Kuşumun ayağına telefon düştü ben odada yokken oldu hepsi ilk olduğunda kanıyordu şimdi ise morarmış halde birşey olur mu lütfen yardım edin ayağı falan kangren olur mu ne yapmalıyım kaç saattir ağlıyorum yardın edin

Kaç saattir birşey olmamış normal bence insanın vücudunda da öyle olur zaten morarir ve zamanla geçer ama telefon nasıl hayvanın ayağına düşüyor onu anlamadım sen yinede bir kuscuya götür
Telefon masadaydı şarjda takılıydı kuş aşağıdan şarj kablosuyla oynarken telefonu ayağına düşürmüş ciddi bir sorun olur mu canım baya sıkkın
Rahat ol, hiç birşeyi yok. Kirilmamis , zamanla morluk geçer.
umarım geçer kangren olmasından korkuyorum
Canım geçmiş olsun. etrafinda kuş satan biri varsa al götür onlar anlar. benimde muhabbet kuşum var. bisey olunca ona götürüyorum. Onlar bilir.
Cevap
11Cevap
Kuşun ayağına telefon nasıl düştü bu yüzüme kapı çarptı gibi bir şey o kuş un zaten tüğleri yağlı kendini temizleyemiyor
Krem sürdüm ayağına yağ değil o bilip bilmeden konuşma telefon masadaydı şarj oluyordu şarj kablosuyla oynarken düşürmüş ayağına
Bilip bilmeden burda sorma o zaman Kuşun bacağında ciddi bir sorun olsa ayağına öyle basamaz kanatları altına sokar kuşa kremmi sürülür?
Basamıyor zaten ayağını topluyor
Ona veteriner bir şey yapamaz senin paranı alır gönderir kendi kendine iyileşirse iyileşir
Hay sizin kusunuza be birinin sevgili derdi birinin kedi kopek derdi bizene ya bunlardan desemki oyle bos islerle ugrasacagina daha farkki seylerle ugras ergenmisin
Onu bilemem ama senin beynin ergenlikte kalmış
Veterinere götürmeyi denesene
Çok uzak oturduğum yere nasıl götürebilirim taksi kuş kabul eder mi
Canım çok sıkkın tüm gece uyuyamadım umarım birşey olmaz
Baytara götür hshsndh
Veterinere gotursen diyorum.
Çok uzakta arabamız falanda yok nasıl götürebilirim
Şehirde dolmuş yok mu?
Dolmuş kuşu kabul etmeyebilir toplu taşıma sonuçta taksiyi düşünüyorum
Him oda olabilir. Bence biran önce götür. Çünkü kötü bisi olabilir.
Birkaç güne mortingen
@filofobik kuşçu o anlar
Veterinere götür 1 2 saate
Çok uzakta arabamızda yok nasıl götürebilirim taksiyle götürsem sorun çıkar mı
Çıkmaz neden çıksın
Ezik merhemi kullan iyi gelir
Gecmiş olsun dikkat et biraz lütfen krem sür
Darbe kremi sur
Sabirli ol iyilesir.
Sokayım kuşuna , ağlayacak bir o kaldı yaa
Bende sana sokayım yazma kardeşim o zaman o benim için çok değerli senin gibi itlerden çok çok daha değerli
Akıl hastası olduğun belli
Hayvana değer veriyorum bence kim akıl hastası belli
Sorunu sor geç o zamn, bizene senin ağlamandan deli
O zaman sazan gibi atlama travesti
Ahaha 😂 cahil köpek seni git öl
Bende senin o olmayan beyin hücrelerini...
ADAM AKILLI KONUŞ BAK BENİ DELİ ETME
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar