+1 yılÇocuk esrigeme diyince hiç üşenmeden aradım buldum. ( Helal Olsun )
İSTANBUL Emrullah Turanlı Çocuk Yuvası (7-12) Anadolu Cd. Esentepe Mah. Kartal İstanbul
3741171 3741191
İSTANBUL Eyüp Çocuk Yuvası (7-12) Yusuf Muhsin Paşa Cd. No:32 Eyüp İstanbul
0212.5781042 5810530
İSTANBUL Fatih Geleceğimizin Çocukları Vakfı Ç.Y. (7-12) Neslişah Mah. Niyazi Misri Sk. No:3 Edirnekapı
0212.6350727
İSTANBUL Göztepe Semiha Şakir Çocuk Yuvası (0-6) Şair Arşi Cd. No:82 Göztepe/İst.
3560439 3587830
İSTANBUL İstanbul Bolluca Çocuk Köyü (0-18) Organize Cad.No:82 Göztepe İstanbul
0212.6850383
İSTANBUL Kasımpaşa Çocuk Yuvası (7-12) Darülaceze Cd. Okmeydanı Hastanesi Karşısı No:26 Kağıthane İstanbul
0212.3205511 3205512
İSTANBUL Küçükyalı Çocuk Yuvası (7-12) Mektep Cd. No: 15/ Küçükyalı İstanbul
0216.3666809 4178213 3665009
İSTANBUL Şeyh Zayed Çocuk Yuvası (7-12) Eski Londra Asfaltı Çocuk Sitesi Durağı Bahçelievler İstanbul
0212.4416938 4416942 4417021
İSTANBUL Üsküdar Hasan Tan Çocuk Yuvası (7-12) Kescidede Mah. Grifzenasım Sk. No:6 Üsküdar İstanbul
0216.3418442 6337088
İSTANBUL Yakacık H. Abbas Çocuk Yuvası (7-12) Kartal Cd. No:12 Yakacık Kartal İstanbul
0216.3771385 3771392 37715441624 Yorumla- +1 yıl
Çok çok teşekküüürr ederimmm yani ne kadar teşekküür etsem azdııır, çok mutlu oldum inşallah onlarda beni görünce mutlu olurlaar :)
- +1 yıl
Sevinirler tabi. Ben senin gibi insanların kaldığını görmekten mutlu oldum , onların yaşayacağı mutluluğu hayal dahi edemiyorum. :)
- +1 yıl
Keşke herkes böyle olsa onları sevındırseee
- +1 yıl
Şimdi benimde aklıma girdin bak üsküdardakina bende bu hafta bir uğrayayım. Heyecanlandım. :D
- +1 yıl
Kesınlıkle ugramalısınn :)
- +1 yıl
İyi akşamlar :)
- +1 yıl
Sizedee :)
- +1 yıl
Mergaba, hala gitmek istiyor musun?
- +1 yıl
Şart falan yok haydi gidelim.
- +1 yıl
@Esra_Yaşar
@gizombi
@anayüreği
2 sene geçti üzerinden 16-17 defa gitmişimdir. Gittiğinizde çocuklara Emre Abiniz gönderdi deyinde 5 aydır gidemiyorum uzaktayım baya. :) - +1 yıl
Sen nereye gittin Üsküdardayım ben bu da son gidişim olacak Istanbuldakilere artık İzmirde yaşayacağım oradakilere götürürüm selamını :)
- +1 yıl
Çok eski bir soru olmasına rağmen hala verilen yanıtlar var, hiç sıkıntı etmeyin düşünmeyin, alın bir kaç hediye, dalın içeri. İçeri girdiğinizde önce tuhaf hissedeceksiniz ama çocukları gördükten sonra hepsi uçup gidiyor. Belki bizlerin yaptığı bu örnek davranış o kurumlarda ki çocukların ileride suçlu olmasının önüne geçecektir geçmiştir. Bir gülümseme bütün hayatı değiştirir.
- +1 yıl
Toplanıp gitme işi çok iyi olur, ne kadar kişi aynı anda orada olursa o kadar iyi ilgileniriz çocuklarla. ne zaman yapıyoruz arkadaşlar?
- +1 yıl
Bende katilmak istiyorum yardım edin bana ulaşın İstanbul maltepexeyim
- +1 yıl
Üsküdardakine giden var mi arkadaşlar bende gitmek istiyorum
- +1 yıl
gittiniz mi acaba? giderken bir şey aldınız mı lütfen bilgi verir misiniz ben de gitmek istiyorum.
- +1 yıl
@melisa_34_ ben Zeytinburnundayım ve bende gitmek istiyorum hem kullanmadığım kıyafet filanda götürmek amacım
En İyi Cevaplar
+1 yılMerhaba. çocuk esirgeme kurumuna gittiniz mi nasildi anlatır misiniz? Bende gidip eksikleri neler var ve nasıl bir ortamda bakiliyorlar öğrenmek istiyorum. Odalarini yemekhanelerini v. s. gormemize izin veriyorlar mi? Her ay nakit olarak yardım etmek istiyorum. internette araştırırken sizin bu paylasiminizi gorup sormak istedim size siteye zaten önceden uyeydim.
88 Yorumla- +1 yıl
Galiba sitede yoksunuz su an. bende pek giremiyorum. Tekrar bu siteye girmek aklıma gelirse Konusuruz inşallah. hayırlı günler.
- +1 yıl
Ben cok gidiyordum bir ara. En cok ic camasira, ozellikle coraba ihtiyaclari var. Bir de pazar gunleri gidip yikanmalarina yardim edip cocuklarin tirnaklarini kesecek birilerinin yardimini istiyor gorevliler. Daha cok bayanlardan talep ediyorlar.
- +1 yıl
Sagolasin gizemlikari :)
- +1 yıl
@duygu0166 bir sekilde irtibata gecip berabber gidelim mi?
- +1 yıl
@Osmandl34 kardeşim gitmeyi istiyorsan beraber gidelim ben de çok isterim
- +1 yıl
@gizemlikari istegramıma hayatatstan yazabilirsin bnde gitmek isterim
- Gündem konusunda 10,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇok güzel bir düşünce. Zira oradaki çocukların herşeyden çok birazcık sevgi ve ilgiye ihtiyaçları var. Ama günümüzde bunu düşünebilecek vicdana sahip çok az insan var. Link attıkları için ben atmıyorum. Ama güzel düşüncen için de tebrik ederim.
21 Yorumla- +1 yıl
Cok cok tesekkur edıyorum, azıcıkta olsa sevgı için hersey :)
Sanırım çok eski bir soru bu, gittin mu bilmiyorum ama eğer yine gideceksek benimle iletişime geçmeni isterim. Denedim ancak sana mesaj atılmıyor seninle gelirim.
33 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
+1 yıladana yeşiloba da var ben ayda bir gidiorum daha dogrusu fırsatım oldugu dönemlerde daha sık gidiyorum... bir çocuk var tombik falan çocugun adını ordaki arkadaşları koymuş ,hekes başka birşey diyordu çocuga...ben gittim tolga dedim sana tolga dim mi dedim...kabul etti ve allahımmmmm biraz daha büyim evlenmicem onu alacam zaten :))))
çok güzel bir duygu yaaaa68 Yorumla- +1 yıl
umarım beni severler çünkü ben onları çok sevicem :)
- +1 yıl
ya aslınd hepsine sevgi göstermek en güzeli ama benim bir tek tombikim var ya :)) digerlerinide seviyorum tamam da o çok özel...sende genelden ziyade birine odaklan bence ya da genele odaklan sen bilirsin ya ama hiç biri benim tombikim kadar etmez :))
- +1 yıl
Hümanist bir insanım tek bir kişiye odaklanamam ki :) Gidip görücez bunu :)
- +1 yıl
bende hepsini seviyorum ama onu alacam yanıma sadece biraz büyümem gerekiyor :)) şimdi almamı çok istiyor ama heba olur yanımda diye korkuyorum :)) ailemden çok seviyorum ya şaka gibi :))
- +1 yıl
zamanla istediğin olur inşallaah :)
- +1 yıl
inşallaha gerek yok olacak zaten :)))) teşekkür ederim
- +1 yıl
@Ecemyuzer merhaba ben de çok gitmek istiyorum eğer yardımcı olan olduysa size bana da bilgi verebilir misiniz? instagram @laalsuu
Merhaba Sarı Kuş
Çok güzel bir hareket, seni alnından öpüyoruz tüm KS çalışanları emektarları olaraktan.
Nerede var deme GoogleYe yaz oradan bul
Belki toplanır gideriz dedin de ben seninle gelmem kız bu kılıkla
Ahlakım bozulur
Döşü bağrı kapatırsan gelebilirim10 Yorumla
+1 yılher nekadar seni tanımasam da bu yaptığın davranıştan ötürü seninle gurur duydum.tebrik ederim.
14 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederiimm
- +1 yıl
nadiren aklımıza gelen ve halbuki çok sık gelmesi gereken bir şeyi en azından bana hatırlattığın için ben çok teşekkür ederim kardeşim.bu konuda cem yılmaz şöyle diyor hatta bir de örnek vereyim...;hani sen annene of anne yaaa diyorsun ya,heh işte yetimhanede yatağının başına anne diye yazanlar var...saygılarımla.
- +1 yıl
Herkesin hayatta bir kere ailesi bir kere annesi bir kere babası olur ama ne yazık ki onların yok. Onlar secmedı bu hayatı. Yalnızlık hissini ortadan kaldırmak için sadece bir gülümseme bile yeter onlara. Eğer sizlerinde oraya gidip onlarla vakit geçirmenize vesile olduysam ne mutlu bana
- +1 yıl
ilk fırsatta...
ziyaret edecekseniz ya çocuk yuvalarını (0-6 yaş) ya da huzurevlerini ziyaret edin. yetiştirme yurtları falan gelrek yok onlar zaten toplumla yaşıyor. ama diğerleri misafir gelince çok mutlu oluyorlar.
23 Yorumla- +1 yıl
Kardeşlerim ben İstanbul kartaldayım, kimsesiz kardeşlerime maddi manevi destekle yurt sonrası destek vermek istiyorum, fakat bu sadece bir benle olmaz, onlara hem meslek hemde kalacakları düzgün evler ayarlamak ve bu zor koşullarda ayakta durmalarını sağlayacağım Allahın izniyle, sen ben o el uzatmazsak boğulurlar vebali bizedir, Allah ve Resulu için bu yolda yürümek isteyenler mesajla iletişime geçsin Selametle
- +1 yıl
@Suskun2134 ben varim
ne yapacaksın edip bir anlık mutlu olacaklar sevinecekler sen gidince odalar üstlerine gelmeye başlıyacak kimseleri olmadığını dahada derinden hissedecekler hemde taa ciğerlerinde biri vardı diyecekler neden gelmiyo diyecekler seninse vicdanın rahatlıyacak güzel bir davranış yaptım diyeceksin ama o çocukların gözüdnen akan yaşın sebebi olduğunu bilmeyeceksin bile bırakında rahat rahat uyusunlar. ben bunları yaşadım yaşatmayın artık
42 Yorumla- +1 yıl
Kardeşim düşüncelerimin tercumanı oldun, hediyelerle olmaz mutluluk ellerinden tutmalı ayağa kaldırmalı, bir atasözü var, Bana balık tutma, balık nasıl tutulur onu öğret, meslek edindirmeli, çünkü yetim ve öksüzler bizlere kambur değil emanettir onlar cennetin anahtarıdır yazıklar olsun bizlereki anlayamıyoruz
- +1 yıl
Düşünçen çok yanlış ben 16 yıldır çoçuk esirgeme kurumunda kalıyorum ve bize gel her misafire hoşnut duyuyoruz ve bundan ben ya da diğer arkadaşlarımda mutlu oluyor biz her sefer gelmelerini istemiyoruz sadeçe bizi unutmasınlar istiyoruz siz gelmek isterseniz buyurun ( yeşilköy engelliler yaz kampı içi yeşilköy cocuk esirgeme) bizim misafirimiz ol 😁
Gündem konusunda 3,6b cevap paylaştı. her yerde var..googleye bak çıkar..al oyuncak moyuncak bişeyler git..
10 YorumlaGündem konusunda 11,3b cevap paylaştı. googlesosyal hizmetler ve çocuk esirgeme kurumu yaz araştır ordan başında sosyal hizmetler olsun
10 Yorumlaİstanbul avrupa yakası metrobus ya da metro bahcelievler duragında in medikal partın yanından yukarı cık caddeye gelince sola dön karısına çıacaktır, istersen bunların gonulluler toplulugu filanda vardır netten bulunur.
01 Yorumla- +1 yıl
hemen arastırıcam cok tesekkur ederıımm
+1 yılÇok guzel bir düşünce bende şu an çocuk yetiştirme yurdu için okuyorum ordaki cocuklarla olmak olabilmek yardımcı olmak çok güzel bir şey ama maalesef yurt dışında yaşıyorum okul tarafından gelmek istiyorum ama yetiştirme yurtlarına pek hakim değilim. Gaziantepte bildiğiniz yetiştirme yurtları varmıdır?
00 Yorumla
+1 yılHayırlı geceler bende çocuk yuvasını ziyaret etmek istiyorum
Onlara sevgi şevkat gostermek manevi yönden yardım etmek isterim bun pandemi zaninda nasıl oluyor bana bir aciklarsaniz sevinirim
Ayrıca kız yetiştirme yurdunda gitmek gönüllü olarak çalışmak isterim20 YorumlaEtrafinizda az cok demeden yardim toplayin mesele ben calistigim is yerindr herkesten para topluyorum Şu an sonra gidip bir ihtiyac listesi isteyip onu yerine gwtirmeye calisicam bayram ustu hazir bence herkes onemsemeli bunu herseye para vakit ayirdigimiz bu dunya da o cocuklar icinde birsey yapabiliriz
00 Yorumla
+1 yılİstanbul'da 0-6 yaş yetimhane nerelerde var? Ve ziyaret ederken nelere dikkat etmeli? Bu konuda bilgilendirirseniz çok sevinirim. Benim de 6 yaşında bir oğlum var binlerce km uzakta 3 yıldır göremiyorum. Sokakta ne zaman bir küçük çocuk görsem içim parçalanıyor. Ama gözlerimizi kapayınca o çocukların varlığı yok olmuyor.
20 Yorumla
+1 yılBende buradaki çocuk esirgeme kurumuna gitmek istiyorum.
Gitmeden önce kurumdan izin almak gerekiyor mu?
Giderkende bütçeme göre bişiler almaya çalışıcam acaba ne alabilirm?07 Yorumla- +1 yıl
İzin almak gerekmiyo diyebiliyorum. Oyuncak çikolata şeker vb seyler. Sen cocuk olsan ne alınsa sevınırdın dusun ve onu al :)
- +1 yıl
ya kıyamıyorum o küçük çocuklara en iyisi çikolata :) çalışmaya başlayınca oyuncaklarla gidicem :)
- +1 yıl
Gönlunden ne geçiyosaaaa :)
- +1 yıl
Ben sozlum le gittim arastirdik ama dirrk esirgeme kurumu vermiyor artik
Avukat tutman gerekli
İlk il aile merkezinden basvuru yapiyosun danisma ordan
Sartlar
Evlilik
Sigorta
Ev
Annr baba ve yakinlarinin psikolojik rahatsizlik olmdigina dair belge
Ve 30 yas sarti gerekli
Ardindan avukat - +1 yıl
çok teşekkürler bilgi için
Gündem konusunda 13b cevap paylaştı. Deminden beri ağlıyorum yahu ne güzel bir insansın. Çocuklar o kadar güzel ki, nasıl terkederler ya ! Üzüntümden ölücem.
31 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar saçma sapan şeyler için üzülmüsum ne kadar salakça şeyleri sıkıntı yapmışım. Takı bu konular aklıma gelene kadar ağlıyorum sadece ağlıyorum keşke ömründen ömür gitse benden alıp onların omurlerine mutluluk olarak dönse diye dileğim olsa keşke keşke keske. nasil giderim nereden giderim İstanbul'da ve İstanbul'un da yabancisiyim
@perfectstranger gitmediysen bu çarşamba gitmeyi düşünüyorum birlikte gidelim Bahçelievlerdeki yurdu aradım fakat ulaşamadım bana yazar mısın
10 Yorumla
+1 yılcok ıyı fıkır Tebrık edıyorum Her ınsanın gıtmesı ve moral vermesı lazım onlar secmedı bu yasamı . Allah Razı olsun sımdıden
02 Yorumla- +1 yıl
Allah hepimizden razı olsun, 15 dakika bile onlara göstereceğimiz bir güler yüze ihtiyacları var :)
- +1 yıl
++++++++
+1 yılgaziantep te var arkadaşım. ama sanırım uzaksın buraya :)
02 Yorumla- +1 yıl
istanbuldayım :)
- +1 yıl
ykarda bir arkadaş paylaşmış tüm istanbulu :))
ben ziyaret değil zamanı geldiğinde almak evlat edinmek istiyorum
bu kesin kararım11 Yorumla- +1 yıl
Bende istiyorum evlat edinmek ama evli olmak gerekiyormu evlatlık almak için bilgin var mı
Gündem konusunda 1,2b cevap paylaştı. Gittin mi? Ben de oraya yakınım gitmek istiyorum. Giderken birseyler aldın mı
00 Yorumla
+1 yılSiz hangizine gittiniz acaba? Bende gitmeyo dusunuyorum ama arastiriyorun henuz..
00 Yorumla- Gündem konusunda 531 cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba sonuçu paylasa bılırmısınız? gidebildiniz Mi?
00 Yorumla Ziyaret etmektense dost edin ! Bu daha fayadalı olacaktır
11 Yorumla
+1 yılMerhba bu yazin cok faydali olmus. Ben tatli pasta konularinda bir hayli iyimdir. Onlara 15 gunde bir tatlilar kahramanli pastalar kuraviyeler yapip goturmek gbi bir fikrim var. Burdaki adreslerden birine gidicem mutlka tesekkur ederm
00 YorumlaBen pazartesi gidicem insallah ama kitap falan mi aliyim kek falan mi ham şam bir bütçem yok yoeum yapan olursa cok sevinirim gidenlerdende öneriler alabilirim yalniz eyuptekinde cocuk yokmus diger yuvalara dagilmis yorumlarina bakmistim
00 Yorumla
+1 yılGelmek isteyen varsa beraber gidelim ziyaret edelim :)
00 Yorumla- Gündem konusunda 311 cevap paylaştı.
+1 yıl2 hafta önce gittim,çok ağladım ama tutamadım kendimi..allah yardımcıları olsun.
03 Yorumla- +1 yıl
gercektenmı bende aglarım o zaman :(
- +1 yıl
çok garip bir duyguydu ya
çok güzel bir iş yapıyorsun işn bizede nasip olur D:
01 Yorumla- +1 yıl
inşallah :)
Bende araştırıyorum Ankara’da yaşadım yıllardır yeni Çorlu’ya geldim onlar çok tatlı ve masumlar bence herkes gitmeli çok istiyorum lütfen bana yardımcı olur musunuz teşekkür ederim
00 YorumlaÇocuk esirgeme kurumlarını ziyaret etmek istiyorum ama hem İstanbulun hem ortamın tamamen yabancıyim ne yapmam lazım nasıl giderim gidersem ne goturmeliyim görüşleriniz benim için çok önemli
00 YorumlaBende kimsesiz çocuklar yurdunu ziyaret etmek çocukları mutlu etmek istiyorum ama nasıl gidiyor ya da bunun için belli bir kayıt yaptırılıyor mu bilmiyorum lütfen bilgi verir misiniz
02 Yorumla- +1 yıl
Gittiniz mi bılmıyorum ama bende gıtmek ıstıyorum gittiysenız hangı yurda ve bı daha gıdeceksenız lütfen haber verır mısınız ya da gıttıgınız yurtla ılgılı benı bılgılendırı mısınız
- +1 yıl
@Cemileongel uzun zaman oldu gideli İstanbul kartal da bir yer vardı ona gittim ama tam olarak kartal da değil bilginiz olsun
Merhabalar ya bende yardım etmek ziyaret etmek onlarla vakit geçirmek ilgilenmek istiyorum ne bilim hediyeler almak bana en yakın bahçelievler ne yapabilirim burdan soruyim dedim ama
02 Yorumla
+1 yılhep beraber derken buradaki herkezle mi hep beraber..!
00 Yorumlasevaptır çocuk sevindirmek 5 yıldız
13 Yorumla- +1 yıl
cok tesekkur ederımm :)
- +1 yıl
selamlarınız ıletıcem :)
+1 yılgoogle diye birsey varken burda adres araman ilginc. daha cok " hadi beni pohpohlayin" gibi bir soru.
51 Yorumla- +1 yıl
Kendi düşüncen saygı duyarım canım
+1 yılCocuk yuvası çok uzun süredir ziyaret etmek istediğim bir yer ama bir türlü bulamıyordum sizin sayenizde bir çok yer öğrendim teşekkür ederim
00 Yorumla
+1 yılMerhabalar Eğer halen böyle etkinliklere gitmeye düşünceleriniz varsa benimle iletişime geçebilir misiniz
01 Yorumla- +1 yıl
hayatatstan instegramdan mesaj yazarsanız sevinirim
Merhabalar kız çocuk evlat edinmek istiyoruz acaba kkmsesizler yurdundan 0 yaş grunu evlat edinilebilir mu bilginiz var mı
00 Yorumla
+1 yılSelamun aleykum kurban adağım vardı yetim kurımlarına bagıslamak ıstıyorm en yakım olana nasip olur insallah
00 Yorumla
+1 yılHayatı kolay sanıyorsunuz, iki bebegim var ve iki aydır işsizim, ben de vermeyi düşünüyorum. Çünkü ben mutlu edemiyorum bebeklerimi
00 YorumlaKeşke benimde ziyaretime gelseniz yurtta büyümedim ama evlatlığım aile sahiplenmedi kimsem yok bir mutlu olurum
00 YorumlaMerhaba 15 arkadasla bir yurt gezme karari aldik ama bun nasil ve nerede yapacagimizi bilmiorum bana yardim edermisiniz
00 YorumlaBizde ailemizle ziyaret edip destekcileri olmak istiyoruz sürekli ama avukat felan tutmak uzun zor bir iş sanirim destek beklirum
00 Yorumla
+1 yılkesinlikle kutluyor ve bu konuda toplanılırsa eşimle ben de katılmak istiyoruz...
04 Yorumla- +1 yıl
inşallah toplanmak nasip olur. Eğer olmazsada muhakkak gidin bir saatinizi ayırın ve onların gözündeki mutluluğu görün
- +1 yıl
kesinlikle haklısın... en kısa zamanda yaparız umarım..
- +1 yıl
nerede oturuyosunuz?
- +1 yıl
bjk
+1 yılBende gitmek istiyorum hatta hediyeler. Almak istiyorum toplanıp gidemezmiyiz
01 YorumlaBen Esenlerdeyim buraya en yakın neresi var acaba 0 6 yas olursa daha iyi olur
00 YorumlaGittin mi ben de gitmek istyorum
03 Yorumla- +1 yıl
gittim tabikide. giderken hediyeler aldım onlara. gözlerindeki sevinç gerçekten görülmeye değer. sizlerde gitmelisiniz hiç bir hediye almasanız bile sizi gördükleri için o kadar sevgi dolu bakıp o kadar neşeli görünüyolar ki anlatamam. hangi kelimeleri kullanıp hangi cğmleyi kursam da sizlere onların mutluluğunu anlatsam bilmiyorum siz en iyisi gidip kendiniz görün :)
- Gündem konusunda 427 cevap paylaştı.
+1 yılçocuk esirgeme kurumundan çocuk istedim vermediler.. benden çocuk esirgediler :(
01 Yorumla- +1 yıl
Senin gibi işin dalgasında olan insanları görünce bir vicdanım olduğu için şükrediyorum. Umarım yorumuna gülüp eğlenmişsindir. Ordaki çocuklardan biri sende olabilirdin seninde gözün yollarda bir güler yüz bekleyebılırdın ama ne yazık kı empatı kuramayan ınsanlar böyle senın gıbı ısın dalgasında olurlar
+1 yıltebrik ediyorum seni =)
01 Yorumla- +1 yıl
tesekkur ederım :)
Senin gibi insanlar var mıya
04 Yorumla- +1 yıl
Demek ki varmış
- +1 yıl
Herkesin kendi yapısı tabi gidip gitmemek sana kalmış :) Dilerim bigün yolun düşerde onları mutlu edersin :)
- Gündem konusunda 971 cevap paylaştı.
+1 yılBende gitmek istiyorum .. Ama tek gidemem ..
05 Yorumla- +1 yıl
neden?
- +1 yıl
Bana yakın degıl ..
- +1 yıl
Sen istedikten sonra en uzak yerdeki bir yere bile gidebilirsin yeter ki ben gidicem de ben yapıcam de. İnsanoğlunun yapıcam deyipte yapamadıgı bırsey yoktur yeter kı inan :)
- +1 yıl
soyle toplanıp gıtsek guzel olurdu..
- +1 yıl
nerede oturuyosun?
- Gündem konusunda 24b cevap paylaştı.
+1 yılBende hadi beraber edek.
00 Yorumla Gündem konusunda 19,2b cevap paylaştı. direnen kızlar çok güzel
00 Yorumla
+1 yılKuruma gittin mi?
00 Yorumla- Gündem konusunda 18,9b cevap paylaştı.
+1 yılGidiebildin mi ?
00 Yorumla Lütfen beni ziyaret et.
00 Yorumlagece gecemi
00 Yorumla
+1 yılbende çok istiyorum
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem