Bir fikirdir. Zekası söylediği sözleri yaptıklarıdır önemli olan. İleri görüşlü biriydi. Fikirlerini benimsemeli sözlerini anlamalı ve hayatımıza katmalıyız. Çok sevdiğim bir sözü vardır; sizi kuratarack bir lider beklemekteyseniz ben size hiçbir şey ogretememisim demektir. Hazıra alısmadan tüm benliğimizle vatana ruhumuzu katmali tarihimizi bilmeliyiz. Osmanlıda daha önceside hepsi bizim tarihimiz. Atatürk te atamızdır! Dinsiz değildir! Sadece heykelini yıkanla değil gereksiz yere heykelini dikenle de mücadele sözü ile. Fikirler ölmez! Ruhu şad olsun. 🇹🇷
Atatürk deyince aklıma hür irade geliyor. Zeki olduğu attığı her adımdan, yaptığı hamlelerden belli olan, çalışkan bir insanmış. Biz gençlere hitap etmiş çünkü bizler bu vatanın geleceğiyiz. Sözleri o kadar doğru ki Türk gençliği olarak onu örnek alıp izinden yürümeliyiz. Her ne kadar unutturmaya çalışsalar da unutmayacağız. Atatürk her şeyden önce bir fikirdir. Öğretmene, çocuğa, gence, köylüye, tarihe, bilime, barışa, Türk milletine değer verdi işte bu yüzden en büyük değeri hak ediyor. Saygı ve rahmetle anıyorum
Atatürk bir ideoloji bir tutkudur. Bir fikirdir.. Bir çabadır. Atatürk bir yarışdır. Atatürk bir idol dür. Bir motivasyon rehberıdır Daha çok çalışacağız daha az zamanda çok daha büyük işler başaracağız. Bunda da muvaffak olacağımıza şüphem. yoktur çünkü Türk milleti çalışkandır türk milleti cesurdur. . ya da Atatürk'ün gençliğe hıtabesınde diyor ya muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur. Atatürk benim ruhumdaki bitmek bilmeyen savaşçı mücadeleci yandır
Olcutu yok bende degerini anlayin tuz kadar neden tuz tuz olmaduginda hic bir canli yasamaz minicik tuz dusunun nekadar degerli iste Atam ondan bile degerli Sairimiz ne demis Mehmet Akif Ersoy kalam omrumu benden alsin Ataturk e versin yaradan demis yaradan senin kalan omrunu Ataturk e verip diriltecegim tekrardan ama sen istersen seninde hayatin son bulacak bir saniye bile tereddut etmeden evet derim bendeki degeri
gerçek bir lider , asil , modern bir insan , bütün güzelliklerin tek bir bedende buluşu... yani her şey... ona sevgi ve minnet duyuyorum... bir daha aynısının gelemeyeceğinide... tek bir Atatürk var..♥
sevmezdim ama yaptıklarına bakınca aslan gibi adam. zamanında 1 dolar 80 kuruş ediyordu şimdi 1 dolar 4 tl olmuş. bu kadar fabrika satmamıza rağmen tl değersiz.
Kurtuluş yoktan var oluş bu gün inandığım bir şeyi savunabiliyorsam ben müslüman türküm diyorsam daha doğrusu yaşayabiliyorsam Atatürk nefestir o zaman
Dogru söylemek gerekirse hicbirsey ifade etmior arabcayi ortadan kaldirdi sonra alimleri asti hic atatürkün ölümünden haberiniz var mi hepsi gizlendi sadece iyi yönleri anlatilior insanlarda buna inanior yazik
Evet arabcayı kaldırdı. Şakır şakır arabca konuşurduk, arab dili sayesinde ilimde çığır açıb taaa o zamanlarda uzaya füze gönderiyorduk. Bir gecede cahil kaldık, arabca yasaklandığı için insanlar konuşamadı yıllarca. El kol hareketleriyle anlaştılar hep. Çünkü o kadar Türk milleti tek kelime Türkçe bilmiyordu. Herkes arabca konuşuyordu. Arabca bilen alimlerde asılınca o kadar teknoloji çöp olup gitti. Dedelerimizin mezar taşını okuyamadık hülooooo.
1- Din bozutmuş sapıtmış ırklara yerlere düzeltmek amaçla iner peygamber gönderilir. Bu Arapçayı kutsal dil yapmaz! Kutsal olan İslamdır Arap değil! Türklerin ahlaki yapısının islamdan önce de islama çok yakın olduğunu biliyor muydun? 2- Alim dediğin insanlar dini insanları memleketi kullanan din adı altında insanları kandiran kişilerdi. Kime alim dediğini iyi düsün dinden çıkarsın istemeden. 3- Atatürk dinsiz değildi! Kuranı Türkçe meale çevirip dağıttı insanlar dini öğrensin diye camiler yaptı! 4- Kendi dilinin olması kötü birşey mi? Değil zaten kendi dilin vardı. O Arapça değildi Osmanlıcaydı. Arap alfabesini kullanarak Türkçe yazmak. Kendi dilini neden Kendi alfabenle yazmayasın? Olması gereken buydu. Nankörlük etme!
5- Kim bu Araplar biliyor musun? Yüzümüze gülüp sırtımızdan vuranlar. Bize hiç dost olmayanlar. Dinde kadın değerlidir onlar kadın döverler. Kral kabeyi gökdeleninin tepesinden izler. Sanıyor musun islamı yaşıyorlar? Yok öyle birşey! Ve sen şimdi böyle bir ırkta yaşıyorum diye şanslı olduğuna şükür etmeyip Atanı inkar ediyorsun he? Sen bunca yapılanlara nankörlük mü ediyorsun? bir tane Atatürkü anlatan kitap açmayıp kulaktan duyma bilgiyle gelme! Bakın tarihinize bakın!
He siz cok iyi biliorsunuz peki atatürkün nasil öldügünü hic biliormusn bagirarak öldü hatta toprak onu kabul etmedi günahlarindan dolayi bir kac kez disariya atti ben sizin gibi yanlis kitaplari okumuyorum dogru olanlari ve hakikatleri okuyorum ve unutma ki peygamber efendimizde arapdi dikkatini cekerim cicim
Peygamberimiz tüm aleme gelen bir peygamber olduğu için asla ırkı belli edilmemiştir! Hadi tarih okumadın Kuran oku. Ama anlamıyorsun dimi? Atatürk'ün Türkçe meali şeklinde oku ki anla. Çünkü müslümanım diyorsan o kurandan sorumlusun Araptan değil! Bu toprak kimleri kabul etti. İslamı yıkmaya çalışanları. İnkar edenleri. Bebek katillerini. Hocayım diye gezip milleti kandıranları. Mantıklı mı sence bu söylediğin?
Şunu da eklemeden edemeyeceğim. Sen bir araştırmayı aynı görüş üzerinden araştırirsan doğru sonuc elde edemezsin. Aynı şeyleri okur durursun. Ama karşı görüsude araştirirsan daha saglikli bilgi edinirsin. Ama arastirman icin at gözlüğünü cikarman gerekli.
Seni ciddiye almaman gerektiğini şu an dindarım diye geçinen Arap yandaşcısı olup agzina İslam kelimesini almandan bilgisizce sırf karalamak için Atama laf atmandan anlamalıydim. Sana son sözüm ya seveceksin ya da yalllahhhh arabistana!
@Ülkücüü1881 sen bir TÜRK kızısın. Kafasına fes takıp müslüman görünen rum p. içinin anlattıklarına inanan bu ermeni artığına birşeyler anlatmaya çalışıp niye canını sıkıyorsun. Boşver. Sevmesin, ATAM da sevmezdi bu ermeni dölünün dedelerini. O yüzden bu kuyruk acıları.
@Bravissimo Haklısınız. İnadına var olsun Türk ırkı. Tarihte de belliyiz İslamda da. Okuyacağız araştıracağız daha da gelişeceğiz Atamızın fikirlerini benimseyeceğiz. Nankörlük yapıp özünü inkar edip başka ülkelere özenenlere tahammülüm kalmadı susamıyorumda. Bu vatanın ekmeğini yiyip askerine polisine sığınıp başka ırkı örnek alanlara sabrım kalmadı. Teşekkür ediyorum size iyi pazarlar diliyorum.
Koskocaman bir yalana inanmış gidiyorsunuz bakalım nereye kadar sürücek. Arkadaşım güzelce araştırırsan sabah ezanının ilk okunduğu camii yi Atatürkün yaptırdığını anlarsın. Kulaktan dolma bilgilere gelmeyin. Sevmek zorundasın demiyorum ama inanmayın bunlara.
Cami yaptıran. Dinin öğrenilmesi için Kuranin Türkçe mealini dağıtan adam. Atatürk hakkında bitane bile kitap okumamış sözlerine bakmamışlar kulaktan duyma yalan bilgilere kanıp bide hakaret ediyor. Bilip bilmeden birinin dini hakkında imanı hakkında yorum yapmak islamın neresinde var? Herkes kendi gunahından sevabından sorumlu. Saçmalayıpta kendinizi yakmayın.
Kapatılan camii değil tekke zaviye ve cemaatlerdir bunlara mason localarida dahildir. Adnan Menderes zamanında siyasi hayata giren cemaatlerin nelere sebep olduğunu gördünüz. Ayrıca dinden uzak dediğin adam Kur'an ve buhari hadislerinin tamamını Türkçe'ye cevirilmesini isteyen ilk kişidir Allah diyene inanan cemaat artıkları bunları kusur saymaya devam edebilir
@Ülkücüü1881 haklisiniz Atamin hafiz oldugunu bile bilmezler bunlar bir bu devran doner bu yanar donerlerde senden benden cok Ataturkci olurlar onun icin tartismaya gale almaya gerek yok
En İyi Cevaplar