Babamın erkek çocuk sevdası?

Merhaba arkadaşlar size bir derdimi anlatmak istiyorum. Biz 4 kız kardeşiz babam hep erkek çocuğu olsun istemiş 4 kere denemişler hepimiz kız olduk babam Şu an 51 yasında ama hala erkek sevdasi bitmedi. Hatta ben doğduğumda sırf erkek olmadım diye kendine dost tutmus kendini savunma şekli de erkek olsaydi gitmiycektim olmuş. En ufak bir olayda hep erkek çocuk meselesini ortaya çıkarıyor. Annem arabayi değiştirelim daha yeni bir model alalım diyor babam kime bırakacam diyor annem yazlık alalım
Diyor babam kime birakicam diyor komşu evini Satıyor uygun fiyata annem yatırım icin alalım dedi babam kime birakicam dedi. böyle daha bir sürü örnek verebilirim. Babam kız çocuğu olduğumuz icin hiçbir sey almak istemiyor ve en küçük bir olayda hep dilinde bu laf ‘’ kime birakicam’’ İnan’ın o kadar agrimiza gidiyor ki bu durum ablamlarla karar aldık ondan miras falan kabul etmiycez. Babamın bizi sevdiğini hiçbirimiz hissetmedik çocukluğumda birkez parka götürdüğünü dahi bilmem ve bu durum cok canimi yakiyor baba sevgisi nedir bilmemek cok kotu bir şey :(
Babamın erkek çocuk sevdası?