sadece 240 puan almak istiyorum hiç ders çalışmadım sınav martta. neler yapmam lazım 240 puan almak zor mudur?
Çalışmassan zor
Çalışmasanda alırsın zor değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
kolay ama çalısmalısın en azından sözellerden iyi net yapman gerekiyor çünkü barajı geçemeyen arkadaslarm oldu geçen sene geçemeyebilirsin biraz gayret etmelisin.
anladım :/
ben 1 ay tek çalıştım 300 aldım :D çalış çalış zormu kolaymı yok elinden geleni yap bence
benimde hedefim Gsf fotoğraf bölümü
Cevap
4Cevap
Tm isen alirsin mfyim ben calismayana her puan zor ts icin bir fikrim yok ama oda alir cunku tarih gercekten yorum isi mf olmama ragmen yapiyorum calismadigim halde
Ve lys ye girmeyeceksen hic kasma ygs kolaydir basarilar
matematikten hiç anlamam yani sözel yüklenicem kimya falanda severim ondanda yaparım büyük ihtimal bir kısım soru. Gsf ye girmek için uğrasıcam yani kısaca :)
Bolumun neydi sni sozelc misi kimya bilgi ister yalniz yorumlanacak bir ders degil
mekatronik okuyorum önlisans. sayısalım yani
Ben tm idim. Sadece matematikle sayisal puanim 290 di. 3 tanede fen vardi sanirim.
oo güzelmiş :)
Benimde tm daha yuksek geliyor hep ama mf den 300 le tm den 300 arasinda daglar kadar fark var geometri yapmamis olmalisin yoksa daha yuksek gelirdi ya da yaptiysan bile sozel netlerin dusuktu sanirim
Neyse sana basarilar kardes ben ders calismaya devam edeyim :)
hıııaaa anladım şmdi çok saol
sınavlar bu sene zor olur yök hazırlıyo sözel derslerini iyi tutmaya bak
Dershane sınavlarına hiç benzemez
yani hangisi daha kolay :D
Üniversite sınavı daha zor olur , belki göreceğin en zor sorular olmayacak ama igirdiğin en zor sınav olacak.
daha öncede girdim ama ozmnlar Öss idi. yıllar geçti unuttum herşeyi tekrar giricem bu sene. hedefim Gsf fotoğraf bölümü
çalışmassanda alırsın,hatta hiç çalışma olm otur burda soru cevapla
kolay kolay.kasma kendini
Ben hiç çalışmadım 246 aldım :D
çalışana kolay bence
Çalışmassan zor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar