Lise yıllarında büyük bir dinsel bunalım yaşadım aslında ailem dindardı ama ben haşa Allah yok dedim peygamberde tatile çıkmış gibisinden şirk içeren sözler söylerdim hatta bunu arkadaşlarla dalga konusu bile yapardım Birgün rüyamda burada anlatamayacağım birşey gördüm rüyada bana bundan kimseye bahsetme denildi bu belkide bilinçaltının bir oyunu ama uyarıcı rüyada olabilir gece kalbim yerinden çıkacak gibi oldum saat 5 gibiydi hayatımda hiç bişey den bu kadar korkup etkilenmedim sabah gün ışığını görmek için dua ediyodum namaz kılmayı bildiğim için ve o rüyanında etkisiyle sabah namazı için abdest alıp camiye gittim ve günahlarım için tövbe ettim ve o günden sonra Allahı yanında hissetmeyen biri olan ben ettiğim hiç bir dua geri çevrilmediğini gördüm ve kuran sesi duyunca göz yaşlarıma hakim olamıyorum aradım Allahı buldum şimdi ise Hamd olsun Allahın varlığını her daim hisseylrum beni bir kez bile geri çevirmedi ama şirk için çok pişmanım tövbe ettim ama hala huzursuzum sizce başka ne yapabilirim ben kimimki böylesine Allahın lütfuna mazhar oluyorum halbuki şirk yaptım?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar