Abimle nasıl konuşmalıyım?

Arkadaşlar olayı en başından anlatıyorum. Benim iki abim var biri lise birden terk diyeri de lise mezunu. Aslında okulu pek önemsemediler çünkü maddi durumumuz fazlasıyla iyi. Neyse. Ben şu an abimin okuduğu lisede okuyorum. Beni zorla o liseye yolladı. Aslında okulumu çok seviyorum sorun abim. Lise döneminde falan baya popiler ve bani okulun kabadayı korkulan tipleri olur ya onlardan dı. Tabi ben liseye gitmiyodum o zamanlar. Okulumda abimin zamanından kalan bir sürü erkek ve kız var. Size yemin ediyorum hepsi okulda beni izliyo. Benim sevdiğim bir çocuk var bu abimin tembihlediği çocuğun yakın arkadaşı. Çocuk onu sevdiğimi biliyo. Beni sevmediğini bende biliyorum sadece bikere nasılsin yazmistim ona da görüldü atmisti. Olay bu tabi okulda bakıyorum falan ama o yüzume bile bakmiyo zaten. Bugun o yakin arkadasi olan beni yanina cagirdi. Kulagima biseyler geliyo abin seni bana emanet etti falan dedi qbine demedim bu sefer falan dedi. Bu arafa bu sevdiğim cocukta abimin doneminden kalma deli gibi korkuyo abimden. Aslinda sorun tam olarak bu degil. Her şeyime karisiyo daha once babamla bu konuyu konustum. Babam onu uyardi. Fakat gercekten hayatimi yasanmiyak hale getiriyo abim. Yolda giderken kendimi suraya ataam hersey biter falan diyorum. Durum anlattigim kadar basit degil yani. Sizden istegim şu. Abimle konuşmak istiyorum fakat nasıl başlicam ne diyicem bilmiyorum. Nasil konusmaliyim?
Abimle nasıl konuşmalıyım?