Çok iyimiş ya erkekler özellikle size tavsiyem burda olun yürüyün anasını satim en azindan yakininizda simdiden 4 tane oldu hadi bismillah 😂

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kanka bize ekmek çıkmaz bunlardan herkes görsel manyağı olmuş dangoz milletimiz bugatti ile selfie çekinir kız milleti atlar ama gerçekte öyle bir arabayı değil almak oyuncağına bile hasrettir bizim dangozumuz e hal böyle olunca biz ve bizim gibilere lafım meclisten dışarı 3.1 ni almak kalır 😂
Oyle deme yahu kabiliyet meselesi
Kanka kabiliyette sorun yok ama sonradan görme türler var işte o sonradan görme türler yüzünden kabiliyette bitiyo şu b. k. m de ersinin repliği aklıma geliyo sevişekmi dicek kadar dangoz tipler artınca e hak yolu yerine.. k yolu bizi bulur oldu dürüst olmak gerek biraz yani yoksa çok şükür kabiliyetten yana sorun yok
Bizim civarlarda güzel kız yok maalesef iki kişinin birbirini beğenmesi lazım ben çoğunu es geçiyorum 😂
Kilometreyi biraz ac mezafeyi uzat
Dun indirdim denizle gorustum 2 km yanimda bir barda 2 bira ictik sadece vaktim yoktu calisiyodum tekrar devam ediyoruz
2 yıl önce hazırlık okurken tinder kullanıyordum bir tane Türk olanı likelamiyordum hep yabancıları. Onlarla konuşmaya çalışa çalışa bayağı fayda sağlamıştı bana hazirlik ta
Iyide bu cevrendekileri buluyor cevrende ayni anda hem yabanci hem turku nasil buluyorsun
İstanbul'da bu uygulamayi kullaniyorsan birçok yabancı insanı buluyor uygulama Şiliden japonya ya konusmadigim insan kalmadı istanbuka gelen
Anladim
Ne kadar garip.
4'ünü birden idare etmek zor oluyordur.
Bu ne ki bundan oncekilerle baya oluyor
Cevap
23Cevap
Böyle sitedeki insanlarla tanımadığın , sanal alemde tanıştığın kişilere çok dikkat derim. Mümkünse uzak dur.
Telefonu şarja takmayı düşünmuyon mu bu sefer de yarıda kalacak sohbetlerin
Taktim su an
Priz mi yok evde hendekdemi yasiyon
Sosyal medya kullanan erkeklerden uzak durmamız için sebepler 😂
Ayip ya bu sadece eglence 😂
Şimdi sen bu kızlardan hangisiyle ciddi düşünürsün desem? Hiçbiriyle dersin 😂 onların ki de eğlence halbuki djhdbd
Valla denizle gorustum digerleri beklemede ben ciddi dusunmem ama kizlar dusunebiliyor
Öyle deme ben birine gönül verdim burdan boşuna mi ya 😒 hayır yani ciddi bir insanim
Sen ciddisin acaba o ciddi mi bak gene ayni hataya dusuyosunuz sen iyisin o koyu oyle dusun
Ya peki çok güzel sohebtim olduysa kimseye anlatamadığı şeyleri bana anlattiysa beraber güzel bir etkileşim olduysa da mi
Giderim siteden öyleyse ):
Siteden neden gidiyorsun bak buda bir hata yahu bende anlatirim hayatim ilk sana anlatiyorum ilk sensin vs vs durust olmak lazim hep ayni hilayeler
Sorun şu ben onun için kaldım sitede 😂 çoktan gitmiştim yoksa
Samimiyetine inandığım biri ama yinede bilemiyorum
Ki iletişime geçende bendim
Sağol verdiğin bilgilerin için.
Site burasi sanal elini tutmadigin dokunamadigin gormedigin bir adama nasil guvene bilirsin hissedeceksin once onu konusken gozlerine bakacaksin sana dokunusundan anlayacaksin size tavsiyem hic guvenmeyin..
Güvenmiyorum iyi tanımak lazım önce bunun bilincindeyim. zaten sanaldan çok karşıyım iletişime. bu farklıydı çok beğenmiştim
Neyse aptallık benim ki 😴
%8 şarj 4 kıza yetebilemez sanmıyorum 😒
ben anlamadım onu ya açmıştım ama girmiyorum mesaj neyin nası atılıyor çözemedim :|
Güvenmiyorum öyle şeylere görüşüp buluştuğum kız organ mafyasi filan çıkar gider sonra böbrekler
bir ara kullandım çok mesaj gelince sildim kullanmıyorum
aynen kanka yanıyo türkiyede az düşsede yinede düşüyor ama yurtdışında yağmur gibi mübarek
kullanmam yeterince sanal hayat zaten ben insta face tvitter falan filan hiç birinde zaman gecirmem
Yaşadığım yerde bunu kullanan erkek bile yoktur, kimle eşleceğim ben :)
Hahsh vardir biri bir dene bakim
Denemiştim daha önce, mesafeyi fullemek gerekiyor :)
Yolda, alışverişte vs. tanışmaya biraz daha açık olsalar da tindera filan gerek kalmasa.
O zaman sapik olursin meraba desen yersin cantayi ama tinder iyimis
Valla ben kahve içmeye çağırıyorum. Şu ana kadar çantasıyla vuran olmadı.
Yakında sonra medya da evlenip çocuk yapmaya başlıcaz. Evlilik 3gb çocuk 5gb😊
denedim zamanında iş yok orada. bide ücretliydi sanırım
Görüntülü siteler var cok güzel kardeşim var t kullanmadım
89 Eşleşme gerisini sen düşün :D
Ohoo kovala kovalaaa
Ucan kalp adiyorum
Fuhuş randevu uygulaması.
Olabilir
Facebook tabanli mi bu program
Numara face
Cep numarasi mi istiyor yani?
Aynen
Hım anladım
Eda'nin yüzü güzelmiş
Fake değilse tabi 😃
Numaralari var degiller
Foto da gerçek mi 😃
Aynen deniz favorim
Eda"nin yüzünü güzel buldum sadece
Yok artık yaaa :D
Kızları kapak ettin
Deniz favorim lutfen digerleri ile daha gorusmedim sadece denizle yuz yuze konustuk dun 🙏😂
Sadece aski ariyorum masumca 🙏👼
Kac yildir bekliyorum olmuyor yahu daha dun deger veedigim kiz baskasinin arabasindan indi dans ede ede simdi ben nasil guveneyim birine hak ediyolar ama
Güven zaten zor birşey bazen karşındaki ağzıyla kuş tutsa güvenemezsin ama bazende kalbin direk ona güvenir..
Hata şurada yapılıyor yanlış kişiye değer veriliyor , karşındaki kişiyi hertürlü analiz et tavrı konuşması çevresi işi gücü ailesi hertürlü analizi et ondan sonra değer verilip verilmeyeceğine karar ver.
Böyle birini bulayim ertesi gun nikah masasina oturtmayan aras nagmet olsun. herseye gucum kudretim yeter evel allah. nasip bakicaz
Kullanmiyorum , dur indireyim :D
#günaydın
Bana hep eskortlar denk geldiği için silmiştim :D
en büyük pişmanlıklarımdan birisidir kendisi
Vay ya bizde beden şudur Halen 😅
Hiç isim olmaz
Tarzım değil.
Çok büyük başarı 👏
Tamam.
Fake de çok orda dikkat 😂
Yok ya numaralarida var 😂
Heralde gerçekçi gorunmeleri lazım 😀
Yahu numaralarini aldim gorusuyoruz 😂
Ya bisi dicem de bu resimdeki kızlarsa ordan birini bulmaya mi düşmüşler 😂 neyse tamam sen haklısın 😀
Evet benim bulundugum yer elit kesim universite yurtu hep ondan bunlar ne ki.
Tamam 😂
Ne işe yarıyo acaba 😂
Ohoo ne ben anlatim ne sen dinle aksiyon 😂
Mesela biri ile bulusurken ayni bup da baska bir kiza yakalanmak gibi
Bos ver capkinlik yapamaz herkes 😂
paralı ama bu program yaa dimi
Yok yahu ne parasi
bedavaya mı mesajlasıyorsun yani
Evet indir
Kullanmıyorum ben
Hayır
Kullanmıyorum.