+1 yıl<3 ne demek?
"<3" kalp anlamına gelir. Çok masumane bir soru gerçekten. Genelde sevgimizi belli etmek için internet ortamında bu sembolü kullanırız. Ciddi yazılarda kullanılmaz tabi, samimi yazılara ve mesajlara eklenebilir.
330 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıl<3 Ne Anlama Gelir?
Merhaba! "<3" , emoji ifadesi olarak kullanılan bir semboldür ve genellikle "sevgi" veya "sevgi gösterisi" anlamına gelir. Bu sembol, kalp şeklini andıran iki paralel çizgi ve üç sayısından oluşur ve genellikle chat odalarında, sosyal medya platformlarında veya diğer elektronik iletişim araçlarında kullanılır.
Bu sembol, yazılı iletişimde duyguları ifade etmek için sıkça kullanılır ve genellikle sevgi, sevinç veya destek göstermek için kullanılır. Örneğin, birisi bir mesajına "<3" ekleyerek sevgi veya destek gösterisi yapabilir. Bu sembol, aynı zamanda bir bağlantı kurma veya birbirlerine olan bağlılıklarını gösterme amacıyla da kullanılabilir.
Bu sembol, ayrıca elektronik iletişimde sıkça kullanılan bir gösterge olarak kalbi simgelemektedir ve bu nedenle genellikle sevgi veya sevinç gösterisi olarak kullanılır. Örneğin, birisi bir mesajına "<3" ekleyerek sevgi veya destek gösterisi yapabilir.
Sonuç olarak, "<3" sembolü genellikle sevgi veya sevinç gösterisi olarak kullanılır ve elektronik iletişimde sıkça kullanılan bir göstergedir. Bu sembol, yazılı iletişimde duyguları ifade etmek için sıkça kullanılır ve genellikle sevgi, sevinç veya destek göstermek için kullanılır.
110 Yorumla
+1 yılAsfgjkdjdj Kalp mi demekmiş bende anlamını bilmeden herkese yapıyodum *-*
82 Yorumla
Soran+1 yılSafız biz:D
- +1 yıl
Harbi safsınız 😅😅 görünüş itibari ile hiç mi kalbi çağrıştırmadı şimdiye kadar? 🤭
- Diğer konusunda 890 cevap paylaştı.
+1 yılFacebookta bu işaretleri yanyana getirince kalp oluyor :)
42 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ediyorumm sahi benziyormuş ahah:DDDD
- +1 yıl
teşekkür ederimm :))
kalp manasına geliyor bende uzun süre anlamamıstım mesajlarda geldıgınde ama bır gun face de kalp yollayıp duruyordu nasıl yapıyosun dedıgımde öğrenmiştim .. cahillik işte ama öğrendik artık kültür seviyem biraz daha arttı
60 Yorumla
+1 yıl40 yıllık imla işaretlerinin düştüğü hale bak. Yahu desemki şimdi : nerede kullanılır gelen cevapların yarısından coğu parantezden önce ya da sonra olur herhalde.
279 Yorumla
Soran+1 yılDostum rahat ol böyle tatlı şeyler rahatsız etmesin seni, robot değiliz biz:) dilekçelere ve resmi yazışmalara koymuyoruz sonuçta, kendi aramızda. ayrıca fena da olmazdı dilekçelere de kondursak renk gelirdi hayata:D
- +1 yıl
rahatım zaten de buralarda kullana kullana gerçek anlamlarını kaybettik. buda bir gerçek
Soran+1 yılkaybetmeyelim di mi güzel şeyleri muhafaza edelim ama simgeler engel değildir kalpler engeldr:))
- +1 yıl
az da bilimsel düşün toplum bilinci ile düşün arkadaş . Ne bu hep kuşlar böcekler ee dil nolacak yazım nolacak nesilin yetişmesi ne olacak.
Soran+1 yılbak zaten kuşları böcekleri unuttuğumuz için bu haldeyiz. anne babalarımız sokaklarda koşturarak çiçekler arasında büyümüşler, zorluklarla bu saflıkları sayesinde başetmişler. şimdi bu duyguları unutan robotlar olduğumuz için bu haldeyiz. kaldı ki bu simgeyi resmi yazışmalarda kullanmıyoruz demiştim. dil bozulmaz yani iki simgeyle:))<3
- +1 yıl
Ucunu koydularmı gerisi geliyo. Bak ama 3G yazıp triji diye okuyoruz bütün kısalkmalarda alfabeyi ingiliz alfabesine sokuyoruz. Yahu türkcedede kısaltmalar var noluyo bize ya. ( tamam <3 bunlar da espiri eğlencede var bişe demiyorum ama bazı şeyleride çok boşverdik çok)
Soran+1 yılhayırlısı:)<3
- +1 yıl
evet sanırım :) <3
Soran+1 yılBak orta yolu bulmak zor değil.:)
- +1 yıl
bi şarkı vardı neydi ? mecburen mecburen :)
Soran+1 yılseve seve diye de var mıydı acep:)
- +1 yıl
hee bide o vardı demi :)))) bu daha uydu sanki
Soran+1 yılaynen öyle:))
- +1 yıl
Tamam seve sevede olsa yinede olmamalıydı :))))))
Soran+1 yılhayırrrr
- +1 yıl
Bir sarkı daha vardı TAMAM TAMAM SUSTUMMMM
Soran+1 yıltamam hoşçakal:)
- +1 yıl
sende iyi bak kendine. Hep neşeli ol böyle inşallah.
Soran+1 yılİnşallah sen de^^:)<3
- +1 yıl
oo ^^ kısmı ne oluyo şimdi takılırım ben buna bak :) CIA şifresi gibi ya ^^:)<3 :)
Soran+1 yıltatlı gülücük o, gülmekten gözlerin kısılıyor anlamında yani:)) ^^
- +1 yıl
bak bunu bilmiyodum işte. Gülünce gözlerin bir başka güzel oluyor sanki kayboluyorum içinde. :))))) Netten gözleride görüyomuşuz ya la :))
Soran+1 yılGörmek isteyen görür.:) teşekkürler sevdim bu yorumu^^
- +1 yıl
Zaten gören göz değil yürektir. Zira sevmek yüreğin işidir. Şefkat yüreğin işidir. Söyleyen de dil değildir yürektir. Kelimeler süzülür yürekten ince ince işlenir ısıtılır duygularla öyle sunulur hak edene hakkını verene. Lakin ne söylenen sözde nede görülen gözde değildir marifet onu gösteren söyletendir esas maharetli olan öz olan ve sevginin şefkatin ruhu olan.
Soran+1 yılÇok güzel:) teşekkürler tekrar<3
- +1 yıl
Rica ederim söyleyene değil o teşekkürü söyleten kalbe etmek gerekir. Zira söyleyenin bütün meziyeti onu söyleten yüreğin kudretinde gizlidir. :)
Soran+1 yılben neymişim de söyletmişim yahu:))^^
- +1 yıl
Bak yine o gözlere savurdun şimdi. Sanki bir deyada sallanır gibi meyhoş gönlüm :)
Soran+1 yılbak nasıl katıydın ama sana neler söylettim:)^^
- +1 yıl
EEE yaradan bir erkeği kalas gibi kaba saba yaratırken kadını da sannatkar olarak zarif ve ince yaramıştır. İşte biz kalasları yontup birer sanat eseri yapmanız için. Her ne egemenlik bizde gibi olsada bize egemen olanlar bizi biz yapan siz zarif sannatkarlardır.
Soran+1 yılsenin dilin baldan tatlı^^ sadece söyleten değil söyleyen de çok değerlidir:) hadi hoşçakall:))
- +1 yıl
Hoşcakal. İyi bak kendine en güzel mutluluklar yarın bir güneşle üzerine doğsun umarım. Hoşcakal.
Soran+1 yılteşekkürler canım senin de çok tatlısın hoşçakal^^
- +1 yıl
^^
Soran+1 yılinanmıyorum:)^^ bu ifadeleri kullanıcaksın artık sayemde di mi:)^^
- +1 yıl
^^ şşşş kimse duymasın aramızda kalsın ama :) <3
Soran+1 yılolur:)) alem ya^^
- +1 yıl
:)))))) işte neylersin bakma resimde mendebur bir sakallı olduğuma içimde bir çoçuk var sen onu yakaladın bir kere :)
Soran+1 yılfarkettim:) bu sözleri sever senin yapında olan insanlar:))
- +1 yıl
benim yapım der kene. Nasıl bir yapım varki. :))))) nasıl bilirdiniz merhumu acaba.
Soran+1 yılyani senin gibi olgun düşüncede olanlar böyle cıvıl cıvıl olanları, bıcır bıcır konuşanları sever ve yumuşar diyorum:)^^
- +1 yıl
evet haklısın.Belkide kendi eksik yönlerimizi sizde bulup kendimizi tamamlıyoruz. Daha doğrusu bizi tamamlamanız hoşumuza gidiyor. Anlık mutluluklar ile ömrümüzü sarrz ediyoruz. Gel görki genil adımız bisim. SIKICI İNSAN dır.
Soran+1 yılaynen öyle:) yani ilk cümlelerin için:)^^
- +1 yıl
Anam kız sen şimdi benim tamamlayanım mı oldun :) ömrümün öteki yarısı seniii :)
Soran+1 yılabartma:))
- +1 yıl
Seni tanımıyorum bilmiyorum ama çok hoş bir sohbetin var ve şu melankolik gecede yüzümü güldürüp salak salak tebessüm ettirdin ya bana teşekkür ederim. Her ne kadar umuma acık bir açık oturum ortamında geçsede sohbet sen gercekten hoş sohbet birisin.
Soran+1 yılsen de öylesin çok teşekkür ederim bu düşüncelerin için, tatlı muhabbeti çok severim^^ iyi geceler:)<3
- +1 yıl
İyigeçeler dilerim :) o gözlerinde kaybolmanın tadını ve meyhoş yüreğimin birkez daha tebebssüm edebilmesi için tekrar görüşmek üzere diyelim artık. ^^ ^^ <3
Soran+1 yılinşallah canım^^
- +1 yıl
^^ gözlerimi kısmadan gülemiyormuyuz biz burada ya. Gözlerim ağrıdı :)))))
Soran+1 yılo kendiliğinden oluyor bebeğim kısma sen kendisi olur :))^^
- +1 yıl
:) o zaman sırıtırım bende :))))))
Soran+1 yıltamamdır:)^^ yalnız sorumu soralı 2 saat olmuş:) artık uyumalıyım^^
- +1 yıl
Hadi ya olmuşmu o kadar. Hiç farketmedim. Zamanı durmuş gibi hissetim sanki yanında. Teşekkür ederim bu eşşiz duyguyu yaşattığın için :)
Soran+1 yılSağol sen de tatlı sözler için:)^^
- +1 yıl
Rica ederim. Senin zerafetin idi di o sözlerin kaynağı.
Soran+1 yılsenin de, karşılıklı diyelim:)
- +1 yıl
:) evet bak bir ortak nokta daha bulduk iyimi :) ^^
Soran+1 yılii tabi:)^^
- +1 yıl
Yahu adını sanını soracağım bu kadar sohbetin üzerine ama böyle ortalık yerde de sorulmaz ki ki bu. Ben seni gizli diyemi tanıyacam hep :)
Soran+1 yılfulya adım ama ben eklemiyorum kimseyi tatlı muhabbeti severim ama her konuştuğumu ekleseydim..^^ inşallah denk geliriz de sen eklersin bigün beni:))
- +1 yıl
hımm yani sitenin butün fulyalarını ekleteceksin simdi bana ölemi :)
Soran+1 yıldeğer mi:))
- +1 yıl
Yaradanın yaratırken bu kadar özenmekten kaçmamışta bir kul olarak ben o güzelliği aramaktan mı kaçaçağım.
Soran+1 yılbak ya:)) nerden biliyosun bakim ya çok çirkinsem?:)^^
- +1 yıl
Çirkinlik ten işi değil ruh işidir. Aşk sa sadece sevgiliye değil güzel olan herşeye dir.
Soran+1 yılgüzel olan her şeye sevgim var, ama ''aşk'' ise yalnızca sevdiğime:)^^
- +1 yıl
Yeni bir tartışma daha aşk nedir ki . Yaradana aşk sevgiliye aşk anneye babaya aşk aşk sadakattir. aşk bağlanmaktır. sadakat olan her yerde aşk vardır. sevgiliye olan sa aştan da ötedir öyle aşk kadar uçuzda değildir. Tıpkı sevgilinin eşşizliği gibi.
Soran+1 yılbak çok sevdim son yazdıklarını:) hepsine katılıyorum, benim demek istediğimi, daha net ve doğru bir şekilde anlattın sen:)^^
- +1 yıl
Soran+1 yılteşekkür ediyorum:)^^<3
- +1 yıl
ekle beni ya da mesaj yaz bana uğrastırma bak inkar etme hak ettim bunu ben :) ^^
Soran+1 yılhakettin tabi ama şimdi benim tatlı muhabbetime aşık filan olursun sıkıntıya sokmayayım seni^^:))
- +1 yıl
Peki ozaman nasıl istersen öyle olsun :)
Soran+1 yılsağol anlayışın için^^ olur da denk gelirsek hemen onaylarım^^
- +1 yıl
seni buldum buldugum fulya sen çıktın ya da sen gizli dışında girdin de oooo o iş cennete girmekten bile daha zor bee :)
Soran+1 yılbelli olmaz yahu:)^^ iyi geceler canım:)
- +1 yıl
İyigeceler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
sola dönmüş bir çıplak erkeğe kuş bakışı pipi ve döt :D
21 Yorumla
Soran+1 yılhmm anlyrm sni:s:s :D:D
+1 yılEskiden akıllı telefon olmadığı zamandan biliyorum. Msn çağı çocuğu olmak bunu bilmeyi gerektirir. Kalp demek. Ahan da bu ❤️.
00 Yorumla
+1 yılKalp demek oluyor. Eskiden telefonlarda emoji olarak kalp falan yoktu malum. insanlar birbirlerine bu şekilde kalp atardı.
30 Yorumla
+1 yılak partililerin işareti bu. Birbirlerini tanıyorlar bu sembollerle
30 Yorumla
+1 yılBence erkek cinsel organının alttan görünüşü
11 Yorumla
Soran+1 yılhönk
çimcikleyin beni rüya mi bu
15 Yorumla
Soran+1 yılnoldu bebeğim:)
- +1 yıl
çimcik ne aq
Soran+1 yılahah tamam bebeğim sağol ve <3<3 :D
+1 yılayy çok güzel ya demi <3
21 Yorumla
Soran+1 yılaynen<3<3
+1 yılKalbin sağa yatmış hali abisi.
12 Yorumla
Soran+1 yılben de öpücük filan sanmıştım ne yalan söyyliyim:D
- +1 yıl
:)
Diğer konusunda 10b cevap paylaştı. Kalbin uykudaki hali ;)
10 Yorumla
+1 yıl😘😘😘😘😘😘😘😘kalp evet sen öpücük istemiştim benden sana öpücük 😘😘😘😘😘😘
00 YorumlaDiğer konusunda 766 cevap paylaştı. ¦ ¦ ¦
11 Yorumla
Soran+1 yılAyy görsel olarak gösterdinn:) bu cevap da en iyi cevabı seçmeseydim gülü hakkediyordu:))
<3 bu normal kalp 3< buda şemsiye :D
10 YorumlaDiğer konusunda 754 cevap paylaştı. kalp işareti sanırım :)
10 Yorumlabi düşün bakalm snce ne :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyalana bak benziyomuş :) üçün neresi benziyo:p
190 Yorumla
Soran+1 yıldikkatli bakınca benziyo kız iyi bak
Cevap sahibi+1 yılokadar dikkatli bakarsam kalpte çıkar ciğerde dalakta:Dd
Soran+1 yılahah:D kalp bu <3<3<3
Cevap sahibi+1 yılaha buldum yandan kalp:D ben sadece 3ü dedim pardonn özür dilerim:9
Soran+1 yılbebeğim yandan kalp tabikii sen benden de saf çıktınn:(
Cevap sahibi+1 yıl:)) haha jeton geç düştü
Soran+1 yılevet:)))
Cevap sahibi+1 yılaykü belli kapasite belli:))
Soran+1 yılestağfirullah:)^^
Cevap sahibi+1 yılöyle öyle bunadık genç yaşta
Soran+1 yılhayır be olur mu:)
Cevap sahibi+1 yıl:)) nerelisnz siz?
Soran+1 yılankara siz efendim?
Cevap sahibi+1 yılest. çok kibarsınız:) İzmir bende
Soran+1 yılsaygılar efenim sizin kibarlığınız:) İzmir çok güzeldir
Cevap sahibi+1 yıl:) bulundunzmu burda?
Soran+1 yılbulunmadım efenim ama güzel olduğunu bilmeme engel değil:)
Cevap sahibi+1 yıldoğrudur ama yapılaşma Ankara kadar düzenli değil planlı projeli. onun haricinde havası suyu güzeldir
Soran+1 yılben Ankara keçiörendeyim 7 yıldır şantiyede yaşıyor gibiyiz her yer metro ama bitince değecek çektiğimize inş:))
Cevap sahibi+1 yılof şu inşaat halide hiç çekilmiyor:D
Soran+1 yılaynen:)
Cevap sahibi+1 yılben enson etimeskuta gelmiştim zırhlı birliklere sınav içn
Soran+1 yılevett:?
Cevap sahibi+1 yılsınavı geçtim:d
Soran+1 yılhatırlı olsun:))^^
Soran+1 yıl*hayırlı
Cevap sahibi+1 yıltabi yeni olmadı bikaç sene önce uzmanlıktı şimdi bıraktım uzmanlığı
Soran+1 yılNiden?
Cevap sahibi+1 yıltadında kalsın dedim sıktı baya
Soran+1 yılsevdiğin meslek olmalı elbette:) nerde mutlu olursan:))
Cevap sahibi+1 yılaslında kararsızdım demekki kararsızsan bir işe girmiceksin. emirler bana göre değil
Soran+1 yılşimdi nedir uğraştığınız
Cevap sahibi+1 yılşimdi A.101deym iyiym şükr memnunum
Soran+1 yılkalbine göre olsun mutluysan sorun yok:))^^
Cevap sahibi+1 yıltabi para olarak uzmanlığı tutmuyorda manevi yönden memnunun:P siz bahsedin?
Soran+1 yılmaneviyat daha önemli:)^^ ben okuyorumm:)
Cevap sahibi+1 yılaçarmısınız şu okuyorumu:))
Soran+1 yılpsikoloji iştee:)^^
Cevap sahibi+1 yılpsikiyatrmı olucaksın:)
Soran+1 yılyok o söylediğin tıp okuyup olunuyor uzmanlaşınca ve ilaç yazma yetkin oluyor ama benim dediğim psikologluk:))
Cevap sahibi+1 yılozamn benim psikoloğa gitmeme gerek kalmadı sana sorarım:)
Soran+1 yılSor^^
Cevap sahibi+1 yılyok öyle iki kelimeyle anlatılcak bişey değil özel:)
Soran+1 yılgizlenip anlat burdan, kimseyi eklemiyorumm^^
Cevap sahibi+1 yılyeminmi ettin:))
Soran+1 yılhayırr ama istemiyorumm
Cevap sahibi+1 yılanladım teşekkür ederm:)
Soran+1 yılben sana tatlı sohbetin için teşekkür ederim bebeğim:)^^<3
Cevap sahibi+1 yılsenin kadar tatlı olmasada..<3:)
Soran+1 yılSağol canımm:)^^
Cevap sahibi+1 yılsende sağol çiçeğimm:) çıkıcakmısın?
Soran+1 yılyok burdayım ben:)^^
Cevap sahibi+1 yılhımm bende burdayımm:)
Cevap sahibi+1 yılçay almaya gidiyorum içermisin?
Soran+1 yıliyi:)^^
Soran+1 yılsağol içmiş kadar oldum:)^^
Cevap sahibi+1 yılüşümüyosun demi al bir yudum istersen:)
Soran+1 yılsağol yeşil çaysa aliym^^
Cevap sahibi+1 yılyok bu tavşan kanı istersen hazırlarım şimdi ada:)
Soran+1 yılbu arada resmini değiştirmişsin:))
Cevap sahibi+1 yılevet bu daha iyi sanki:)
Soran+1 yıldiğeri sahte miydi?
Cevap sahibi+1 yılyo değil benm
Soran+1 yılsanki seni başka bir hesapla hatırlıyorum ama tam çıkaramadım yav
Cevap sahibi+1 yılsözer olabilrmi
Soran+1 yılhatırlıyamadım nick name'ini ama gördüğüme eminim^^ noldu hesaba^^
Cevap sahibi+1 yılüçkağıtçının biri beni kandırdı çaldı hesabı
Soran+1 yılnasıl ya:)^^
Cevap sahibi+1 yılbiri bana mesj attı kardeş şu linkteki soruya ikinci yorum yapan gizli senmisin dedi bende baktım yok dedim ben değilm o ara linke tıklayınca benim hesaba erişmiş
Soran+1 yılbikaç gündür diyorlardı zaten hesaplar çalınıyor linklere tıklamayın diye doğruymuş desene^^ ee noldu peki?
Cevap sahibi+1 yılyönetime söyledim önce ilgilenmediler dedim bari üye olurken sözleşmede ilgilenmediğinizi belirtinde üye olmayalım dedim:P sonra döndü dedi sizin hesaptan spam mesaj yollandığından kapattık özür dileriz falan yani gitti 1000xper:D
Soran+1 yılyahu puanlara mı üzülüyosun senn^^ ekli arkadaşların noldu peki? ben olsam onlara üzülürdüm bir daha nasıl bulucam diye^^:)
Cevap sahibi+1 yılyoktuki üzüleyim:)
Soran+1 yılahah ii bari:)^^ benim 4 dostum var onları kaybedersem naparım bilmiyorum dur ya ben no.larını istiyim nolur nolmaz:))^^
Cevap sahibi+1 yılya bişey olmaz kurban bizim gibi bikaç gariban:)))
Soran+1 yılahah^^ ben öyle değersiz göremem kurban:)^^
Cevap sahibi+1 yılnosunu isticeğine uyarda yapmasınlar benm gibi:D
Soran+1 yıle birden olmuş bak senin de:)^^ belli olmaz yani tuzak bu^^
Cevap sahibi+1 yılsen bilrsin iste ozamn garanti olsun:)
Soran+1 yıltamam^^:) ama 1000 xperle nasıl dost edinmedin sen? ben bir aydır üyeyim 4 dostum var.
Cevap sahibi+1 yıleklediklerim oldu sildim şimdi gene var öyle seninki gibi samimi olmadı
Soran+1 yılneyi sildin?
Cevap sahibi+1 yılekli olanları
Soran+1 yılpeki mine?
Cevap sahibi+1 yılevett senmisin yoksa
Soran+1 yılbiliyo musun mine değilim. hatta emin olman için gizlilikten bile çıkabilirim adım fulya, eskiden arkadaş listemdeydi o, ayrıldık sonra. ama o sana değer veren biriydi sense ''arkadaşım yoktu ki üzüleyim'' dedin bunu senden duydum ya ne diyim yazık arkadaşıma. bu kadar aşağılık insanlara değer vermemesi gerektiğini bir öğretememiştim zaten.
Cevap sahibi+1 yılben aşağılık değilim mine bana değer verseydi benimle konuşurdu sor bakim benim soruma kaç dk sonra cevap veriyordu ben ona daha çok değer vermiştim
Soran+1 yılhadi bye
Soran+1 yılergen gibi soruma geç cevap yazdı diye değer verdiğini silen birisin demek, onca konuştuklarınızı silebiliyosun işte, yazık lan.
Soran+1 yılahah ödlek gizlenmiş aklımda süvari nickli senii
- Diğer konusunda 24b cevap paylaştı.
+1 yılpompa
13 Yorumla
Soran+1 yılhönk
Soran+1 yıl:D
G.te giren şemsiye
11 Yorumla
Soran+1 yılhönk
Kalp yollamış.
14 Yorumla
Soran+1 yılöğrendim bu arada resmin çokk hoşş:))
Soran+1 yılrica ederimm yani herkes ergen resimleri çekerken farklı olmuş:))
+1 yılkalp
10 Yorumlaçok komiksin gizli
10 YorumlaKalp işareti <3<3<3
10 YorumlaKalp işaretidir.
20 YorumlaDiğer konusunda 1b cevap paylaştı. kalp demek
20 Yorumla
+1 yılKalp demek nasıl anliyamadin
00 YorumlaBen daha çok buruna benzetiyorum.
00 YorumlaDiğer konusunda 317 cevap paylaştı. Kalp demek.
00 YorumlaKalpten çok başka birşeye benziyor 😂
00 YorumlaKalp işareti
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyumurtalık.
10 Yorumla
+1 yılKalp işareti
10 Yorumla
+1 yılgalp
00 Yorumla3 büyüktür demek
00 Yorumla
+1 yılKalp demek
00 YorumlaBu ne demek? 3<