Annem neden böyle yapıyor?

Merhaba arkadaşlar ne kadar çok yorum gelirse o kadar kendimi iyi hissedicem benim annem beni hep dışlıyor ne yaparsam yapaym yaranamıyorum ben 18 yaşındayım ve 10 yaşından beri yemeğinden dahi herşeyi ben yapıyorum annem kendi odasını bile toplamaz kahvaltısında tutun aksam çayına kadar aklınıza gelen herşeyi ama karşılığını alamıyorum herkese beni kesiyor kusurlarını insanların yaninda söylüyor dalga geçiyor hic bir zaman beni kimseye ovmedi benim iki teyzem var ikisi de kızlarına laf gelse deliriyor babam da olsa benim kizlarima laf söylüyemez diyorlar ben bide tek kızım annem benim bir Küçüğüm olan erkek kardeşimi babam da en küçüğünü seviyor ama hep beni disliyorlar su yasım da babam dan dayak yediğim oldu teyzem telefonda annemle konuşurken kızını övüyor benim annem de beni kesiyor neden çünkü erkek arkadaşım varmış onlar akraba zengin biriyle evlendirceklermis ben ayrilmiomusum 1 buçuk sene oldu bizi ayırmak için hocaya bile gittiler ne yaptılarsa başaramadılar bütün ailem karşı iliskime herkes annemin gazına geldi annem bana hep böyle davranıyor di acaba evlatlık miyim diyorum ama annemle çok benzioz keşke de diom evlatlık olsam gerçek ailem çıksa babam anneme verelim kızı istio ne yapalım diyor annem ben zengin istiom dio hayırlı olanı olsun deniyor şu an yaşıyan bir ruh gibiyim gezmeye izin vermezler ben su yaşıma kadar eve kız arkadaşlarım i cagiramadim gidemedim geri kafalilar İzmir gibi bir yerde yaşıyorum burda doğmuşum ama hapiste gibi köle oldum evden kaçmayı dusunuom bed duadan korkuom ama annem bana cani sıkıldıkça bed dua verio ama sadece bana ben yanliskla kediye su döktüm diye on kere özür diledim beni anlamadığını bildiğim halde ben kendi halim de biriyim niye bunları yaşıyorum ben kimseye bisey yapmadım herkesin annesine ozendima sevgi şefkat istiom hic yasiyamadm onu hayatıma biti girdi hem anne hem baba sevgisi verdi simdi ondan kop diyorlar ben ilk defa sevildigimi hissettim bana düşman mi annem anlamıyorum ben? 😭
Annem neden böyle yapıyor?