Esimin whatsap grubuna attigi erotik video?

Lutfen sacma sapan yorumlar yazmayin. Moralim cok bozuk. Esimin telefonunu kurcalamam normalde, hatta elime bile almam. Bu aksam is arkadaslariyla yazistiklari gruba goz attim, gruptakilerin hepsi evli barkli, coluklu cocuklu insanlar. Ama aralarindaki muhabbet, samimiyeten ote igrenc adi konulmaz bir hal almis durumda. Kufurler, argolar... fotograflar videolar derken birde baktim esim "kari gordum kaydim"videosu atmis.. karda ciplak bir kadin ve videoyu ceken serefsiz.. icerigini ne oldugunu anlayamadan kan beynime sicradi ve bastim yaygarayi.
Once afalladi kem kum etti, ben sinirlenip baska odaya gectim 10 dk sonra gelip, sen benim telefonumu nasil kurcalarsin?, bizim aramizdaki erkek muhabbetine ne karisirsin? falan diye bagirip zeytin yagi gibi uste cikti.
Ne bu simdi suclu ben mi oldum? bir insan niye erkek arkadaslarina cinsel icerikli video atar.. deliricem :'(
Güncellemeler
+1 yıl
Erkekler arasinda dinen bir bideo abartiyorsun diyip duruyor. Hicbirsey olmamis gibi davranmami bekliyor. oysa ki ben sabaha kadar uyumadim. Bosanmayi bile dusundum. :(
Esimin whatsap grubuna attigi erotik video?