Kız arkadaşlarımla konuşuyorduk. Benim bembeyaz olduğumu söylerler. Ten rengimi ellerimden anlayabilirsiniz: neyse arkadaşlarım dedi ki erkekler beyaz kızlara bayılıyor. Fantezi kuruyorlar. kolayca kızarmaları falan çok hoşlarına gidiyor dedi. Bana da sürekli öyle diyorlar bir de ben de çabucak kızarırım. Yanaklarım da. Bir yere çarpıyım şaplak yiyim anında kıpkırmızı😊 Gerçekten böyle mi? Erkekler böyle fantezi mi kurarlar beyaz kızlar hakkında. Kızarmakta ne var nesi etkileyici bu kadar?
Erkekler, Bembeyaz tenli kolayca kızaran kızlar hakkında böyle mi düşünüyor?
Denize falan gitmiyor musun ki? İllaki yanarsın yani o beyazlığı tutmak zor ya. Ben hiç tatil yapmadığım için, güneşe de çıkmam ondan beyazımdır. :D Ama sen daha beyazsın.
0
3 Yorumla
Soran
Yok gidiyorum baya hatta güneş gören yerlerim daha koyu elim kolum falan😄
Yalan yok dogru. Bide yanaklarinin kizarmasindan bahsetmiyor o kimse :) Iliski sirasinda popona saplak atinca kiz biraz inle erkek te daha cok zevk alir bu yani
0
5 Yorumla
Soran
Ben şaplak derken ilişki anlamında demedim ama. Yani mesela koluma hafiften vurıyım kızarıyor direk.
E olacak o kadar beyaz tenlisin bu bende de oluyor. Boynuma biri hafif baski yapsa kan akacak gibi oluyor bunu gorenlerde hep kavga ettigimi saniyorlar sinirlerim bozuluyor 😂
evet arkadasin hakli hatta duymuşsundur erkekler hep kendi aralarinda rus kizlarindan falan bahsederler cunku ruslar beyazdır beyaz tenli renkli gozlu kizlar erkekler için cok çekicidir
yok hayir sadece potansiyel olarak soyluyorum onemli olan sey tabi ki yuz guzelligi mesela hic bir erkek evlilik hayali kurarken ya da rüya gorurken esmer bir kızı zenci bir kızı görmez hep beyazdir potansiel eş. neden bilmiyorum bu guzel bir ozellik
istisnalar var elbette ama genelde beyaz tercih edilir şöyle düşün mesela uzu boylu erkek mi kisa boylu mu tabi ki tum kizlar uzun boylu olarak dusunur ha yakisikli ve kisa erkek mi uzun ama cirkin erkek mi diye sorsan kisa ve yakisikliyi tercih ederler o bir istisnadir mesela. nasil ki genelde uzun erkekler tercih ediliyor kadinlarda da beyaz ten tercih edilir
yahu kaç tane adam gördün sen kafede otururken sevgilisinin elini yanağını kızartan? ya da kaç kişiden duydun? bu dediğin sadece cinsellikte yatakta olur. bunuda fantezi boyutuna getiren adam sapkındır.
Tamam seninki normal ama arıadaşlarım dedi ki erkekler çok fantezi kuruyormuş bayılıyorlarmış böyle beyaz her şeye kızaran kızlara. Yanaklardan bahsemiyorum. Teni kolayca kızaran hassas anlamında. Ne alaka nesi cinsellikle ilgili bunun?
En İyi Cevaplar