+1 yılİtiraf ediyorum, yakın bir arkadaşımın sevgilisiyle onlar daha tanışmadan önce birlikte oldum ve zaten çıksalar da uzun sürmeyeceğini düşünerek bu durumu arkadaşıma söyleyemedim. 3. Yıllarını doldurmak üzereler,,
14 Yorumla
Soran+1 yılYuh, kız bile mi söylemedi?
- +1 yıl
Böyle birşeyin altına kimse yatmak istemedi, muhtemelen ölene kadar bir sır
Soran+1 yılDostum, iki kişinin bildiği sır sır değildir. Dermişim :D Umarım o kıza aşık olmamışsındır, çünkü acı verici olur bu durum senin için...
- +1 yıl
Yok öylesine olmuştu geçti gitti..
En İyi Cevaplar
bende lezbiyenim yalanını uyduruyorum doğduğumdam beri
213 Yorumla
Soran+1 yılBir erkeksin ve lezbiyen yalanını uyduruyorsun.
Fazlasıyla mantıklı. :D :D :D
Soran+1 yılBelki de, aslında travestiler lezbiyendir ve seni kandırıyorlar. Travestiler seninle sevgili olmaya çalıştığında, "Ben lezbiyenim," yalanını uyduruyorsundur ve travestilerin de aslında lezbiyen oldukları ortaya çıkıyordur. Aslında onlar erkek kılığında birer kızdır ama kız taklidi yapan sahte travestidir. Senin yalan söylediği anlayan sahte travestiler de, travesti yalanını uyduruyordur ve sen de ben lezbiyenim yalanını uyduruyorsundur ve ben daha ne kadar çöp kokusuna benzercesine şeyler yazacağım, beynim kulağımdan aktı...
Soran+1 yılKulağımdan akan beynim, tekrar kulağımın içinden beynimin olması gereken yere döndü ve beynim yandı. Tam tersi nasıl oluyor, yani yani, beynim yandı... Zaten vampirlikten dolayı bir beynim yok gibiydi, şimdi hiç yok. Hepsi senin suçun, acilen travesti bir kurt adamla evlenmen lazım. Pardon, kurt kadınla ya da kurt travestiyle
Soran+1 yılKurt travesi erkek olur ama bir kurt travesiye kurt adam diyemeyiz. Böylece kurt kadın da dememiz pek mantıklı olmaz, o zaman, o zamaann
Soran+1 yılAma travesti kurtlar çok organik. Hem kadın kılığındalar hem de kurt olmaları nedeniyle erkek gibiler, tam organikler. Ayrıca duyduğuma göre kurt adam ve kurt kadınlar gibi de, kanını emdirtmeyen değillermiş. Kurt travestiler her daim kan emdirtirlermiş, bu arada, eğer bir kurtun travesti olduğunu anlamak istiyorsan kesinlikle ama kesinlikle o kurtun kanının tadına bak. Duyduğuma göre kurt travestinin kanının tadı; zombi virüslü, nefis çikolatanın artık paketli, tozlanmış sokak lambası tadında oluyormış. Yani şekerli ya da tuzlu değil
Soran+1 yılBunu başarmalısın, başaracaksın! O kan tadının aslında, zombi virüslü, nefis çikolatanın artık paketli, tozlanmış sokak lambası tadında olduğunu anlayarak bunu başarmış olacaksın! Ama kurt kadın travesti lezbiyen vampiri bulman için, çok fazla uzuuuun yollardan geçmen gerek evlat. Beni iyi dinle genç evlat, kurt kadın travesti lezbiyen vampiri bulmak oldukça zordur. Organik oldukları için nadirdirler. Onları bulmanın tek yolu; kekolar vadisine gitmektir. Kekolar vadisi, yıllardır geleneklerini büyük bir başarıyla koruyan bir vadidir. Fosforlu çakma eşofmanlar ve ellerinde tespihlerle, sürekli yanına yanaşırlar ve "Elli kuruş versene lan tirrek!" derler sana. Kurt kadın travesti lezbiyen vampiri bulman için, bu vadiye gitmen lazım ve defalarca kez büyük bir hüzünle elli kuruş vermen lazım kekolara.
Elli kuruşlar ağladı, elli kuruşlar üzgünler, elli kuruş...
Soran+1 yılUhaaa, o kekolar vadisinin levelini nasıl geçtin ya? Taktik versene biraz, ben geçemedim bir türlü. Doğruyu söyle, hile bastın değil mi? Ben kaç kere hile yapmaya çalıştım, kekolar vadisinden attılar beni. Ban yemiştim en son... :(
- Diğer konusunda 312 cevap paylaştı.
+1 yılBenimki biraz zavallıca.. İlgi ve sevgi görmek için ilgi ve sevgi gösteriyorum.. Hem kendimi hem başkalarını kandırıyorum
10 Yorumla
Küçükken kuzenimin saçları daha uzun olduğu için her gece azcık azcık makasla keserdim.
51 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
- Diğer konusunda 657 cevap paylaştı.
+1 yılİtiraf ediyorum hayatımda hiç album veya kaset satın almadım. Hiç bir şarkıyı ezbere bilmem ve beğendiğim müzikleri küçükken kaset takip radyodan çekiyordum 😏
10 Yorumla itiraf ediyorum :D
küçükken platonik sevdiğim kızın kahgülü vardı ondan sonra bende bir kahgün takıntısı başladı :D10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılItiraf ediyorum, hayatimda hicbir zaman doktor olmak istemedim
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİtiraf ediyorum parayla cinsel ilişkide bulundum 😐
36 Yorumla- +1 yıl
Özele gelir mism
+1 yılUlan bunu ben sordum kimse cvp vermedi
-💥💥💥🔫🙄(.. dıkşınnnnn..)05 Yorumla
Soran+1 yılDırındırınnn
- +1 yıl
Iyyyy iğremçsin🤢🤢🤢
- +1 yıl
İtiraf etmeliyim ki kendimi becermeye çalışıyorum ama olmuyor.. Meme uçlarım dimdik oluyor 😂😂😂🤣
Soran+1 yılO sadece bizde olan şey sanıyordum sjddshhsjd :D Şeylerin dik olmasının yani, kendi şey yapmayı değil :D
- +1 yıl
Şeylerim?😅utanma utanma söyle😜
Gizli Üye(25-29)+1 yılKüçükken bebeklerin annenin göbek deliğinden çıktığını sanıyordum.
10 Yorumla
+1 yılAileme karşı hetero rolü yapıyorum!! 😄
11 Yorumla
Soran+1 yılBen de lezbiyen rolü yapıyorum hshhs :D
Diğer konusunda 2,8b cevap paylaştı. İtiraf ediyorum 3 bacağım var
29 Yorumla
Soranİnanamıyorum benim de 3 kolum var shhjsjhdshj :D
Soran+1 yılBen de istediğim zaman uçabiliyorum :D :D
Soran+1 yılBen de cadıyım :D Büyü yapabiliyorum, hatta sihirli değneğim var :D
Soran+1 yılAyda yaşıyorum :D Hatta uzaylılarla da arkadaşım :D
Soran+1 yılTamam tamam :D :D :D
+1 yılKatilim!
#devilschild184 Yorumla
Soran+1 yılİnanamıyorum, ben de polisim :D :D
- +1 yıl
Ciddili katilim!
#devilschild
Soran+1 yılCiddili polisim! :D
- +1 yıl
Yav bi' git , katilim diyorum tiye alıyor.
Soran+1 yılBen de polisim diyorum, tiye alıyorsun :D
- +1 yıl
Tutukla beni!
Soran+1 yılBizim ekip yolda, olay yerine yakınız. Tutuklayacağım seni :D :D
- +1 yıl
Ben neredeyim , biliyor musun?
Soran+1 yılIıı, şeeeyy, dünyada!
- +1 yıl
Vay anasını!
Çok zekiii!
Soran+1 yılAdeta zeka fışkırırım, o kadar zekiyim ki Cin Ali ve Arkadaşları adlı kitabı 390093490349090349043 kere bitirmişimdir. Evet, çünkü zekiyim.
- +1 yıl
Kimsin ya sen?
Seni birine çok benzettim.
Beyendim.
Soran+1 yılVampir.
Shjkdskhjjshdhjkds :D
Kime benzettin bilmiyorum, ama sanırım aynı benim gibi. (Tabii ki de aynı benim gibi olacak, benim gibi olmasaydı benzetmezdin. Yine çok zekiyim kahretsin sjsjhd)
Soran+1 yılHeh, kim olduğumu hatırladım! Polisim. Ama aslında vampir. Polisli vampir. Vampirliğimi gizlemek adına, polis oldum. Ancak kasabam o kadar ıssız ve o kadar yıkık dökük ki, kasabamda vampirliğimi gizleyeceğim insan yok. :((( shshs
- +1 yıl
@Desuyonee bu arkadaşa çok benziyorsun.
Adeta kız versiyonu. - +1 yıl
@Desuyonee çok tatlısın.
Bir de sürekli 😁😁 kullanıyor o nedenle galiba. - +1 yıl
ben artık kullanmıyom ama kafama eserse atarım
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D - +1 yıl
@Desuyonee psikolojim bozuldu...
- +1 yıl
@Desuyonee benim bırakamazsın da neyse...
Soran+1 yılYa asjdshhjshjdsjdshjdsjhsdhjshjdsdjh :D :D :D :D :D
Soran+1 yılAaaa, erkek versiyonum! :D
- +1 yıl
@Desuyonee ben devil'schild.
Soran+1 yılSelam Katil ve erkek versiyonum. Ben de vampirim. Kasabamda insan yok ve kansız geçen günlerim var, lütfen bana azıcık ucundan kan verin. Yıllardır açlık çekiyorum, geçen birisinden kan alayım dedim azıcık linç yedim. Vampir olmak çok zor, vampir olmayın sakın, büyük bir pişmanlık... Alo vampir hattı: 94398439843.
- +1 yıl
Kanım senin olsun.
Soran+1 yılFiiişşş fiiiişşşş, (kanını emer) Biraz tuzlu kanın var, ben şekerli kan severim. Ama açlığıma iyi geldi, tansiyonum normalleşti. Zaten vampir olduğumdan beri tansiyonum düşüyor, diyabet hastasıymışım :(( Bu arada, sana bir vampir tavsiyesi; her önüne gelen vampire kanını içmesine izin verme, sahtekarlar dişlerine bayıltıcı iğne koyuyorlar, sonra kanını içerken iğneyi de geçiriyorlar, sen bayıldığın zaman başka iğnelerle tüm kanını alıyorlar. Sokak tekin olmayan vampirlerle dolu
- +1 yıl
Kafanız kafa..
Soran+1 yıl@Desuyonee Ama ben o bildiğiniz vampirlerden değilim :(((( Ben vampir ama gururlu bir gencim, vampirlere özgürlüüüğk
Soran+1 yılElbetteki kafamız kafa olacak, kafamız kafa olmasa kafamızda kafa olmaz. Kahretsin ya bu kadar zeki olamam ben
- +1 yıl
kafan başında olmazsa başının olmasının bir anlamı yok
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D - +1 yıl
@Desuyonee baş kafa kafaya başa baş kafaya kafa baş...
Soran+1 yıl@Desuyonee :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Soran+1 yılBen senden çok fazla gülen emoji atarım hahahaha, çünkü ben vampirimmm
Soran+1 yıl:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :
Soran+1 yıl:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Soran+1 yılKaf kafaaa baş başaaa baş kafaaaa başaaşaşaşaşaş
- +1 yıl
@Desuyonee kakskkslalsmznnzjxjkdkslnxhxhjxkskslosmsndhyxuoxkdkeohdbdbjdicidkemjsmskls jxjxjxjzjjznzjdieopensjdoodndkoxlsmxjoxkdnisndnhxjdkdllslsllsjuamnshdhudksnsbhdisokejsj
Soran+1 yılHayır aydan yazıyorum, uzaylı arkadaşla tanıştık beni aya davet etti. Ben de kıramadım kendisini, uzaylı kanı verecekmiş bana. Şu an fincanda uzaylı kanı içerken bunları yazıyorum.
Bilgisayardan yazmak daha kolay ya sdhjshsdj Telefon çok zor.
Bu arada, @Devilschild neden katil olduğunu anladım. Doğruyu söyle, sen de aslında vampirsin değil mi? Vampir olduğunu gizlemek için ben katilim dedin, yalan söylüyorsun nalaaaannnn- +1 yıl
Civciv öldürdüm.
Ne oluyor?
Soran+1 yıl:( Civciv adına üzüldüm. Ama umarım bilerek yapmamışsındır. Benim de civcivim vardı eskiden, sonra hastalanıp ölmüştü yavrucak... Çok kötü bir durum :(
- +1 yıl
@Desuyonee oklava ile açtım boynunu, suda boğdum hem de iki tane.
Birisini de çatalla öldürdüm.
Küçükken... - +1 yıl
@Desuyonee evlenelim!
- +1 yıl
@Desuyonee üzdün..😔
- +1 yıl
@Desuyonee kıskanırım ki.
😔 - +1 yıl
@Desuyonee ben de uyudum, ne olmuş yani?
Bana hiç böyle şeyler söylemedin.😔😔 - +1 yıl
@Desuyonee evet...
Sevmiyorsun beni..😔😔😔 - +1 yıl
@Desuyonee ben seni seviyordum ama...
😔😔 - +1 yıl
@Desuyonee sen olman.
- +1 yıl
Allah kabul etsin gençler
- +1 yıl
@Desuyonee sen sensin.
- +1 yıl
@Desuyonee ne var?
Sen olman işte.
Şu tavırların, gülücüklerin... - +1 yıl
@Desuyonee evet sevilesi tabiii.
😌 - +1 yıl
@Desuyonee ben seviyorum işte..
- +1 yıl
@Desuyonee mantık nedir?
Mantıklı olan nedir? - +1 yıl
@Desuyonee neler , sana göre anlamlıdır?
Soran+1 yıl@Desuyonee Ya bir şey söyleyeceğim, hiçte komik değil civciv öldürmen. Cani misiniz siz ya? Civcivin boynunu oklavayla açık öldürmek ne demek? Çatalla öldürmek ne demek? Hiç mi hayvan sevginiz yok sizin? Cani misiniz? İnsanlık bitmiş ya. Komik değil dememin sebebi, civcivi oklavayla öldürdüm derken gülen emoji kullanman. İğrenç bir şey bu. Umarım pişmansındır. Küçükken yapmış olabilirsin, küçükken insanlar bilinçli değildir. Ama umarım küçükken yaptığın şeyi geçiştirmemişsindir, pişmanlık duyuyorsundur umarım. Duymuyorsan da karışmam sana, ama iğrenç bir şey bu. Neyse...
- +1 yıl
Sakin ol , pişmanım..
Soran+1 yılTamam, sadece iğrendim. Olur ya, bazı insanlar hayvanlara zarar vermekten ve öldürmekten zevk alır, bir an öyle sandım sizi. Bu da beni korkuttu açıkçası. Sude Andaş adında karaktersizi biliyorsunuzdur, bir an öyle sandım sizi. Bu tür şeyler bana hep karşı gelmiştir de, neyse...
Soran+1 yıl@Desuyonee Civcivin boynunu oklavayla bir şey yapıp öldürdü dedikten sonra gülen emoji kullanmışsın ya, o yüzden öyle dedim.. Şu cani karaktersizlerden sandım sizi..
Soran+1 yılDur dur, gülen emoji kullanmamışsın.
Soran+1 yıl"En sevdiğim yöntemleri yapmış, pufff," demişsin. Bu yüzden de olabilir.
Gizli Üye(36-45)+1 yılİtiraf ediyorum uyuşturucu sattım faizle para verdim adam vurdum adam vurduttum benim olmayan çoğu şeye el koydum sonra geri verdim saysam saysam bitmez neler var neler duruldum ama 😎
00 YorumlaDiğer konusunda 63,9b cevap paylaştı. Bende lezbiyenim :D
#iyipaylasımlar12 Yorumla
Soran+1 yılİnanamıyorum, bir lezbiyen daha!! :D Şok içindeyim :D
Hem de erkek olduğu haldee :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de yıllardır heteroyum diye dolaşıyorum
11 Yorumla
Soran+1 yıl:D :D Aynı sorun
İtiraf ediyorum tantra rahibiyim.
10 Yorumlaitiraf ediyorum ben cok kotu biriyim🤣😍
11 Yorumlaİtiraf ediyorum çok çirkinim
10 Yorumla- Diğer konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılAvusturya Macaristan prensini ben öldürdüm :(
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCig tavuk yiyebiliyorum 😀
20 YorumlaSel veririm sır vermem 😊
00 YorumlaGayim.
10 YorumlaSende gizli den çık ama
00 YorumlaLan yoksa sen 😂😂
02 Yorumla
Soran+1 yılYoksa ben? :D :D
Diğer konusunda 777 cevap paylaştı. Şu an yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılcinsel organım küçük
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKuzenimin kızlığını aldım.
214 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Oscar0 noldu?
Cevap sahibi+1 yıl@Oscar0 korkanın çocuğu olmaz.
Cevap sahibi+1 yıl@Oscar0 hadi ordan git hadi.
Soran+1 yılÖğğğğ, Çok kötüsün. Kuzenin o senin, kuzenin. Utan be kendinden, insan kan bağı olan birisine bir şeyler hissedebilir mi? Ulan ne yoklukta olan abazan hayvanlarsınız be, yuh yani. Sen kesin damacanaya da halleniyorsundur
Cevap sahibi+1 yılBisey hissediyorum demedim andaval.
Soran+1 yılBirde hiçbir şey hissetmeden mi aldın kızlığını. Utan bee, püüüğğğ, balgamlı balgamlı suratına tükürsünler senin. Ayak parmaklarına hamam böcekleri tırmanıp kemirsinler ayaklarını. Yazık yazık, resmen ensest
Cevap sahibi+1 yıl@Oscar0 kardeşim bir sen anladın.
Cevap sahibi+1 yıl@Oscar0 yok hiç olmamış gibi.
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar