Peki o düsünemedi mi beni tasiyabilecegini? Tek tarafli degil bu sorunlar
Ne yapicam olmazsiniz benim gibi en azindan
bir kız görüşüyüm ve seni hatalı buluyorum. Sen yaptığı mesleği için etkilenmişsin ve burada bir hata yapmışsın bir kere. İnsanlar ne olduyla, nasıl göründüğüyle asla sevilmemeli. Seveceksen kalbini seversin, düşünce tarzını seversin... Fakat tipini değil, parasını hele ki hiç değil? Belki sen o u taşıyamıyorsun? Belki sen cahilsin! Belki sen tam bir geri kafalısın! Bak bende kariyer istiyorum, aam birini asla aşağılamam! Çünkü bende bazılarına göre aşağıdayım bunu bilirim! Bu konuyu ilk olarak eşinle konuş,
bir askerle evliysen alttan alacaksın.
Ewlilik oyuncak değil senin için vatani için alnını kursuna dayayıp çalışıyorlar. Nankör.
Bende acıdım şimdi kocana
yazık sizin gibileri alıp da başını yakıyorlar zaten stresli bir işteler birde böyle çekilmez be...
Bende asker esiyim bu arada
Canını ortaya koymuş birisi için bu lafların çok nankörce. Bin yıl okusan da bosss...
Benim durumuma düsmezsin umarim. Kendince yargilamayi birakmalisin.
Senin durumundayım zaten.
Benimde söyler eşim evin erkeği benim beni dinle die.
Ama ben alttan alırım. Stresli bir işleri var
burada onu cahil die anlatacagina. Biseyler hazırla kahve yap en önemlisi masaj yap çalışmaktan bitkin düşüyorlar çünkü.
:D :D kafanı kitaptan kaldırmamıs olman seni bilgili yapmaz
bu dünyada bilgiyi öğrenmeye ömür yetmez
ama kadına değer vermemesi tabi o konuda sonuna kadar haklısın
değeri hak eden birisi varsa oda eştir ailedir
insan kendine bakmaz eşine bakar yedirir giydirir bencil olmaz
Bilgiliyim demedim. Ama insanlara karsi saygim var ve düsüncelerini dinleyebiliyorum
bunu yapabiliyorsan zaten ne güzel sana ama kendini övüp övüp bitiremeyenler var işte ben sunu okudum bunu okudum sen kimsin cok cahilsin gibi görüşlere değer vermeyen birisisin sandım
müstehak olmus sana.
heryerde söylerim yine sölyüorum askerle polisle hemsireyle EVLENILMEZ!
Cogu cahil piskolojik olarak iyi durumda olmayan insanlar.
Isleri cok zor, meslekleri agir ve malesef evlilik hayatlari cok kötü.
Müstehak demekde nedir? Onlar Insan degil mi? Sevince insan karsi koyamiyor iste.
sinek otada konar b okada konar.
sen b oka konmussun. Madem sevdin ozaman aglamayacaksin, severken aklin nerdeydi diye sormazlarmi sana?
Birde zeytinyagi gibi su üstüne cikmaya calisiyorsun hayret bisey ya :D
Cevap
19Cevap
Olmaz tabiki. Simdiden boyleyse hayatini gecirmek isteyecegin birisi oldugunu sanmiyorum. Ama nasil bu durumu fark edemedin ki, belli bir flört aşaması olmustur konusma tarzindan kendini ele vermis olmasi lazim..
Ben cok cekingendim ilk zamanlar. Ve acikcasi konusmasi hosuma gidiyordu, ama artik en sacma seyleri bile dile getiriyor gereksizce
Kotu bir durum. Bildigim tek sey boyle yurumez yani, zaman gectikce daha da bunalirsin kavga etmeye baslarsiniz.
Sevgide kimin haklı olduğunun önemi varsa boşa kocanı gitsin. Seni seviyor, kocalık ve adamlık vazifelerini yerine getiriyorsa, ihanet etmiyorsa, sana şiddet uygulamıyorsa bunlar hiç önemli değil. Önemli olan tahsil.
Kim haklida degil olay, konusmalar bos ve gereksiz olunca kafayi yiyor insan bir zaman sonra
Ben de askerim. Genelde uzun süre eğitimde kaldıkları ve insan içine çıkmadıkları için birşey görmemiş hayattan yeterli tecrübeyi almamış oluyorlar. Özel harekat bunu daha çok hisseder. Daha yazılacak çok şey var ama girmek istemiyorum.
Neden daha cok hisseder?
Neyi daha çok hissedecek. Birşey görmedikler için kendi doğrularını yapmak istiyorlar. Asker oldukları için de kendi sözlerinin dinlemesi gerektiğini düşünüyorlar
O zaman evlenmeden önce düsünen sadece ben olmicaktim. Oda düsünmeliydi ama yetmiyor akli iste
Askerlerin genelinde bu tür sorunlar var. Bende askerim. Anacak böyle değilim. Ben ilişkise herşeye açığım.
Banane senden.
🤦♂️
bu tur seyler aşıla bilir brak cok bilmislik taslasin evet askim haklisin de uste ciksin aslanim de vs vs psikolojisi emin ol duzelir anlamaha baslar seni ok😉😊
Birakiyorum ama dayanamiyorum. Bir kere gözüme batti. Resmen susmasini istiyorum bosanmak icinden aciyorum ama iste
valla ne diyeyim hayat senin
Kendi tercihin. İçinde bazı şeyler bitmiş demek ki.. Lakin onun da eğitimi daha farklı. Kendini tehlikelere karşı nasıl daha etkin savunabilirim tarzında olmuştur. Farklı dünyada yaşamıyorsunuz sadece bakış açılarınız farklı
Biliyorum. Etkilenme sebebimde buydu zaten. Ama gercekten Kit kafali gibi ayni seyleri düsünüyor ve söylüyor.
Baska birseyi kabul etmiyor ve ne diyorsa onun olmasini istiyor.
Umarım bu durum düzelir. Oturup konuşmayı denediniz mi
Madem adamı beğenmiyodun ne diye evlendin kavun karpuz mu seçiyorsun sandın ki
Begeniyordum. Okumayi ögrenmelisin.
Öğrenirim o kolay iş de, seni napcaz be gülüm?
Yani aşık insan eşini mutlu etmeye uğraşır anlaşılan senin ki tipik Türk erkeği. Ne diyeyim yol yakınken kurtul
Öyle degil. Mutlu etmekle alakasi yok
Senin asıl kafana takılan şey bence ortamlarda seni rezil etmesi, basit ve sığ bir insan olması.
Bos konusunca O oluyor iste. ://
Sen ve o kaç para alıyorsunuz aylık?
Parayla ne alaka? Ben 2.000e yakin
O 5..000
Merak ettim. Asıl sorun nerde ne yapacağını bilmemesi, üslubunun zayıf olması işte. Görüntüsü ve elindeki silaha yaptığı işe bakıp karar vermişsin hata yapmışsın. Ayrılmakta hayatın bir parçası. aldatacağına veya yalan bir evlilik sürdüreceğine erdemli bir şekilde herkes kendi yoluna demek bana iyi geliyor açıkcası.
Bilmiyorum ne yapacagimi yinede sagol..
Görsellik ve yüzeysel olarak degerlendirirerek alırsan kararlarını böyle zor durumlara düşersin.
Yüzeysel degildi. Etkilendim iste asikken baska oluyor hersey
Yüzeysel işte. Tam tanımadan mesleğine, fiziğine göre etkileşim içinde olmuşsun. Ya da enişte çok iyi rol yapmış ve içindeki hanzoyu saklamış :)
Ikincisi gibi
Sözüm ona o kadar okumuşsun, kültürlüsün, bilgilisin ve bir insanın cahil olup olmadığını anlaman için evlenmen gerekiyor ilginç :)
Görücü usulu oldu. Ayrica bilgiliyim kültürlüyüm demedim hic.. Ama bos konusmuyorum ve ne zaman ne diyecegimin farkindayim
Çocuk olmadan boşan.
Kafanı kitaptan kaldırmamış biri bunu yapmaz onuda bilgilendirir
Kit kafali olunca ISTEDIGINI anlat basa sariyor
Hacı boşanmak çare mi herseye
Hiç çekilmiyor o tarz insan. Hani bilgisi olsa da tartissa saygı duyarsın da her şeyi sabit fikirle direten insan en cahili
Tuturuyormu birseyi birsey diyemiyorsun aynen.
Allah sabır versin.
Hayır bencillik olmaz. İnsan istemediği hayatı mutsuz olacağını düşündüğü hayatı yaşamak zorunda değil
Cekilmiyorsa zorlama bence cahillikle bas edemezsin
Edemem. Ama aciyorum bosansam tek kalicak zaten durmadan savasiyor
Şu an acinacak halde olan sensin seni anliyorum yasadigim seyler cunku ve zaman cok degerli hak etmeyene harcamaya degmez
O inatci olunca sen tamam askim diyip sussan bosanmak icin mi evlendin
Hevesin gecmis. Uyanmissin tatlim. Bittimi kelepce fantazili geceler 😘😘
Bu senin tercihin yaoamiyorsan ayrilman mantikli olani
Verebilecegin en kotu karar bile kararsizliktan iyidir acirsan acinacak hale dusersin
Bende nefret ediyorum cahil cahil konuşan insandan. Gözüne bir kere battıysa hep batar
Evet :(
Uniformaya kaniyorsunuz evleniyorsunuz iste.
Alakasi yok iste.
Cok
bu nun için boşanılmaz ya. mesela ne bilmiyor adam
Herseyi bilmiyor
Görüşebiliyormusunuz ki özel harekat diyorsun?
Evet
Çalışma saatleri?
Keşke ne istediğini bilseydin evlenirken.
Bildigimi saniyordum. Fazla etkilendim kendisinden
birbirini iyi tanımadan evlliğin sonuçları
Zaten iyi taniyamiyorsun cogu Insani. Rol yapip etkiliyor cogu
Mutsuzsan boşan moruk
Hayır boşanmak doğru bir adım olur kız ayool
Sanki evet
Boşanma şahsen ben benden Bilgili erkek istemezdiö
kocan karadenizli mi?
Amasyali
olmaz da evlenmeden aklın nerde idi
Aklim yerinde degildi asiktim
herşey tip değilmiş değil mi:D