Komşum zorla birlikte oldu?

Evliyim komşularım var yaşları büyük 45. Bende bayanla surekli konuşurum arada gider geliriz. Eşini de yolda vs görüyorum selamlaşıyorduk. Çocukları var kucuk bana geliyorlar evde kedimi sevmeye bazen gec gidiyorlar annesi arıyor ordalar mi merak ettim diye bir gün kapı çaldı adam dedim efemdim abi dedi çocuklar sende mi dedim yok kapida oynuyorlardı kapıyı da elimde tutuyordum. Evde birisi var mı yok dedim hayırdır birsey mi oldu. Dedi az geleyim birsey dicem. Burdan soyle eve gelmen doğru olmaz yanlis anlaşılır kotu birsey yok umarım. Içeri girdi ben yine kapıyı elimde acik tutuyorum kapının arkasında zaten koridor daracık ayağıyla kapıyı itti bende oanik başladı. Dedim niye kapatıyorsun ne oldu. Ustume dogru geldi ben anladim ve korkmaya başladım gidermişim lutfen vs demeye adam kalıplı ben zayıfım belimden tuttu duvara yapıştırdı ağzımı kapattı. Zorla odaya getirdi. Nasil ağlıyorum ölmek istiyorum anlatamam size :( zorla birlikte oldu üstünü giyiniyordu ben ağlıyordum ayşe cok kilolu çirkinleşti sen gencecikk zayıfsın ne zamandır bunu istiyordum vs dedi. Ben bağırdım defol diye. Esim eve geldi erkenden yattım ne yaoacagim ben. Anlatsam direk kan çıkar. Ev kendimizin taşınmak isteyeceğini söylüyorum. Karısı aradi gelecektim bugun neden gelmedim hastaydım vs dedim m adamda arkadan cok gecmis olsun soyle yapacağımız birsey var mı diye pis pis soyledi yardim edin lütfen aklımı yitirmek üzereyim yazamıyorum bile
Komşum zorla birlikte oldu?