Üniversiteye başlıycam ama durumumuz yok ben hem çalışıp hem okuyabilirmiyim zor olurmu hem çalışıp hem okuyan varmı?
Cevabın nedir?
ben garson olarak çalışırken yanımdakiler çalışıp okuyanlardı var tabiki , ama burada zor bir şey zorlanacaksın biraz , yurtdışında 3 4 saat çalışıyorken burada sadece starbucks 3 4 saat çalıştırıyor , bizde 6 saat genelde
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
bişey olmaz ben hem okuyup hem 2 işte birden çalıştım hatta daha güzel oluyor kendini tempoya kaptırınca
02 Yorumla- +1 yıl
Ben teknik bir okul okudum daha önceden sağlam bilgilerim olduğu için çok zorlanmadım ayrıca hocalara durumu bildirdim hocam dedim ben çalışmak zorundayım bu dersi boşlayacağım anlamına gelmez ama yetişemeyeceğim durumlarda farklı şekillerde değerlendirmelere tabii tutun çoğu zorun çıkartmadı sağolsun
Benim kardeşim hem çalışıp hem de okuyor.. göründüğü kadar zor değil yapabilirsin..
00 Yorumla
- +1 yıl
İlk sene her zaman zor olur bence iki işi bir arada götüremezsin
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
8Cevap
- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
yapabirsn tabiki ben yapdm ögrencilik yillarinda...eger gözün gercekden okumaktaysa bunun sorunsuz yaprsn...tabikide zor herkez yapamaz...capa gösterceksn...kimi zaman kendine bile zaman ayirmadigin olabilir...cok yogun oldugun zamanlarda
00 Yorumla orta okuldan beri hem açlışıom hemde okuyoruma ama aile şirktinde şuan üniverstenn 3 yılındayım ve hala çalışmaya devam :):)
00 YorumlaGece işleri filan olursa sorun olmuyor ben okurken bir yandanda barmenlik yapıyordum hiç sıkıntı çekmemiştim
00 Yorumlabenim arkadaşım haftada 3 gün öğlen 1 akşam 6 çalışıyo
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Bu ay ben de bir iş bulacağım. Hem okul masrafı çıkar hem tecrübe olur. Çalışan arkadaşlar var pek zorlanmıyorlar. Olur yani.
00 Yorumla - +1 yıl
hem okuyorum hem çalışıyorum..
00 Yorumla karşılıklı veya karşılıklı burs alsan
00 Yorumla- +1 yıl
Evet, ZARA'da calisiyorum bir de okul var.
00 Yorumla var,lanet olsun varr..
00 Yorumla
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar