Arkadaslae bilenler yardimci olsun ve de kullanmis olanlar varsa ne gibi faydalari oldu soyleyebilirmi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Başlangıçta çok fazla etkisini hissetmezsin ama 3 güne ladar tamamıyla etkisini görebilirsin.
016 Yorumla- +1 yıl
3 gun oldu bugun
- +1 yıl
Ama? hala ayniyim
- +1 yıl
Utangaclik icin verdi
- +1 yıl
Hayır doktorum yazdı mecburen kullanicam 6 ay kullan dedi ama etkisini ne zaman gostermeye baslicak 3 gun oldu tik yok moralim bozuldu ya
- +1 yıl
Ee ilac ise yaramayacaksa doktor niye bunu yazdi bana
- +1 yıl
3 gun oldu 3 gunr kadar etkisini gosterir demişsin 3 gun oldu niye hala etki yok henuz erken mi sizce
- +1 yıl
ya ben kendi kendime atlatamadim bu yuzden ilaca basvurdum
- +1 yıl
Evet disardaydim
- +1 yıl
Arkadasimla gezdik yarim saat falan
- +1 yıl
Ne mutlu sana o zaman
En İyi Cevaplar
Sizin sorunlarınızı ilaç çözecek değil. Sorunlarınızı kendinizi değiştirerek çözeceksiniz. Antidepresan ilaçlar sadece sizi uğuşturur sorunu çözmez
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
3Cevap
+1 yılDaha ağırlarını kullanıyorum bu ilk kullandığımdı hiç bir etkisi YÖK doktor tamamen psikolojik olup olmadığına bakıyor ben ısrarla etkisi YÖK dedim
010 Yorumla- +1 yıl
Nasil yok ya niye verdi o zaman
- +1 yıl
O kadar sorunumu anlattim
- +1 yıl
Sen doktora bişey deme ama hiç etkisi yok denecek kadar az ardından bana efoxer verdi onu da olumsuz söyleye söyleye onun üzerine çıktım şu an on numarayım hayattan çok zevk alıyor ve mutluyum
- +1 yıl
Su an moralim bozuk niye birsey demeyim etkisi yok soylicem etkisi olmadigini
- +1 yıl
Ben bu utangaclikla yasayamam 😂😂
- +1 yıl
Ben düzelene kadar 4 5 ilaç değiştirdim ve şu an ağır antidepresan kullanıyorum 2 buçuk yıl geçti rahatım çok mutlu hayat doluyum
- +1 yıl
Zedprex bir ise yaramiyor yani oyle mi cok uzuldum su an
- +1 yıl
Off kim gidip bidaha ilac yazdiricak ya offf
- +1 yıl
Gitmem gerekiyor yeterli ilaçı bulana kadar gitmen gerekiyor ben şu an 3 tane hap kullanıyorum be iyileştir aöa iyileşince 6 ay daha kullanmam gerekiyormuş bu bünyeden bünyeye değişir ama şu an kullandığın hap en alt seviye b ence etkisi olmaz olsa bile yok de çünkü insan anlayamıyor ilk haftalar uyku yapsada ikinci hafta yan etkisi olmuyor ve en önemli şey vereceği hapın kilo aldırma yan etkisi olmasın vereceği hapı verdikten sonra kapının önünde netten bakar kilo aldırır mı diye arayınca yorumlar çıkar tekrar içeri girer değiştirirsin
- +1 yıl
Ben ilaç raporu çıkartım devlet hepsini ödüyor eczaneye bir kuruş ödemiyorum raporu ilaçına tamamen kadar verildikten sonra iste çıkArsın doktor raporu ben şu an aile sağlık merkezi olsun özel doktor diş doktoru dahil doktor olan herkese ilaç yazdırabiliyorum ilaçlarım kırmızı reçete olduğu halde
+1 yıl2 gündür başladım çok uyuşuk hissettiriyor ve bir an da gülüyorum ya da ağlıyorum ama sonradan etkisini gösteriyor bildiğim kadariyla yani devam edicem
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 412 cevap paylaştı.
+1 yılNe faydası olucak ki kafa yapıyor mu
09 Yorumla- +1 yıl
Ya bana doktorum yazdi sosyal fobi ve utangacligim icin
- +1 yıl
3 gundur iciyorum daha etkisi olmado ne zaman gorurum acaba
- +1 yıl
Hm rahatlıyomusun içince
- +1 yıl
Bilmiyorum naptigini iste daha etki olmadi off 😑😑
- +1 yıl
3 gun oldu daha
- +1 yıl