sen bilerek yağ tulumuna benzeyen kızların fotoğraflarını seçip seçip koymuşsun :D avrupada ki kızlar kendilerine bakıyorlar sporlarını yapıyorlar sizin gibi yiyip yiyip yatmıyorlar :D
Lütfen gerçekleri kabullen köylü. 11 aydır spor yapıyorum salona 250 kişi kayıtlıysa bunun 240 erkek 10 u kadındır. Avrupa'da ise durum bir daha farklı , yani bir salona 250 kişi kayıtlı ise bunların 150 erkek 100 ü kadındır. Sİzin gibi bakımsız değiller
Ben yeterince bakımlıyım diğerleri de beni ilgilendirmez keko. Kadınların sizin kadar parası mı varda spor salonuna kayıt olsunlar bu kadar saldırgan olma. Senin gibi saldrganlar genelde ya çok çirkin oluyor, ya da birinden tekme yemiş falan oluyor.
Spor yapmıyorsan bakımlı değilsindir bunu asla unutma. Ayrıca aylık 100 lira bütçen yok mu senin? Lütfen 70 IQ luk beyinle benim hakkımda saçma sapan durum tespitleri veya psikanalizler yapma. Yarana tuz bastım sanırım neyse zaman kaybısın sana leş vücudunla mutluluklar kezo
Spor yapmıyorsan bakımlı değilsindir :) Bakımı spordan ibaret gören bir zavallı ülkedeki kızlara laf etmese daha iyi olur :) Ülkedeki kızlarla ilgili bir yaran varsa açıkça söyle
En İyi Cevaplar