Öğrenci kimlik kartımı kaybettim; öğrenci işlerine mi başvurayım yoksa boş mu vereyim?

Dün muhtemelen otobüste öğrenci kartımı düşürdüm. Otogara gittiğimde yoktu ve yarın gelmemi söylediler. Bugün saat 3'te yine gideceğim. Sorun şu ki; üniversite birinci sınıf öğrencisiyim ve kartım ilk çıktığında bir kaç ay içerisinde yine kaybettim. Bu ikinci kaybedişim ve aradan aylar geçti. Öğrenci işlerinde çalışan görevli çok ters cevaplar veren sert birisi. Ama kızlara karşı çok nazik (!). Tekrar kimlik kartı çıkartmak için öğrenci işlerine gitmeye çekiniyorum. Kartımı sadece okula girerken kullanıyordum. Fakat şimdi öğrenci belgemi göstermek zorundayım. Sizce böyle mi devam etsem, yoksa cinsiyetimi değiştirip öğrenci işlerine mi başvursam?
Böyle devam et. Ben olsaydım hiç uğraşmazdım. Boş ver.
Öğrenci işlerine başvur. Görevli bir şey söylerse ağzına yapıştır bir tane! Bu onun görevi! Bu yüzden maaş alıyor!
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Baktım, otogarda da yoktu. Öğrenci işlerinde çalışan görevliye bir kızla gitmem lazım. Hatta bir kaç tanesiyle. Sanki mafya lideri. Fakat bir süreliğine böyle devam edeceğim. Herkese teşekkürler!
Öğrenci kimlik kartımı kaybettim; öğrenci işlerine mi başvurayım yoksa boş mu vereyim?