Arabalar BMW mi Range Rover mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar ben uzun uzun düşündüm, evet Range Rover çok kaliteli ve güzel bir araba ama sanki bana BMW, Mercedes’ler “hakiki” markalar gibi geliyor.. ama fiyatlara bakılırsa Range Rover daha pahalı. Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında? Range Rover daha iyi! BMW daha iyi! Mercedes Benz dururken diğerleri ne ki.. Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç BMW mi Range Rover mi? Cevapla Marka Soruları Fiyat Soruları Pahalı Soruları Beğen Paylaş Takip Et
apro45 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Arabalar konusunda 27,4b cevap paylaştı. Türkiye dışında yaşamadığım sürece almam imkansız ondan gerek yok hangisinin iyi olmasına 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bu kadar karamsar olmayın binenler nasıl biniyor :) Yorumla apro45 +1 yıl Sermaye var ticaretle uğraşıyorlar babadan olsa anca Yorumla
BirİzmirBeyefendisi Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Alacaksan senin için düşünelim yoksa tartışmaya gerek yok 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Almayı düşünüyorum 😅 aslında Range Rover istiyorum ama BMW hastasıyım başka arabaya binmeye cesaret edemiyorum 🙄 Yorumla
KoyBeniGözlerine Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Arabalar konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bmw derim 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar