Erkek arkadaşım, "DC yapalım mı?" dedi. DC ne demek?
beni mi seversin
aneni mi
DC, son zamanlarda popüler olan Discord uygulamasının kısaltmasıdır. Discord bir konuşma programıdır.

Erkek arkadaşın sana Discord uygulamasına gir demek istemiş. Discord uygulamasını Appstore ve Google Play üzerinden bulabilirsin. Bilgisayar uygulaması içinse bu siteden indirebilirsin. Discord üzerinde odalar oluşturarak grup halinde konuşabilir ya da sende ekli olan kişiyi özelden arayıp konuşabilirsin. Oyun oynayan kişilerin iletişim için sıklıkla kullandığı bir uygulamadır.
Discord hakkında daha detaylı bilgi istersen buna bakabilirsin: Discord uygulaması ve hizmeti nedir?
Ben elektrikci adamim dc demet dogru akim demektir ; )
Allah seni napmasin 😀
hahaaaa😆
Arakadaş haklı dc demek doğru akım demek 😁
@llİstemihanll bunlar sosyete olmus kardesim
İntiharın acısızı olmaz. Bu dünya zaten gelip geçici. İntihar ederek ahiretini mahvetme sakın. Yalnız değilsin Allah var.
Doğruluk cesaret oyunu işte
Cevap
7Cevap
Dogruluk mu cesaretlik mi
Doğrulukmu cesaretlilikmi değilmi ya
doğruluk mu cesaret mi
Oyun ama başbaşa oynamayın kardeşim 😂
bilmiyodum bende hayir dedim😆😆😆😊😀
😀knk engelledim bebeyi
manitamdi knk artik degil engelledim hayir dedim ya bana dediki bulusunca opcem yanagindan dedi bende engelledim😀
mal knk bide ozelden ariyo salak
napam dis gorunusu guzel geliyo sonra salak cikiyolar gitmis baska kizla instaya resim atmis knk birde bana diyo seni kiskandirmak icin yaptim dedi .. o kizla resim atmis herkes yazmiski o kiz bacım bir kiz yazmis gelmis bana yaziyo . bende engelledim diger numarayi knk birde aradi baska hattan actim ne oldu dedim diyoki 3 yil once bir kizdan sevdim ailesi vermedi ondan snra kimseyi sevemedim dedi senden sadece hoslanmistim yazdi.
ne derdin var soyle ya da ozelden yaz gi
himm anladim
aynen hayirlisi
DisCord 😂😂😂
turkcesi
Skype gibi sesli konusma programı erkekler genelde oyun oynarken kullanır kısaltması dc dir :)
Dj ylik galiba
Doğruluk / Cesaret
dc discord demek
Doğruluk cesaret
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar