Babam ve tesettür pskolojimi bozdu, kararım nasıl🙂 ?

Annem babam ayrı babam çok uzakta yaşıyordu. Annemin psikolojisi bozuktu birde ablası vardı o da psikolojisi bozuktu ama benim pskolojim düzgündü herkes sende kafayı yersin dedi birde okul okumak için para Yok gibiydi annemde herkes babana git dediler gittim. Ama babam çok uzakta yaşıyordu. Ve psikolojik bozuldu ben açık bir kızdım cıvıl cıvıl neşeliydim. Özgüvenliydim babam zorla kapattı beni eşarp taktım hiç konuşmazdı bir odada tek başıma ders çalışırdım dışarda gezmek isterdim para vermezdi sadece yemek için verirdi. İstedim kıyafetleri kendim almak isterdim ama olmadı kendisi de geldi başımda bekledi neymiş beni kandırırlarmış paramı çalarlarmış. Lise bitti annemin yanına gidicem ve babamı istemiyorum artık açılıcam. Ben kapalı olamam yetti içime kapandığım eziklendiğim. Kapanmak bana göre değil ben herkes gibi makyajlı kolyeli süslü kapalı olamam sade giyindim ama Yok. Annemin yanında üni okuyabilirsem okucam olmazsa işe girerim insan sevilmediği yerde yaşayamaz 4 sene yaşadım ve çok kötü hissettim memlekete gidince bana herkes içine kapanmışsın sessiz olmuşsun dedi. Ne yapayım. Babamın yanında sanki bir kafeteyim özgür hissetmiyorum ben köle değilim ya sürekli evde ders çalışıcam. Zaten bebekken dedem baktı bana babam 14 yaşımda baktı şimdi büyüdüm tabi adam beni sevmiyor sürekli abisinin kızlarının görmüş onlara para yolluyor isediğimi giyemedim bir şey yesem hep utandım bu Nasıl ev? Dedem bana baba oldu babam sadece lafta baba para istesem vermem hesap sorma dedi
Babam ve tesettür pskolojimi bozdu, kararım nasıl🙂 ?