Merhaba arkadaşlar
ben Instagram üzerinden takı satmak istiyorum. daha sonra bir dükkan açmayı hedefliyorum ama toptan takıları nereden alabilirim bilmiyorum. Sizden yorumlarınızı bekliyorum sizde toptan mi almalıyım kendim mi yapmalıyım. Ve nereden alabilirim istanbuldayım ben
ben Instagram üzerinden takı satmak istiyorum. daha sonra bir dükkan açmayı hedefliyorum ama toptan takıları nereden alabilirim bilmiyorum. Sizden yorumlarınızı bekliyorum sizde toptan mi almalıyım kendim mi yapmalıyım. Ve nereden alabilirim istanbuldayım ben
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Merhabalar, toptan bijuteri ürünleri satın almak için eminönünde cihan bijuteri firması var. İnternet siteside cihanbijuteri. com burdan güvenli bir şekilde alış veriş yapabilirsiniz.
O sektör öldü artık bence girme
Elinde ne kadar sermaye var
Internet üzerinden satış yapicam şimdilik yer açmıyorum
Sermaye yer açmak için değil, satış yapabilmek için ürün ürün almak için para laxım
Ilk etapta 3.000 var elimde
2000 ürün al , gümrük mallarından al daha ucuza gelir , yüzde 3 bozuk çıkar ama normal oda
Nasıl nereden alacağım peki. Benim bununla ilgili hiç bilgim yok sadece bir ara evden dışarıya takı yapıyordum gelir olsun diye
Facede gümrük sayfaları var oralara bak , ama ilk önce kargo ve tanıtım işini hallet satış kolay
Cook teşekkür ederim :)
Haber et yardım ederim arada
Sagolun 😊
Toptan almalısın bence kız ayool
Nereden peki bilgin var mı bu konuda yardimci olabilir misin