Fotoğrafçı
Aktör
Futbolcu
Jigolo
Müzisyen
Model/Manken
Polis
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Bence artık bu adamın p-ornocu olduğunu bilmeyen kalmamıştır zira son 2-3 yıldaki etkileyici performansıyla sektörün yükselen yıldızı oldu, hatta James Deen'i tahtından indirdi. 😉
p*rno Yıldızı bu dostumuz. İlaçlı penisi var dev gibi.
Olgun kadınları becerirken çok vahşi ve ihtiraslı oluyor. Performansı herkesin bayıldığı James Deen'den daha başarılı. Tamam James de sert takılıyor, artık sektörde bir marka ama bu adam daha hoyrat. Penetrasyon sırasında elleri hiç boş durmuyor, sürekli kadınların saçlarında ve gırtlağında oluyor, bu da izleyenin motivasyonunu diri tutuyor. Adam hedefe kilitlenince partnerini döver gibi hareket ediyor. Yüz ifadesi ve vücut dili de buyurgan. Bir damızlık boğa kadar hırçın. Sonuç olarak, James'i tahtından indirdi. 😉
Selam , haklısın. Şurayı da atlamamak lazım , kadınlar da binicisini taşıyabiliyor. Esgeçilecek bir yer değil. Gerçekte olmasını beklersen olmayacak bir performans , iğnesi , ilacı ve beslenme düzenleri var. Penetrasyon sırasın da kadınların oyunculuğu daha zirve de bence iki boğayı içinde tutabilmek çok zor. Dikkat ettiysen her kadın saçların da ve boğazında bir el istemiyor bazıları vücut hareketiyle savusturuyor. Yüz ve vücut ifadesi az sonra olacakları bildiğinden bir heyecanı var. Seyircinin karşısına çıkıyor gayett heyecan vericiiii. James abimizi , hemen gömme istersen. Yönetmene bağlı bu işler. Seviyorsan her hareketi güzel gelir orası da ayrı. . Orada izleyip gerçekte onu arıyorsun ama malesef. Ne kadın ne erkek. Kategori olarak ölmesin yeter . Penetrasyon veya Cuckold bitmemesi temennim.
Tabi haklısın, kadının denklemdeki etkisini gözardı etmek gibi bir niyetim yoktu. Aslında James Deen'i de severim, gömmek haddim değil. Ben Tyler Nixon'ı daha tutkulu buluyorum, partnerinin sınırlarını zorlamada ve çoklu tatmin sunmada daha başarılı bence. İğne, ilaç ve muhtelif doping araçlarına değinmeye gerek yok, hiç kuşkusuz sektördeki herkes az-çok kullanıyor bu tip takviye araçlarını. ☺
hı hı , Tyler Nixon'u bir izliyim ya sen biliyorsun baya baya farklı açıdan bakıcam açıyorum çift penetrasyonlu. Hardcore çok seviyorsun birazcıkta Bdsm tarzına yakın. Yaşayınca daha hoş oluyor ama gerçi..🤗
Alexis Fawx beni benden alıyor. Çok iyi rol yapıyor konulu olayları daha iyi aslın da. Bir kac site var ama sanırım burada paylaşamıyorum :(
Tyler sana bir seks borçlu sanırım baya baya reklamı oldu , kızları tutamıyoruz baksanaa ^^
hoş bişi :D Kameraman olsam yine yeter ya olmaz mı.
@Ezgimsi45 1.70
haha önemli olan işlevi dimi. bir de üç yıldızla beraber bir gece geçirdiğini düşün 😂 Kayıt alırdım ben de. Bu işe kendimi dahil etmeliyim 😂
Dikkat dağınıklığa iyi geleceğine eminim bu durumun. Cengaverler , zaten Profesyonel
seni idare ederler emin ol . Ekstra heyecan bu iş için istenilen ganimet zaten ki 😂 Fiyasko olmaz bence aksine binlerle gönül kazanırsın. Açıyı da tam ona göre ayarladık mı tamam bu iş 😂
Ulaşacağına eminim yeter ki gerçekten iste. Bu konuda yardımcı olurum da istersen bak destek ekibin de benim. Ya üçü de ikne olursaaa , hiç düşündün mü gerçekten 😁
Mümkün tabi, ihtimaller denizinde yüzüyoruz. ☺ Öyle bir durumda, 3 yeni gezegen keşfetmiş gibi yoğun ve nereye varacağı belirsiz bir heyecan dalgasına kapılırım. 3 farklı şehvet bombasıyla s-eks yapmanın hayali bile orgazm olmama yeter. 😃 Tyler favorim olduğu için onu sona saklarım. 😉
Mümkün tabii , Tyler için hediye paketiiii. İzlemiş olmalı ihtimal ama kesin senden sonra izleyeceklerdir :)) . Hadi yeni gezegenler keşfedeliiiim 😄 Hava da güzel bakkk
Xander Corvus iyidirr. Memnun kalmazsan buradayım . Mükemmel kadro ve seninle taçlandı ne dersin ^_^
Antonio Suleiman , izledim kendisini Pov ve Cuckold çekimi var. Kendi hesap paylaşımı. Sektör de yeni bir adım. Yavaş ve güçlü vuruşlar yapıyor. Ne tür seversin bilemiyorumm☺️
Ben hızlı ve sert penetrasyonun süresini uzun tutabilenleri daha kışkırtıcı buluyorum. Tyler Nixon'da bunu gözlemlemiş olmam, onu favorim haline getiren unsurların başında geliyor. Kilitlendiği zaman vahşileşiyor derken onu kast ediyordum zaten. ☺ Acaba Tyler neden genellikle milf/mature kategorisindeki olgun kadınları beceriyor. Bunu da merak etmiyor değilim. 😁
Onlarla başlamıştı o yüzden kanaatim. Anne Öğretir kategorisin de teen kızları beceriyor ek olarak. Genelde Anya ile takılıyor ama sanırım hoşlantı var araların da , amatör olarak başka videoları da var Anya ile. Tatile çıktıkların da. Alexis Fawx kadar tecrübeli bir kaç milf var sadece 😁
Herkesin tekniği farklıdır. Yaşıtını becerirken farklı ama senden büyükse daha bir özen gösteriyorsun. Konuşma gibi düşün. bir ağırlığı var Milf hatunların. Gençler de şeker ama Milf hatunlar bir ağır. Sonuçta karşısında ki kadın tecrübeli özen göstermeli. Penetrasyon sevdiğini net bir biçimde söyleyebilirim ben ama 😉
Evet elbette penetrasyon severim. Tyler yırtarcasına sert biçimde çok derine girip çıkıyor ve bir yandan da kadının üzerine çöküp saçlarına asılarak boğazından kavrıyor ya işte o anlarda ayaklarım yerden kesiliyor, zevkten apış aram karıncalanıyor. 😃 Bazen de kadını ensesinden bastırarak zemine zımbalıyor ve üzerinde hızla gidip geliyor, kadın yüzü gömülü halde inledikçe sertleşiyor, o anlar da paha biçilmez. 😉 İşte bu tip dominant tavırları daha çok olgun kadınlarla s-eks yaparken kullanıyor.
Hardcore ve yarı Bdsm olarak geçiyor. O anlar dikkat edersen kamerala açısı yavaşça değişiyor. Yakın olman hedefleniyor oradaymış hissi yaşatıyor insana. Olması gereken ve benim hoşlandığım tarz da o partnerinin üzerin de hakimiyet kurma. Senin apış aran karıncalanırken , beceren kişinin bacakların nasıl sızladığını da bilirim 😉 Elini bastırıp becerdikten sonra prone bone (arka kalçanın arasına girip çıkmak) . Ellerini de bağlıyor hareket edemiyor diziyle sabitliyor hafif acıtıyor. O an saçlarına asılıyor. Direkt G noktasına girdiğinden Orgazm kaçınılmaz oluyor 😳 Bu pozisyonu da genç hatunlar için kullanıyorlar genel de. Milfler de amatör cuckold veya swinger da gördüm 😉
Hardcore penisin hızlı girip çıkması hafif bir hakimiyet. Rough tokat , şaplak baya sert davranış eşliğin de becermek veya becerilmek 😁
Bu iki karizmatik adamın mesleği neyse, onun mesleği de odur. 😁

Cevap
10Cevap
Kendisi ferre film yıldızıdır. yalnız denyonun boyu taş çatlasın 160 falan. uyandırayım
Hocam bu ferre ile p*rn*nun bir farkı varmı?
@furkanbabey aynı şey furkan bey
Teşekkür ederim.
@furkanbabey rica ederim
konulu film aktörü gibi abi jdkdjask
Her türlü verirsin dime buna
p*rno sektörü
birşeye de benzemiyor ki mankendir belki
yakışıklı mı dedin buna
p*rno oyuncusu
brazzers da oyuncu
Biscolata erkeği 😂
Ben buna erkek demem