gece 12 den sonra akıl almaz kirli şeyler döner ; tecavüz , uyuşturucu, kap kaç , baliciler , klüpler , partiler. aklına gelebilecek ne kadar kirli işler varsa döner insan öldürmek de dahil
KISACA İSTANBUL GECE SAAT 12 DEN SONRA KİRLENİR
sabah olup güneş açtığında , büyüleyici bir şehir doğar . sanki gece o bütün kirlilikler olmamış gibi :D güneşin doğuşuyşa İstanbul o gece kirliliğini yok eder sadece görüntü de
ferrarin bile olsa gezemezsin tadını çıkarta çıkarta , çünkü 10 milyonluk araban da olsa o lanet trafiğe girip beklersin
çok kalabalık 15 milyon resmi nüfusu var . 10 milyon da gayri resmi nüfusu olsa göçmenlerdi turistlerdi carttı curttu derken 35 * 40 milyonluk bir şehir haline dönüyor
Çok yorucu bir şehir. 1 saat dışarı işini halletmeye çıksan tüm gün dışarıdaymışsın gibi yoruyor seni. İnsanın enerjisini çekiveriyor (tüm büyük şehirler gibi). Pahalı bir şehir. Özellikle kiralar inanılmaz fiyatlarda. Havası kirli. Vapurla karşıya geçerken deniz havasını bile hissedemiyorsun. İstanbul güzel şehir ama parası olup şehri istediği gibi değerlendirme imkanı olana.
İstanbul da yaşamanın zorlukları saymakla bitmez. İnsanların sinirli ve tahammülsüz olması. Aşırı derecede trafik ve kalabalık olması. Yaşam şartlarının pahalı olması. Birinci derece deprem bölgesi olması vs
Bir kadın için farklı bir erkek için farklı zorlukları var. Hangisinden başlasam bilemedim :D Ulaşımda bazı hatlarda araç ve sefer yetersizliği var. Çoğu otobüs, metro, metrobüs hatlarında insanlar üst üste yolculuk yapmak zorunda kalıyor. Özellikle iş giriş çıkış saatlerinde. Hayat pahalılığını trafiği vs. söylemiyorum zaten. Bunlar genel olarak herkesin şikayetçi olduğu şeyler ^^
Parası olanın yaşayabileceği bir yer parası olanın dahada zenginlestiği fakirin dahada fakirlestiği tarfiği cesit cesit insanı bin bir türlü icinde barındıran bir sehir arsızı hırsızı eğlence mekanları bol sarhoş varoş sehri
Diğer şehirlerde iş problemi olduğu için İstanbul'da yaşamaya mahkumsun. Orada yaşamak istememe sebebim çok kalabalık olmasıydı. Burdada iş bulamama riski var hayat heryerde zormuş yani
@Nikonlove bilemiyorum herkesin yaşam tarzı faklı. Sürekli orada olmanın verdiği avantajlar olabilir. Yeni taşındığımız için sıkıntı çekiyoruz. Oysa hayalerimiz böyle değildi
Para kazanmak kolay ve iş çok fakat, kalacak ev almak ve araba almak gerçekten orta halli biri için çok zor. Ama yine de seviyorum İstanbulumu <3 İlginç bir strateji...
trafik bazı yerleri aşırı kalabalık yürünmüyor bile insanlar bir birini ezecek neredeyse her il'de olduğu gibi bazı yerleri sıkıntılıdır ama ne olursa olsun İstanbul farklıdır
En İyi Cevaplar