Astroloji & Burçlar konusunda 2,7b cevap paylaştı.
büyü olması için doğal malzeme olması lazım. Katkı maddeleriyle yapılan ürünlerden büyü olmaz olsada işlemez. Mesela normal mürekkep değil safran mürekkebi olmalı. Kağıtta aynı şekilde sanayi üretimi değil doğal olarak yapılmalı. Bu özelliklere bakarak büyümü değilmi anlayabilirsiniz
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Yazı çok bozuk. Okumaya çalıştım lakin hepsini okuyamadım. En üstte bismillah yazıyor. Son iki satırda öncesinde ve sonrasında Allah için Allah için Allah için yazıyor.
Bu tip yazılar genelde din tüccarları tarafından yazılır. Günah oluşunu bildikleri için o kağıda sadece gelişi güzel bir dua yazar. Olaya mistik bir boyut ve inandırıcılık katmak içinse suyunu yola dök, şunu bunu yap gibi şeyler eklerler. Dediğim gibi " öncesinde ve sonrasında, Allah için Allah için Allah için" yazıyor olması bir dua göstergesi.
@HazretiMUNKİKİ o zaman insanlar niye yardım etmiyor bizim yaşarken sorumluluklarımız nerede niye sadece haberde dinliyoruz her şeyi Allahtan mı bekliyecez nerede insanlık hani
Ama bak @sendesor481 allah kötü olan şeylere izin vermez diyor sun o zaman niye insanlarin diğer insanlara kötü davranması na izin veriyor, biz bunu soruyoruz
@lrjgvnvnv yav dedim ya insanların aklı ermedigi şeylerde yorum yapar sadece her şey allahtan ama biz işimize geleni kabul ediyoruz sadece belkidi şu anda düşüncelerimiz buna yetmeyecek kadar dır
Cevabını söylüyorum birisi Allah’ın üstüne yemin etmiş en altta 3 kere ya allah yazıyor sordu bir sakıncası var mı diye yazan kişinin ne sebeple yazdığı önemli kötü birşey Yok ister kağıdı yak ister denize at
En İyi Cevaplar