Arkadaşlar biliyorsunuz ki kandil gecesiydi bende herkes gibi duamı okudum.. ve uyumak üzereyken konuştuğum bir arkadaşıma resim attım.. Atmaz olaydım. Resimde arkamda bir el görüyorum? Bunun açıklamasını ben yapamıyorum şahsen bulunduğum odada benden başka kimsenin olmamasıda cabası.. ÇOK CİDDİYİM.. Allah rızası için gülüp makaraya vurmayın.. Ne yapabilirim uyuyamadım..
Sözlerini cok anlayamadım doğrusu Allah rızası için diyorsun aynı zamanda cinlerin varlığına inanmiyorsun ki Kuran i kerim de bir cok süre de onların varlığı ve peygamber efendimizin hadislerin de cinlerin varlığı insanlar gibi açık olarak belirtilmiştir. Ayrıca inanmıyorum demen onları sana çeker bunu da belirteyim
Cin diyen birine saçmalama demissin ona binayen yazdım neyse. Ayet el kursi oku ya da bu sayfada kabe imamının kendi okuduğu ayet el kursi duası var onu dinle https://www.ayetel-kursi.com
Herkes ele bakmış ama aslında kolun alt kısmında karanlık çıkan yüzü kimse farketmemis. Çook dikkatli bakın. 👍resmin kontrass ayarı ile oynayıp biraz aç bence.
Benim bakış açım bir kaç yıldır çok farklı şeyleri tespit etti. Hatta bazılarına arkadaşlarımda şahit oldu. Insan bir varlığa inanmazsa onu hiç göremez ama ne zaman bir kere yanlışlıkla görür o varlık her zaman yakınında olur. Resimde senin ya da burda diğer insanların göremeyeceği bir şey var ve o el değil. Bunun dışında böyle şeyler resimde çok nadir ve yansımali görünür.
Abaahı adı verilen kötü ruhlar zümresi de yeryüzünün tüm katlarında bulunan, hem insanlara hem de hayvanlara zarar verebilen ve tasviri anlamda çirkin olduğu ifade edilen kötü ruhlardır.
Büyütecek bşy yok, duanı oku yat. Mor ötesi ışınlar yakalanıyor ve bu varlıklar her yerde, sadece bizler görmüyorz
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ayetel kürsi okudum yatıcam ama bu olay kuzenimin evinde oldu ben yalnız yaşıyorum yarından sonra ne yapıcam bilmiyorum korktum açıkçası.. abdestim yoktu yalan olmasın
Korkuyorsan bir kaç gün yalnız kalma ve büyütme :) çok takıyorsan bilen birine danış. Benim bu konularda bildiğim bşyler var, bunlardan en önemlisi, cesaretin en güçlü kalkanımız olduğudur. Ztn inançlısın, onlar zayıf yaratıklardır
Cok ugrastik zamaninla cinle periyle merak etme objektife yakalansalar bile seninki insan elini andiriyor onlar insanlara benzemez senin derin gibi bir deriye sahip degiller. Ha dersenki insan seklinde gorundu o ayri insan kiligina girebilenleri var ama sen gozunle birsey gormedin kameradan gordun yani buda demektirki gorduklerin optik iluzyondan baska birsey degil rahat ol
Şöyle deyim. O el senin elin. Pozlamada sıkıntı olmuş. 1. Resimdeki el ile senin elin aynı orantı içinde. 2. Resime bak aynı. Farklı bir durum yok yani. Korkma.
Yok bende uzun zaman önce yaşadım bir zarar veremezler sana korkma küçüktüm biraz korkmuştum ama ondan sonra yine yanlız kaldım nedense ben hep korkunun üstüne giderim
Yaw kız kekliyor bizi sizde ciddi ciddi birşeyler yazıyorsunuz. Birde yemin ediyor şu mübarek gecede Allah’ım böyle kullarına akıl ver yarabbim AMİN 🙏!!! Kız sende amin yazda allah sana akıl fikir versin
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Allah önce senin gibi beyinsizlere beyin versin.. Sen demekki insanları kandırıyorsun ki benimde öyle yapacağımı düşündün.. yemin ediyorum herşey doğru içim rahatlasın diye buradan paylaşmak istedim korkumu dile getiriyorum. Ne kadar kötü düşünüyorsun
Öffff senle tartışmak istemiyorum, yinede fikrimi söyleyim😏 Nas ve felak surelerini oku arka arkaya sonra Allah’ım sana sığınırım cinlerin ve şeytanın şerrinden de gönlün rahat olsun uyu.
Ya siz nasıl insanlarsınız ya ben neyi biliyorum ya? Bilsem neden paylaşayım sabah hastanede randevum var uyuyamadım korktum diyorum yardımcı olun diye paylaştım pişman ettiniz
En İyi Cevaplar