ay once arkadasimla yaptik onun da eski erkek arkadasinin ismi cikmisti ama 2 hafta once cocuk nişanlandi baska biriyle yalan dolan seyler bunlar inanma elbette😄
60 Yorumla
Evet ben de annemin adını sormuştum iğne annemin adını gösterdi aklımdan ne geçerse onu söyledi ama bilmediğim bir şey sordum aklımdan bir şey geçirmeyince iğne kıpırdamadı yani iğneyi enerjimle hareket ettirdiğimi fark ettim
30 Yorumla
+1 yılBana Hüseyin adını verdi ama öyle biriyle hiç tanışmadım. Doğru mu bilmiyorum, arkadaşımın sevgilisi varken başka birinin adını verdi ona da. Acaba cin mi onu hareket ettiriyor?
30 Yorumla
+1 yılHerkesin sevgilisinin ismi çıktıysa bence yalan 😄 Hepiniz birden evleneceginiz insana denk gelmiş olamazsınız heralde
52 Yorumla
Soran+1 yılBenim Şu an ki sevgilim cikmadi eskisi cikti 2 sinin hayatinda olan kisi cikti digerineyse bilmedigi iki isimli birini söyledi
Akrep+1 yılAnladım ama iğne falı dediğin şey fincanla cin çağırmanın aynısı. Yani inanma, bu konuda bilgim var.
+1 yılHerkes istediği isme parmağını ilerletiyor olay bu
04 Yorumla
Soran+1 yılBana yapan arkadaş sevdigim oglanin ismini bile bilmiyor ama
Başak+1 yılNasıl yapılıyormuş bu
Soran+1 yılTemiz bir kagida yuvarlak sekilde 29 harf yaziliuor tam ortasina tükurük igneyi ioten geciriyorsun ve soruyu soruyorsun ona göre igne harflere yoneliyor
Başak+1 yılBilmiyorum saçma geldi başkası adına da yapılıyorsa benim adıma bir kaç soru sorar mısın
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
38Cevap
+1 yılBanada buna benzer bişi oldu uyuyordum uyandım yanımda biri oturuyordu ve karşısında ağlayan biri vardı önce rüya sandım dua okumaya başladım baktım gitmedi yumruk salladım aniden kayboldu
06 Yorumla
Gizli Soran+1 yılgeçmiş olsunn
Oğlak+1 yılÇok teşekkür ederim.
Aslan+1 yılVay be biz ayaklarımizi uzatıp laylaylom yaparken millet neler yaşıyor?😏
Oğlak+1 yıl@İtsmeHamlet eeeeee kimin ne yaşayacağını bir tek Allah bilir yarın sabah sağlam uyanacağına garanti verebilirmisin kardeşim
Gizli Soran+1 yıl@İtsmeHamlet sende yap sende yaşa o zaman :D
Aslan+1 yılHaklisin evet
+1 yılFal dediğin zaten yalan, dolan, kurmacalardan ibaret. Bir de iğnesi, makası, boku gibi òzellikli fal cıkarıyorsunuz. Bu kadınlar neden hep gerçek dısı olaylar peşinde kosar anlamam.
20 Yorumla
+1 yılFala inanma falsızda kalma. fal baktırmak çok hoşuma gidiyor benimde ama ertesi gün falda çıkanları unutuyorum ;) ne demek istediğimi anla. hayatını fala göre değil kendine göre yönlendir.
40 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 787 cevap paylaştı.
+1 yılDediklerinizi bilmiyorum ama Nisanlanmis birinin kurdelesinden ufak bir parca suyla yutun gece kiminle evleceginizi goruyorsunuz Denenmistir😉😉
62 Yorumla
Başak+1 yılOha ya ama nerden bulucam nişanlı kişi😂
Koç+1 yılAcele etme bulursun😂😂Denemen gerek
+1 yılAybnen doğru bana 1* yıl önce 3 yıla kadar zengin olacaksın dediler çok zengin oldum cidden işe yarıyormuş.
10 Yorumla
+1 yılYetenek meselesi ayrıca bu tür fallara bakanlar cinlerden yardım alıyor diye biliyorum tehlikeli bir yönüde var yani.
00 YorumlaHiçbir fal türü gerçek değildir. Ne idüğü belirsiz inşanların düşüncelerinizi ve hayatınızı yönetmesine asla izin vermeyin.
11 Yorumla
+1 yılfal haram ve sahte diyoruz,
uslu durmuyorsunuz ama.
Allahtan korkmuyorsunuz anladık da, bu kadar mı cahilsiniz?214 Yorumla
Gizli Soran+1 yılsadece merak için sormuştum... medeni cevap ver
Akrep+1 yıl21-ci yüzyıldayız.
Bilim, Teknoloji devrine yeni girdik.
Ve sen hala falın gerçek olduğunu mu düşünüyorsun da bu soruyu soruyorsun?
15-ci yüzyıl çoktan bitti.
Gizli Soran+1 yılneyse
Akrep+1 yılkardeş neyse diyecektinde neden yazdın?
yazmasaydın daha iyi?
Gizli Soran+1 yıluzatma.. sinirim bozuldu.
Akrep+1 yıl*sinirini düzeltir*
Gizli Soran+1 yılya bir git
Akrep+1 yılelma dersem çık armut dersem çıkma misali bak,
elma dersem git artmut dersem gitme.
Gizli Soran+1 yılelma diyorum. git.
Akrep+1 yılarmut diyorum bende
Gizli Soran+1 yılamacın ne?
Akrep+1 yılarmut ve elma yemek
Gizli Soran+1 yılo zaman git ormanda oyna.. ağır söz söylerim 2 tane armut elma s. çarsın tamam mı. defolşimdi
Akrep+1 yılyoo söyleyemessin
+1 yılKış kış kış cinler yallah cinler yallah cinler yallah kış
12 Yorumla
Gizli Soran+1 yılkomik değillll
Kova+1 yılSen onlara bulaşiyorsun arı kovanına çomak sokuyorsun
Fal bakmak ta baktırmak ta günah ve onları çağırmış oluyorsn dikkat et yıldızın düşükse yandın
06 Yorumla
Gizli Soran+1 yılof ya korkuyorum
Aslan+1 yılYıldızin düşüklüğü nasıl bir şeydir? @denizran
Aslan+1 yılEvet biliyorum. Hatta biri benim olumlu manada beyaz renkte auram olduğunu söylerdi.
Astroloji & Burçlar konusunda 471 cevap paylaştı. Her çeşit falı, çoğu çeşit büyüyü de biliyorum sadece meraktan ezberledim ama yapma pişman olursun
03 Yorumla
Başak+1 yılHayır yaptım zaten de sonuc tutacak mı bilmiyorum 😂
Başak+1 yılBüyü değil işte fal sadece
Yüzük falini bizde arkadaslarla denemistik bende 22 cikmisti 😄
05 Yorumla
Başak+1 yılTutar mı ki acaba 😄
Başak+1 yılBenim de yok işte sıkıntı orda 😂
+1 yılFal sevmem/Gelecekten haber verenlerinancımda hoş görülmüyor.
00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 12,8b cevap paylaştı. Bir deli kuyuya taş atmış,
40 akıllı çıkartamamış hesabı :D10 Yorumla
+1 yılHadi buyur nasıl bakılıyor o bende öğrenmek istiyorum
010 Yorumla
Gizli Soran+1 yılhttps://youtu.be/TcD5UUYuQZM bu video da anlatıyor
Koç+1 yılTeşekkür ederimm
Gizli Soran+1 yılRica ederim
Gizli Soran+1 yılEğer bir isim söylerse haber ver 😉
Koç+1 yılTamam yazcam sana 😊
Koç+1 yılGamze diye biri çıktı 😂
Gizli Soran+1 yılHayırlısı var mı hayatında böyle biri
Koç+1 yılYok ya hayatımda sadece bir kişi oldu 6 senemi verdim bıraktı gitti hemşire oldu şimdi başka bir şehire çalışmaya gitti giderkende ayrıldı benden ondan sonra sevmemeye karar verdim Aslında karar demeyelim de sevmekten korkmaya başladım yine bırakılmaktan korkuyorum çünkü girdiğim o boşluktan henüz tam çıkabilmiş sayılmam
Gizli Soran+1 yılGeçmiş olsun zor hakkında hayırlısını inşallah ❤
Koç+1 yılHepimizin hakkında hayırlısı teşekkür ederim 😊
bence gerçek bizde bugün yaptık 1 arkadaşıma eski sevgilisi diğer arkadaşıma da eskiden hoşlandığı çocuğun ismi çıktı banada hiç tanimadigim birisi çıktı tesadüf olcagini düşünmüyorum eskiden de çok fazla bakılan bi falmis ve gerçekten çıkıyormus
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen denedim hayatımda ki insanı söyledi ama iğne değil yüzükle yaptım ben
10 Yorumla
+1 yıliğne falını ilk kez duydum. daha önce bir sürü fal türü duydum ama bunu hiç duymadım
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılKagida bir yuvarlak ciziliyor etrafina harfler yaziliyor ortasina kan veya tukuruk koyuluyor iğne kendi kendine dönüyor sorulara cevap verip harflere gidiyo
Gizli Soran+1 yılBende ilk defa dun gece duydum denedik
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnu bende denedim ayrıldığım oğlanın adını verdi enerji işi herhalde
00 YorumlaFalın hiç birine inanmam
50 YorumlaBence doğru sevdiğim insanın geri dönüp dönmiceğini sormuştum evete gidip ertesi gün çocuk yazdı
00 YorumlaYüzde elli ya tutarsa
10 YorumlaBence böyle şeyler çok saçma
10 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 2b cevap paylaştı. İgneyi saplamasinlar dikkat et😀
01 Yorumla
+1 yılfala inanmam ayrıca günah inanıp baktırmak
01 Yorumla
+1 yılİğneden fal mı bakılır bunca zaman falcılık yaptım
02 Yorumla
Yengeç+1 yılya yeni dönemde çıkan saçma bir akım işte
+1 yılBana da öğretsene özel mesajda bekliyorum lütfen.
04 Yorumla
Gizli Soran+1 yılbence yapmamalısın bana dokundular diyorum burda
Aslan+1 yılSen tarifi ver. Ben korkmuyorum ki.
Gizli Soran+1 yılyoutubeden bakabilirsn
Aslan+1 yılKızları özelden rahatsız eden erkeklerden değilim;$
Özele bırakabilir misin bahsettiğin YouTube kanalını?;d
Astroloji & Burçlar konusunda 1,3b cevap paylaştı. ayoll cindir cin banada baksana kız
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılkomik bir durum değil bu ciddi bişey
+1 yıliğne falıyla ne görüyorsun ne işe yarıyor
05 Yorumla
Gizli Soran+1 yılher şeyi biliyor ve ben ona sen kimsih dediğimde cin dedi
Kova+1 yılo mu herşeyi biliyor.
Gizli Soran+1 yılgerçekten sorduğum her şeyi bildi
Kova+1 yılinşallah dalga geçmiyorsundur bende tırsıyom böyle şeylerden :D iğne falıyla neler yapılıyor
Gizli Soran+1 yılyemin ederim ki her şeyi bildi hatta dayım iddia oynadı sorular sordu hepsini bildi
+1 yıl2020 yılındayız yahu, hala fala inananlar var.
03 Yorumla
Başak+1 yılEğlendik ne var bunda
Aslan+1 yılÇok belli, 24 yaşında evleneceğin konusunda gayet eminsin nedense..
Neye dayanarak söyledi o angut sana bunu? İğneye bakarak senin duygu ve düşüncelerini hiçe saydı, Allah'ın verdiği kaderi es geçti ve sende inandın. Helal olsun
Başak+1 yılİnanmıyorum Allahtan başkası bilemez zaten farkındayım eğlendik yani 😂
+1 yılyüzük falımı iğne mi? kafayı yemişsiniz
01 Yorumla
Başak+1 yılNe alakaa
Astroloji & Burçlar konusunda 482 cevap paylaştı. Fala bakanda, baktıranda musallatlıdır zaten.
00 Yorumla
+1 yılİğne falı ne la
Merak ettim çok00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yaptım. Yüzükle de oluyor hatta
01 Yorumlaİnanmayın böyle şeylere.
00 Yorumla
+1 yılÖyle Bir şey mi varmış
03 Yorumla
Kova+1 yılSayende bişey öğrendim teşekkür ederim, 😊
+1 yılHicbir fal cesidine inanmam
00 YorumlaBırakın bu tarz tehlikeli işleri...
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılNiye tehlikeli
+1 yılFal diye diye memleket falcıya döndü😒😒
01 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle katiliyorum ama ürperdim sacma sapan harflerde cikabilirdi ama isim verdi her defasinda
Tehlikeli sularda yüzüyosun
11 Yorumla
Gizli Soran+1 yılkesinlikle öyle
Astroloji & Burçlar konusunda 403 cevap paylaştı. Fal doğru mu ki igne falını soruyorsun
00 Yorumla
+1 yılO nasıl bir fal bakma metodu ya?
00 YorumlaHayır doğru değil kız ayool
01 Yorumla
SoranAyyy ayoool olmasinda zateeen
Astroloji & Burçlar konusunda 364 cevap paylaştı. nasil ve nerde yaptiriliyor
01 Yorumla
Soran+1 yılIgne fali yaz googleye youtubede var video
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇıktı mı bari iğne dalının dedikleri
00 Yorumla
+1 yılFala inanmam
00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 1,3b cevap paylaştı. İsim ne? Merak ettim.
04 Yorumla
Gizli Soran+1 yılArkadaşa kemal çıkmıştı😂
Gizli Soran+1 yılVallahi bir de seni günaha sokmak istemem baktıktan sonra çok vicdan yaptım o yüzden söylemiycem üç harfli tahtası falan da deniyormuş buna hiç bulasmamak lazım. Allah hayırlı olacağını bilseydi zaten yazgimizi bildirirdi bize. Bence bakma derim.. O yüzden söylemiycem😊😊
+1 yılİnanıyor musunuz böyle şeylere hala..
00 Yorumla
+1 yılCinler sarmış dört bir yanını
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılya öyle deme
Terazi+1 yılDedim bile
+1 yılNasıl oluyor o ya banada öğret
00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 4,8b cevap paylaştı. Duydumda pek inanasim gelmiyor
00 YorumlaÇok değil tarota yönel
17 Yorumla
İkizler+1 yılBanada bakarmsnz
Gizli Üye(30-35)+1 yılYeni icatlar çıkarmayın basimiza
00 Yorumla
+1 yılO ney di kız 😊😉
10 Yorumla
+1 yılSaçma sapan şeyler
00 Yorumla
+1 yılyapmaaa bana bulaştılar artık yapmam
01 Yorumla
Aslan+1 yılNe olsuki bende yaptim ama eoey bir nas okudum fleak okudum
- Astroloji & Burçlar konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılFalın hepsi uydurma
00 Yorumla iyice saçmalıyosunuz
00 Yorumlaİnanmam bakardım ama
10 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 302 cevap paylaştı. Bence degil
00 Yorumla- Devamını Gör (5)
Devamını Gör(50)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!