Boğum boğum gökkuşağı düşmüş taç yapraklarına. Her şey renklilik arz ediyor ve arzuladığım bir baharın etek ucunda salınıyorum. Avuç içine düşmüş kar kadar ömür biçtiğim bu kaotik spekülasyonlarımın tadı dimağımda kalacak. Ah ne dertliyim.
Ağzımda içmediğim şarapların şırası, yukarı tükürsem bir kara delik, aşağı tükürsem dipsiz bir obruk. Sırtımda muallak duygu tantanası heybemde katmerli düşünce tarlası, düşünceler duyguları hallaç pamuğu gibi atarken ne güneş parlak ne de ay yuvarlak... Gözlerimde uykusuz gecelerimden kalan perdeler sahneleniyor. Her sahnenin önünde hayaletler dans ediyor. Perde arkasında ise nice tilkiler volta atıyor. Kıssadan hisse; aşure gibi karışığım. Tatlı, zengin ama çok karışık. Sıcak servis edilir soğukken mide bozar cinsten.
Teveccühünüz desem de inanma. Gece basan efkar, bir tır dolusu duyguyu geliyor kafatasımın içinde çalkanan beynime moloz misali döküyor. O beynimin labirentlerinde, kuytu köşelerinde ne idiği belirsiz nice ben içip içip efkar kusuyorum boyası pul pul dökülen o yazılı duvar diplerine. Tabi tenhalarda sevişen çiftlerim de var. Köşe başında hap satan torbacım da...
Ah ne dertliyim cest.. 4 yaşına gelmiş çocuk gece anneee uyandım ben diye bağırırken sinirli hissediyorum. Yanına gelip, teriyle birleşince acayip güzel olan kokusunu alınca mutlu hissediyorum. O uyusun diye beklerken yorgun hissediyorum..
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
En güzel dert seninki be yavrucum. ^^ Okuyunca ben bile huzurlu hissettim.
Hissetmesek de hissetmek istediğim şöyle bir gece olsun, evime girdiğimde üzerimdeki trençkotu askıya asıp kafadaki şapkayı da komidine koyup ilerde ki gramofona yöneliyim. Plağı takıyım. Sessizliği bozayım. Bardağa 3-5 yudum bir şey koyup koltuğa oturup kafayı geriye doğru atıp dinleneyim. Carpe diem deyip çekilelim.
Kesin canlandırdılar. İşte sayın okuyan canlandırman için bunlar.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ama kafamın içinde çalacak plağı koymayı unuttun. Pipon da var ayrıca. Birkaç eklenti rahatsız etmez ellam.
En İyi Cevaplar