Erkekler, özellikle kendimden örnek verecek olursam sosyal medya yorumlarına pek dikkat ederim. Özellikle kız arkadaşlarımın yapacağı yorumlar benim için çok değerli olur. Çünkü herkes genelde arkadaşlığımızı bildiği için değerli yorumlar görmek isterim, çünkü bunu İnstagram'da ekli olan herkes görüyor. Güzel yorumlar beni aşırı mutlu ettiği gibi bence her erkeği eder. Birkaç İnstagram yorum önerisi verebilirim.
Erkek Sevgilinin Fotosuna Yorum Önerileri Neler?
yakışıklı erkeklere yapılan yorumlar
Öncelikle bence erkek sevgiliye yapılacak yorum çok değerli olmalı. Aynı şekilde tabi kız sevgiliye de. Güzel ve içten yapılan yorum beni olduğu gibi her erkeği de mutlu eder. Size tavsiyem, kesinlikle erkek sevgilinize dalga veya şaka amaçlı kötü yorumlar yapmayın çünkü bunu herkes gördüğü için ciddiye alabiliyoruz. Siz siz olun, değerli hissettirecek yorumlar yapmaya çalışın. Şimdi erkek arkadaşın fotoğrafına yapılacak yorumlar önerilerime geçebiliriz.
Yakışıklılığın yüzünden akıllı telefonumun ekranı çatladı, tamir ücretini sana devrediyorum. :D
Sevdiğim. <3
Canımın içi, kalbimin sahibi. <3
Annen arı galiba, bal gibi çocuk doğurmuş, o da benim olmuş. <3
Harikasın birtanem, mekanın sahibi gelmiş.
Harika görünüyorsun canımın içi.
Mermilere artık zam gelmeli, kalbimden ateş ediyorsun.
Çok hoş çıkmışsın sevdiğim.
Benim yakışıklı erkeğim.
Mükemmelsin hayatım <3
Erkek Kankanın Fotosuna Yorum Önerileri Neler?
erkek kankaya yorum
İyi görünüyorsun kardeşim.
Kankam felaketsin.
Görmeyeli giderek yakışıklı oluyorsun kanka. :D
Karizmaa çıkmış.
Muhteşem fotoğraf olmuş kanka.
Çok hoşsun kardeşim.
Yakışıklı kardeşim benim.
Canım kankam.
Can parçam kardeşim.
Elimden geldiğince İnstagram erkek arkadaşa fotoğraf yorumları önerileri vermeye çalıştım. Umarım beğenirsiniz. :)
Öncelikle kimseciklere olumsuz yorum yapmam. Adeta bir iyilik penisi timsali mavi boncuk dağıtırım.
Kadınlarla yorum yapılırken kelimelerin çok çok dikkatli seçilmesinden yanayım. Her kadına bir babanın kızı, bir erkeğin sevgilisi veya bir adamın kız kardeşi saygısını gözetmekte fayda var. Sevdiğim kadına , kız kardeşime veya anneme bu saygının gösterilmesini beklerim.
Erkekler içinse yine iltifat ve kelime bonkörlüğünden çekinilmemeli. Bunu ooo karşim yakıyosun gibi şeylerle karıştırmayalım. Türk erkekleri olarak ilgi ve iltifata muhtaç yaşıyoruz. Hemcinslerimize bu saygıyı göstermekte fayda var.