+1 yılİlerideki sevgililer gününde de buraya soru soracak mısın ne yazacağım diye? Veya bir 3 yıl daha geçtikten sonra monotonluğu aşkınıza bir hastalık gibi salmamak için debelenicek misin burada? "Sizin olan" bir aşk hayatınızı başkalarının cümleleriyle yürütecek misin tekrardan? Tekrardan o şahane(!) aşkınızı ayakta tutmak için fikir dilenecek misin böyle?
Kendi yaşadığınız bir takım olayları neden başkalarının o yaşadıklarınızın "gramını dahi" yansıtmayan cümle yapılarıyla doldurmaya bu kadar meyillisiniz? Güzellik bu mu oluyor?
Peki ya etik sayılıyor mu bu? Yarın öbür gün ayrıldığınızda kendi kendine "ben elimden geleni yaptım" cümlesini bu yardımları hesaba katarak mı söyleyeceksin?
Ne kadar senin elinden çıktı senin aşkın?
Milletin saçma ve şaşalı kelimeleriyle mi tanımlıyorsun kendi aşkını?
Hadi onu da geçtim.
Kelimeler gerçekliği yansıttığı sürece parlak olurlar. Aksi halde süslü bir yazıdan, abartılı kelime oyunlarından, görülmemiş betimlemelerden oluşan, ağır havası olan, edebiyatla boğulmuş cümle yığınlarından oluşan paragraflar, sadece okumada zengin kalır.
Duyguların içine işleyemez.
Bir söz vardı, şunun gibi birşey: "İnsanlar, onlara ne yaşattıklarınızı değil, ne hissettirdiklerinizi hatırlarlar."
Sen milletin senin için yazdığı şeyleri sevgilin okuduğunda mutlu olacağını mı zannediyorsun? Ben sana bir şey söyleyeyim. Ona yazdığın mektup en fazla 3 gün hafızasında kalacak. Çünkü derine işlemeyecek. Gerçekleri yansıtmayan bir şey, ortak duyguların konuşamadığı ve abartıdan doğan edebiyatın kuşattığı bir mektup, onun o mektubu hayatı boyunca hatırlamasına izin vermez.
İlla her şey göze çok güzel ve şaşalı mı gözükmeli?
Benim bugün okudugumda etkilendiğim en büyük yazılar, cümle aralarında birkaç sıradışı kelime bulunan, ama basit anlatımı ele alan, aynı zamanda seni okuduğunda "harbiden ya" dedirtecek derecede gerçeklik içeren yazılardır.
Akışına kapıldığın yazılardır. Falan filan. Laga luga..
Ortak duyguları hissettiren küçük sihirli kelimeler vardır hani her aşkta. Sen onları kullanmazsan yazında adam akıllı, ve senin yaşadığın şeyleri sanki millet biliyormuş gibi onların yazılarını kullanırsan, kusura bakma da sen yaşadığım aşk hayatımı renklendirecegim derken daha da çuvallarsın.
Daha da ne yazayım yani sana..416 Yorumla- +1 yıl
Hic usenmedin mi bunlari yazmak icin.Sadece yazamam deseydin yeterliydi.Disarda onca insan onca kotuluk yaparken ben sadece bir kisiyi sadece bir gunde mutlu etmek istedim, eger bu kotu biseyse evet haklisin.Ayrica yardimci olmaya calisan arkadaslara da soyledim kopyala yapistir yapmicam. Sadece fikir edinmek ve kafamda bir sekil oluşturmak istedim.illkaki suslu cumlelerden ornek verin de demedim.
- +1 yıl
Neden bu kadar yerdiniz soru soran arkadaşı, merak ettim doğrusu. Bu site soru sorulması, her hangi bir konuda birilerine danışılması ya da paylaşım yapılması için kurulmadı mı? Eleştiri yapabilirsiniz elbette fakat bende kendi düşüncelerimi aktarmak istedim yorumunuzu okuyunca. Bende size bir eleştiri de bulunma hususuna girdim affınıza sığınarak. Soran arkadaşımıza karşı biraz haksızlık yaptığınızı düşünüyorum. Çok sevdiği insan için birşey yapmk istemiş sadece. Yorumunuz acımasız olmuş biraz
- +1 yıl
Senin o küçük aklına bir şeyler bırakmak için o kadar şey yazdıktan sonra şu ilk cümleni okudum ya.
"Hiç üşenmedin mı bunları yazmak için."
Daha da yazmam. Bundan sonra "üşenirim" ..
Ulan sorusuna büyüdüğünde farkına varacağı bazı şeyleri ben daha şimdiden sunuyorum, duyduğum şey, "sadece yazamam deseydi yeterliydi".
�lasını akıtırım lan buraya, sana doğru yolun bu olmadığını göstermeye çalışıyorum.
Yok abi yok. Bu çöplükteki kişilere ne konuşsan "an-la-ya-mı-yor-lar"! - +1 yıl
Bu benim hafif dilimle yazdığım bir yazı. Eleştiriye gelemiyorsaniz neden yazının "acımasız" olduğunu savunuyorsunuz?
@tükeniyoruz, bu cümlelerim "size".
Daha da konuşturmayın beni. Cümlelerimi duymayı hak etmiyorsunuz. - +1 yıl
Senin o malak dediğin adamın bu ambarda takılma nedeni sadece ve sadece yazmayı sevmesi.
Yoksa çok da meraklı değilim sizin gibiler arasında çürümeye.
Sizin doğru düzgün iki kelimeyi yan yana getiremediğiniz ortamda ben biçimimle ve düşüncelerimle kirletiyorum beyaz satırları. Bu beni tatmin ediyor.
Cevabını aldıysan profil resmime bakıp bir de infra-dignitatem anlamına bakıp ... gidersen çok daha anlamını kavramış olursun burada bulunma sebebimi. - +1 yıl
Siz komiksiniz bayım :) Özür dilerim ama yazmayı seven biri eleştiriye de açık olur. O zaman demezler mi bu ne bencillik? Siz sadece kendi doğrularınızla yaşamayı benimsemişsiniz. Savunma mekanizmanız hoşgörüye kapalı ve hemen saldırı pozisyonuna geçiyosunuz. Ben kibar bir şekilde eleştirdim ve affınıza sığındım. Bende yazıyorum ve çok seviyorum yazmayı ama sırf yazmak için de bu gibi sitelere insanları yermek için satırlar yazmıyorum. Sizin ki saçmalıktan başka bir şey değil efendim :)
- +1 yıl
Birincisi şu ki, eleştirirken beni, araya "efendim, bayım" gibi tatlı kelimeler serpiştirince eleştirin de tatlı olmuyor.
Eleştiri eleştiridir. Tatlı olan bir eleştiri de yoktur zaten. Pozitif eleştiri vardır, negatif eleştiri vardır.
Negatif eleştiri kişinin ne halt yediğini yüzüne vurur. Ama pozitif eleştiri yaptığı şeyin hatasını kişiye anlatmaya çalışır. Dili ağır olsa bile..
Her neyse.
Komiklik göreceli bir kavramdır sonuçta. Gülebilirsiniz.
Ve bence.. - +1 yıl
Herkesin saçmalığı kendisine göre doğruyu içerir. Benim de sizin gözünüze gelen saçmalığım, kendim için "bu konuda olması ve düşünülmesi gereken en uç nokta, en uç doğru".
Eleştiriye açık olmadığımı da nereden çıkardınız.
İnsan bir kere başkalarını severek en büyük aşağılamayı kendisine yapan bir varlıkken, benim eleştiriye açık olmamam.. saçma olurdu sanırım? - +1 yıl
Eleştirin canım, size eleştirmeyin demiyorum ki. Sadece eleştirinin de bir ayarı ve üslubu vardır ve bende tamda ondan bahsediyorum. Yani sadece masumca bir yardım istenmiş. Ne yani sevgilisi bahsettiğiniz gibi 3 gün sonra bunu sırf o yazmadı diye hafızasından silip atacak mı? Yapmayın. Bu detaylar ilişkiyi yıpratır, Baksanıza benim ne yazacağıma bile nerdeyse siz karar veriyor onu dahi eleştiriyorsunuz. Tatlı olan eleştiri yoksa neden tatlı olmuyor diyorsunuz :) Çözemedim sizi, saygılar :)
- +1 yıl
Dilim pek tatlılığa kaçamıyor eleştiri yaparken. Aslında benim tüm yorumlarım biraz küçümseyicilik içerir, okursanız sadece bu soru için böyle yazmadığımı görürsünüz.
Birbirimizi anladığımızı pek düşünmüyorum, çünkü bir eleştiri tatlı olmalı demiyorum. Siz bunu vurguluyorsunuz sanki. Yine mı yanlış anladım yoksa?
Ah, ve evet.. yine sizin ne yazacağınıza ben karar verip yazıyorum sanırım.
Huyum bu sanırım.
Sinir, inat, kaba ve kırıcı. - +1 yıl
Sizin tüm yorumlarınız küçümseyicilik içerir öyle mi? Bakın sorunu tamamen kendinizde arayın bu durumda. Siz yazmak için yazıyor sunuz. Yada doğru sadece sizsiniz, ya da klavye tuşlarınızdan dökülen kelimeler.. Evet ben zaten okudum siz söylemeden. Ki ona göre yorum yapayım belki gerçekten hakkını vererek cevaplamışsınızdır diye soruları. Siz sadece birilerini eleştireyim de ne olursa olsun düşünceleriyle buradasınız. Aksini düşünemem, diyaloğunuz içinde teşekkür ederim tartışmak iyidir..
- +1 yıl
Ben bu bataklıkta çok gezindim. Bu belki de 20. hesabım falandir.
Beni bu duruma getiren bir şey varsa, o da buranın insanıdır. Burası hiçbir güzel şeyi hak eden bir yer değil. Bunu anladığınız vakit, ben de size boynumu yana eğmiş bir vaziyette "yine küçümseyici" tavrımı sergileyecegim ve dudaklarımı hafiften kıvıracağım.
Ben teşekkür ederim. Anlayışınız için.
En İyi Cevaplar
+1 yılözlemle sarıldım bugun gene sana gözyaşlarımı içime akıtıp
sahte gülüşlerle veda ettim bugun sana
Benim bir kazağım vardı sıcak tutan mavi renkli
sen yanımdayken hiç üşümemişim meğer
iş kazakta değil sendeymiş be canım bir tanem
şimdi soba kilma cayır cayır yanıyor içimdeki soğuk hasret
rüzgarlarının beni üşütmesine engel olamıyor
sanki sen nükleer santirelini aldım içimden giderken sevgilim
güneşimi söndürdün kalbimdeki kanı dondurdun içilen çaylardaki muhabbet sıcaklık yok artık
onun yerine ne var biliyomusun gazyaşı gözyaşı neden tuzludur
bilirmisin ağlayınca yarana iyi gelir tuzu bastıkça canın yanmaz ve onu hatırlatır sana
sonra bir rahatlama gelir içine uyursun rüyanda o anları yaşayıp ısınmak için..
benim sobamda yaşama sevincimde kendime iyi bakma nedenimde senmişsin meğer
gidince anladım bedelini her gün ödediğim hayatımın faturasısın sen.
fatura ayrıntısında tüketilen aşk miktarı yazmıyor onun yerine kaçak aşklara yelken açma bedeli ağır olur diyor.12 Yorumla- +1 yıl
Ahhhh daha neler var bu en basiti. Fotoğraflarda kalan mutluluktur bizi hüzünlendiren o anı yaşamak istememdir geri gidişim o andan ibarettir benim için hayat.
+1 yılaralığın son günlerinde sevgilimin doğum günü vardı ben de hediye paketinin içine mektup koymuştum fenerbahçeli olduğumuz için renkler de birazcık çağrışım yapsın diye sarı A4 kağıtları ve mavi mektup zarfı kullandım zarfın üzerine ilişkimizin başlangıç tarihini attım 06.07.2012 diye :) 3 sayfa yazdım sadece. ama pişman olmadım değil. çünkü okudu ve okuyunca o kadar duygulandı ki gözleri doldu ve 'erkeklik gururu' mu denir, karşımda ağlamamak için başını çevirdi yaklaşık 1 saat hiç konuşmadı. konuşunca da mektuptan hiç bahsetmedi. eve gidince mesaj atıp özür diledi uzun bir seni seviyorum mesajı ile. çok duygulandığını ve mektubu benim yanımda okumasının yanlış oldugunu söyledi vs o yüzden ben sana hiç yardım etmeyeyim onu gözleri dolu dolu sus pus görmek hiç mutlu etmiycek çünkü seni
14 Yorumla- +1 yıl
tabi ki ağlamasından ötürü mutsuz oldum ama şu bir gerçek, bir erkeği satırlarınla ağlatabilmişsen çok bağlamışsındır kendine. ve okudugunda daha da bağlanıyor. o yüzden bu 3 yılda yaşadığınız bütün zorluklardan bahset. ama aşkınızın nasıl kuvvetli oldugunu herşeyin nasıl üstesinden geldiğinizi yaz ve bundan sonra bir ömür boyunca da aşkınızın her zorluğu aşacağını şevkatle uzun uzun yaz güven dolu satırlar bırak ona. aranız bozuk oldugunda dahi tekrar okuyup güç bulabileceği :) ve tabi ki doğum
- +1 yıl
gününü de sempatik bir şekilde kutlamayı atlama. doğum günü mektubunda geçmişiniz yaşanılanlar atlatılanlar ve güçlü bağlı aşkınız ağırlıkta olsun ama bitirirken de herşeye rağmen gülümsediğiniz hissini verecek sıcaklıkta doğum günü tebriği yaz ve bir ömür boyunca her doğum gününde onunla olacağını, senin varlığını, birbirinizden hep güç alacağınızı asla unutmamasını belirt. :) ne demek ben teşekkür ederim :)
fotograflarınızla slayt yap önce cd ye aktar güzel bir kutu hazırla cd yi ve ayriyeten hediye alıcaksan onu koy mektuba gelince bence kendi duygularını içinden gelenleri yaz canım çünkü kimse sizin neler yaşadığınız bilemez bir insan içinden gelerek yazdığı yazıyla karşısındakinin kalbine ulaşır mektuba da uzaktan parfümünü pıstlat kokun sinsin maksat :)
12 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
yani arkadaşınızı tanımasamda erkeklerin duymak istediği güzel şeylerden bahsedebilirsiniz. Mesela seni seviyorum sözcükleriyle klasik başlayabiirsiniz.. Anlam katmak ve çaba harcadığınız göstermek isterseniz güzel bir şiir ekleyebilirsiniz. Mesela geçenlerde bir yerde okumuştum şöyle diyordu.. Sevgilim birlikte çay içerken benimki her zaman açık olsun.. seni her zaman görmek istiyorum.. Yani basit olun.. uçurucu cümleler aramayın.. sizin olsun ve sizi anlatsın.. onsuz olamayacağınızı ve yanındayken hzur bulduğunuzu sıkca dile getirin. Ellerini tuttuğunda gözlerine baktığınızda neler hissettiğinizi mutlaka belirtin. Her erkek bu sözlere tav olur:D Ha birde sıkıcı olmayın..uzun bir mektup olmasın 1 sayfa yeter bence.. uzun uzadıya konu üretmek esas konudan uzaklaşmak olur. net bir dille sevdiğinizi saf cümleler kurarak ifade edin. iyi şanslar
11 Yorumlaoguzhan ugur sarkısını ac ama sozlerını deıl muzıgını dınleyerek otur kagıdın basına al kalemı elıne askım varlıgın kadar guzel bısey yok sen bana allahımın verdıgı en guzel hedıyesın senı o kadar cok sewıorum kı bu sewgım satırlara sıgmaz sensızlıgı hıc dusunemıom bebeım aldıgım her nefesımde sen varsın yasamanın senle guzel oldugunu anladım varlıgın yeter bıtanem mektubumu gozyaslarımla yazıorum mutluluktan akan gozyaslarım senın ıcın senı cok ama cok sewıorum bı hayalım var ewlendıgımızde sabah kahvaltını getırıp ytagına gul yaprakları dokup usulca kulagına senı sewıorum dıe fısıldayıp masum bı opucukle uyandırmak bu hayalımı senle yasıycam herseyım sen benm yasama sebebımsın ve sonunada sunu ekle guller arasında gecsede omrum ustune gül koklamam gülum senı koklamak olsada ölüm ugrunda olmeye deger be gülum eskı bı sıırdır ama kalbe gıder senden ona bı sarkı yapardım ama bu uzun surer
16 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbaşlarken aşkım bitanem falan değil daha farklı cümlelerle gir olaya mesela doğacak kızımın babasına falan diye ne bilim ben çok mektuplaştım sevgilimle aramızda mesafeler vardı konuşuyorduk falan ama yinede mektuplaşmanın verdiği tat hiçbirşeyde yok :)
bi kere o ilk cümle çok önemli ardından yaşadığınız unutamadığın günlerden bahset saçma sapan sebeplerle kavga ettiğiniz tartıştığınız günlerde :) gülücük koymayı unutma aralarda seni seviyorum kelimesini kullanma kesinlikle klasikleşmiş cümlelerden uzak dur eğer soracağın birşey olursa ben seni ark. ekleyeyim istersen kabul edip sorabilirsin bu arada mesajla falan kesinlikle atma onu kağıda dök ve bir zarfa koy hatta çalışıyorsa falan posta ile gönder adresine :)
acizane tavsiyemdir :)12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl:) önemli değil
- Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilime yazdığım yaklaşık 20 sayfalık çok özel bir yeni yıl için aşk mektubu yazmıştım günler önce ;)
Ama herkesin yaşanmışlıkları ve sevgisini ifade edişi farklıdır.. içinden geçenleri yaz isterse 1 sayfada olsa anlat değişik şeyler yerine kalbinin sesini dinle bak nasıl satırlar dolacak kendiliğinden.. Hadi başla biyerden bırak millet ne demiş, ne söylemiş.. :))29 Yorumla- +1 yıl
Günlük şeyleri bile anlatırken kullanacağın dil çok önemli, hem sen neden yazıyon bırak o sana yazsın :)))
- +1 yıl
Eeee ne güzel işte bugüne kadar yazdıklarından biraz kopya çek :))
ya kadınlar neden duygusuz benimkide senin gibi düzgün bişi yazamıyor :) sonra odunsun diyorum kızıyo :) duygusuzum ben diyo... - +1 yıl
Seven iki insan birbirinden utanmaz yaa ne var bunda ? güzel bir süpriz yapıcaksın işte ;)
Sonunda sevdiğin adamı mutlu ediceksin daha güzel ne olabilir... Hadiii daha başlamadın mı yazmaya tembel :) - +1 yıl
Hadi bakalım gayret biras...
Biz bu aralar şiire başladık :) isminin harfleriyle başlayan satırlar yazıyoruz güzel oluyo tavsiye ederim :) - +1 yıl
Çoğunlukla kızlar narin, hassas, duygusal vs. olabilirler ama romantik değildirler, sadece romantik şeyler yapılmasını, romantizmi severler "ay ne romantiik" diye erirler. Romantik olabilenlerse daha çok erkeklerdir. Toplumda bu bakımdan bir kavram kargaşası var bence. Inanmayan gidip baksın, aşk şiirleri, yazıları vs. daha çok kimlerden çıkmış. Odun muhabbetinize görünce aklıma geldi :) Cevaplayan arkadaş da haklı; önemli olan, güzel olanın senden olması.
+1 yılİçinden ne geçiyorsa, samimi bir dille ona karşı ne hissediyorsan anlat. Onunla yaşadığınız ve ikinizin de çok hoşuna gittiği anılardan bahset. Onu sevdiğini seveceğini söyle. Ama yapmacık olma. Edebiyat yapacağım diye mektubu resmileştirme. Gerekirse saçmala ama resmi olma.
12 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim. :)
+1 yılbir rüya gördüm içinde sen yoktun titreyerek uyandım korkarak sensiz hayatın nasıl olucağını düşündüm bir türlü bulamadım beni bilirsin konuşamam baktığımda gözlerine kalemimi aracı yaptım kalbine bir kez daha teşekkür ettim bugün annene seni doğurup bana bağışladığı için belkide hayatımı kurtardığı için hergün şükrediyorum ama bugün sende bil istedim doğum günün kutlu olsun sevdiğim görmeliyim tonton bir dede oluşunuda nice mutlu senelere.
13 Yorumla- +1 yıl
sorun değil.=) ama kendi içinden geçen bir a kelimesi bile daha yararlı olucaktır emin ol.yaşadıklarınızı yaz hatırladıklarını ordan buradan çevir çıkar bişeyler zaten o mektuptaki masumluk onun hoşuna gidicektir.
+1 yılBugün belki de çok kişiden doğum günü mesajı alacaksın, ancak şu an okuduğun içlerinde en farklısı. Çünkü bu mesajın her harfi tamamen sevgiden oluşuyor. Hayatının her döneminde mutlu ve sağlıklı olmanı diliyorum. Tüm hayallerimiz gerçekleşsin, hayat güneşi her daim bizi aydınlatsın! dogum günün kutlu olsun erkeğim diye bu çok güzel nce
11 Yorumlaşöyle başla mektuba
sevgili sevgilim sen bu mektubu okurken hala evimde olacağım .yurtdışında değilim.peki sana neden mektup yazıyorum biliyomusun?mesaj hakkım bitti.ve sen sevgilini mektup yazmaya kadar zor durumda bıraktın.senin ben a.q mekttup mu kaldı bu devirde düştüğüm duruma bak.paran gitmesin diye hala ödemeli atıyosun yavşak.ama ben seni yine çok sevdiğimden öküzlüğünü pas geçiyorum.bu mektup sana ne zaman ulaşır bilmem ama hafta sonu buluşalım mı dicektim.hafta sonu görüşmek dileğiyle hoçakal01 Yorumla
+1 yılDüşünce güzel ama buradaki yazılanlarin hiç birisi senin özelin sana ait cümleler olmayacak..
İyice kendi düşüncelerine in, kalemi eline al, onunla en mutlu anını düşün, tanıştığıniz günün harikuladeliğinden bahs et, hayatında senin için yerini anlat, güne onu düşünerek başladığını onu düşünerek bitirdiğini yaz.
Kendi cümle lerini kullanırsan onun için bir hayli kıymetli olacaktır :))11 YorumlaBUGÜN GÜZEL BİR GÜN. BUGÜN ÖZEL BİR GÜN. BUGÜN GÜZEL GÖZLERİNİ HAYATA AÇTIĞIN İLK GÜN.BUGÜN SENİN GÜNÜN CANIM BUGÜN SENİN DOĞUM GÜNÜN;
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN
BENİM GÜZEL BİR KIZA İÇİMDEN GELEREK YAZDIĞIM BİR SÖZDÜR, İSTERSEN BUNU DA YAZABİLİRSİN :)11 Yorumlaben zamanında yazmıştım hem de onlarca mektup -uzak falan değildik,beraber yaşadığımız halde- şimdi o mektuplar muhtemelen; sevgilisiyle seviştiği yatağın karşısındaki kitaplıkta, bir kitabın içinde ya da makyaj malzemelerini koyduğu o salak renkli ikea kutularından birinin içinde...ama bence bu konuda fikir alma...başkalarından gelecek en güzel fikir bile senin içinden gelerek yazdığın kötü bişeyden daha iyi değildir...
11 YorumlaDiğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. bende askerdeyken günlük gibi bir şey tutmuştum doğum gününe kadar.. sonu bildik ayrılık ama gerçekten güzel bir hediye... her gün içine değişik şeyler koyardım sayfaların arasına.. çiçek vb gün içinde karşıma çıkan güzelliklerden.. :)
13 Yorumla
+1 yıl3 senedir beraberiz diyorsun onu senden daha iyi tanıyan olmaz. ona karşı olan hisslerini düşün önünde uzunca bir zaman varmış. kendin yazmalısın. örnek ben olsam kız arkadaşımın bana mektubu başka kişilerinin duygularından esinlenerek yazdığını bilsem bana karşı hiçbir şey hissetmediğini düşünürüm. ilişki sonunu bile getirir. onu gerçekten seviyorsan sen kendi düşüncelerini yazmalısın. tamam sen bir şair değilsin. ne kadar da saçma cümlelerin olsa sevdiğin onu kalbiyle okursa evrendeki en iyi şair sen olursun.
01 Yorumla- Diğer konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılİçinizden gelsin çok daha güzel olur...
Bir hikayeden esinlenip "Umuda Mektup" serisini yazmıştım ama başkası yazınca değil siz yazınca güzel olur...44 Yorumla- +1 yıl
İşte dökülün gitsin... Gerçekten hissettikleriniz yazın... Süslemeyin...
- +1 yıl
Rica ederim...
+1 yılBen sevgilime hediye aldim ve mektup, mesaj yerine cokolatali harflerlen iyiki dogdun yazip gonderdim bundan daha guzel tatli bisey olamaz :))
Ve tabiki tek tek kalip seklinde cokolata harflerini birlestirip guzel bir kutuda gonderdim, cokolata yemek mutluluktur :))11 Yorumla
+1 yılGeçen birine yazmıştım, tavsiye olsun. Bir çiçek demet al, her çiçeğe küçük not as, mandalla sabitle ya da başka türlü yap, not içinde ona iltifat yaz. Hem çiçekler kesin ona kimse hediye vermedi, hem de iltifat buketi olur.
Başka tavsiyem, birinci sene sonra senin ona duygular ve küçük foto kollaj, 2.sene sonra duygular, hisler ve fotokollaj; 3.sene sonra düşünceler. Bunları ayrı zarflara koy. Güzel olur. Bol şans!00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=WO85DeCwwv4bu sarkı benım eskı sevgılımle sarkımdı bunun sozlerını yaz cok guzel sozlerı var
18 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılrica ederım bunun sözlerını yaz baskada bırseye gerek yok ya da bu sarkıyla bı vıdeo hazırla ıkınızın resımlerınden olusan vıdeo
Cevap sahibi+1 yılen iyi cevabı hak ettım desene :) eskıden yaptıgım seyler bunlar daha nıcelerı var bır ınsanı mutlu etmek ıcın ama eskı sevgılımı fazla mutlu etmısım herhalde solugu bır baskasının kollarında aldı
Cevap sahibi+1 yılmalesef ama ona kızmıyorum sadece nasıp degılmıs yapacak bırsey yok :( en ıyı cevap secermısın tısort alacam kendıme hosuma gıttı :)
Cevap sahibi+1 yılbundan ıyısı olmaz ben yapmıstım cok mutlu olmustu bak yıne hatırladım senın ıcın eskı gunlerı yıne kötü oldum :(
aman be canım ben neler yaptım birşey olmuyor taş kafa bu erkekler hiç uğraşma değmezzzzz ...
14 YorumlaBak, daha ne yazacağına karar veremediysen yazayım. Sonra 2000 karakterlik metin boşa gitmesin. :D
13 Yorumlabır kaç mektup örnegım var ıstersen yardım edebılırım :)
14 Yorumla
+1 yılseni hiç kimseyi sevmediğim kadar sevdim ve bana bu mutlu anıları yaşattığın için sana teşekkür ederim doğum günün kutlu olsun
12 Yorumla- +1 yıl
önemli değil
link bu parcadan güzel slyt yap bence...
11 Yorumla
+1 yılBenim yazdığım sondan bir önceki soruma bak oradaki o şiiri yaz :)
16 Yorumla- +1 yıl
Yazan benim,yani çalmanı istiyorum :)
- +1 yıl
Rica ederim :) Eğer ona verirsem mutlu olacaktır
- +1 yıl
Bilmiyorum.Belki ters teper falan.
+1 yılcanm cümleler samimiyse o kağıttan bile geçer cümlelrn şairane olmasna gerek yok sadece hislerni yaz yeter ve çok etkileyci olur diğer tülrü ben ce hoş olmaz
10 Yorumla- Diğer konusunda 612 cevap paylaştı.
+1 yılbence kalbinden geçenleri yaz kimsenin fikrini sorma böyle daha iy olur bence..:)ayrıca mtluluklar dilerim inşallah hiç ayrılmazsınız..)))
12 Yorumla- +1 yıl
sagol canım inşallah))
+1 yılSeninle yaşlanmak benim için bir şerefti diye başlayabilirsin :D en azından şerefe saygın olsun :))))))) alemsiniz bu kadar şey yaşamışsın bir de utanmadan yardım istiyorsun...
Biraz kafayı kullanalım lütfen ... o zaman boşa yaşamışsın. ;)01 Yorumlaonu senin için özel yapan ne varsa onları kendi dilinle duygularınla ifade et. boynunu eğmesi, gülmesi, kokusu...ne varsa...buna bayılacaktır.
10 YorumlaSu sesi gibi hoş geliyorsun kulağa, ateş gibi yakıyorsun içimi, ister yak, ister serinlet, seni seviyorum aşkım. Doğum günün kutlu olsun.
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıluzunca zamandır görmeyeli seni
bir başka kadın, bir hoş olmuşsun
kollarıma alıp sarmayalı seni
beyaz peynir gibiydin kaşar olmuşsun.
kayserili mükremin amca :)11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben mi çok duygusuzm yoksa baziları çokmu duygusal bilmiorm
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbşver dha iyi :D
- Diğer konusunda 396 cevap paylaştı.
+1 yılEtmem etmiycem de! Bıktım şu günün sorusu saçmalığından.. Yok gözlerine bakınca ışıktan kör olup söyleyemiyomuşmuş da.. Sahte hesapsınız olm siz, sahte yazılar, sahte olaylarsınız...Öf yeter ya..
21 Yorumla- +1 yıl
:D
Senin arkadaşına yazacağın mektuba biz ne katabiliriz ki..
10 YorumlaO senin arkadaşın sonucta
ancak yardımcı olabiliriz.
can alıcı noktalarını yazmalısın mesela gözlerin çok gzl gibi00 Yorumla
+1 yılsms, mms, sicak mail, bunlarla gonderseydin mesajini ne gerek var ilkele
sonra ayrilcaksin lanet olsun diyeceksin neden bukadar ince dusundum diyeceksin
sonra kafani duvarlara vurursun demedi deme10 Yorumlaelalem ne bilcek senin hisettiğin duyguları içinden bişey gelmıyosa bırak yapma zaten acayipsiiiinnnn
00 Yorumla
+1 yılSizin hislerinize ait olmayan birkaç cümleye kesinlikle ihtiyacı yok. Kötü olsun sizden olsun.
00 Yorumla
+1 yılPostahanede bu kadar mektup yok helal size ks üyeleri :))
02 Yorumla- +1 yıl
Yogun mektup isinin arasında gülün diye yazdim zaten ksrdesim :))
Gizli Üye(36-45)+1 yılben çok tatlı mektup yazarım misal;
sevgili sevgilim,
bugün doğum günün o yüzden mektup yazmayı düşündüm
bak mektup ama çok bakma heycanlanıyorum sen bakınca
neyse görüşrüşrz o zmnz sen meşgulsn:S:S00 YorumlaDiğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. ona küfür bile etsen aklından geçenleri söyle o sana ne kadar aitse sözünde kendine o kadar ait olsun
01 Yorumlaiçinden ne geçiyorsa yaz erkekler doğallıktan hoşlanırlar. ben götünü yerim bile yazmıştım abi :D
00 Yorumla
+1 yılo tarz bir hediyede ben almıstım biraz farklı içine kavga ettıgımızdekı sozleri mesajları yazmıstı bazılarınada barısma mesajlarımızı cok cocukca yazısmalarmıs baktıkca guluyorum hatıra oldu bana sende yapabılırsın bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGemi limandan ayrılmış ipe ne ?
Ne zararı dokunur savaşın sipere ?
Yaşam da bir kere ölüm de ..
Seninle ipte de yürürüm ipe'de a.q !00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl00 Yorumlagerçekten böyle birşeye ihtiyacın varmı
02 Yorumla
+1 yılcok romantik olur mektup
00 Yorumlamektup romantik olmaz pek
00 Yorumla
+1 yıldoğum günün kutlu olsun
00 Yorumladgko öptm bye
00 Yorumlayası kaç adamın
00 Yorumla