Gördüğünüz herhangi bir rüyayı merak edip rüya tabirine baktığınız oldumu?
Böyle yorumlar sizi nekadar etkiler?
Böyle yorumlar sizi nekadar etkiler?
rüya tabırlerıne cokk ınanırım ama ınternettekı ruayalara değil tırsmak demeyelımde lise zamanlarında bır ruya görmustum rahmtlı anneanem cok guzel yorumlardı ruyaları bende ruyamı ona anlatmıştım oda bana bak yawrum sınıfını gececksın ama 2 zayıfın olacak bunlar sneı mutsuz etmesın demıştı okul bıttı hakıkaten 2 zayıfla egcmıstım (:
yorumlamak mesele bence ın.ortamındakı ruya tabırlerı bence gerceği yansıtmıyor...
Hmm ilginç :)
doğrudur ılgınc gelebılır ben ınanıyorum sadece yasadığım bır anıyı anlattım
yusuf a.s. zındandan cıkarta seyde ruya tabırını ıyı yapabılmesıdır...
Koskoca peygamber artık okadar da olur :) bizim zamanımızda hacı hocadan kacicaksin artık. İnsanı sapitan onlar oldu
kesınlıkle haklısın...bizleri sapıtan onlar oldu...
ruya tabırı bence yetenek ısı herkesde o yeteek yok yapabılen ıllakı wardır ben bua ınanıyorum (:
Bu konuyu ben de çok merak ediyorum gerçekten. İnanmak ile inanmamak arasında kaldım. Çünkü bu yorumları neye göre nasıl hangi kaynağa dayandırılarak yapıldığını bilmiyorum. En iyisi hiç bakmamak bence.
Gizem insanı hep merak ettirmiştir. Bu yüzden insan rüyaların aslını çözmeye de meraklı oluyor
Bir yerde okumuştum Allaha çok yakın olan �limler rüyalarında işaretler görür. Gizem konusuna gelince söylemiş olduğun gibi insanoğlu gizemin peşinde olur. Gizemler çözüldükçe insan gelişir gelişir gelişir.
Biz �limin A si bile olanadigimizdan işaret değildir de acaba uyarma olabilirmi
Uyarı olabilir fakat çoğu bilinçaltına dayalıdır. Burada dikkat etmemiz gereken şey; her rüyadan sonra sözde anlamına bakarak hayatımıza buna göre şekil verirsek yanlış yaparız. Tatlı bir anı veya kötü bir kabus olarak kafamızın içinde kalırsa rüyalar bir sorun teşkil etmez.
suan yaptığım eylem gerceklıgıne fazlasıyla ınanırım ama kımseye anlatmam ruyalarımı cunkı anlaattıgın kısı nasıl tabır ederse o şekılde cıkarmıs
Herkes binbir çeşit yorum yapıyor zaten senin dediğin gibiyse hiç anlatmamak
Cevap
4Cevap
az sonra bakmayı düşünüodum :) evet bazıları bir işaret bazılarıda sadece bilinçalıltının sana gösterdikleri...ama çok büyük ağırlığı bilinçalıtı meslesi olduğu için fazla inanmammak gerekiyor
Bazen öyle rüyalar görüyor ki Insan ruh halinden korkmaya başlıyor ne bu saçmalık diye :D
işte onlarda belkide senin çoçukken bastırmak zorunda kaldığın duyguların onları bilinçaltına attın belkide şu an rüyanda gördün :)
hele de kötü rüyayı anlatmayın derler. yorumlamaya göre gerçekliği şekillenirmiş. İnanıyorum ben rüyalara kesinlikle
Bir ara burada tabir ediyordum da bıraktım...
Rüyalar saçma sapan olunca artık "kiciniz açıkta kalmış " demişsin dir :p
Demem öyle şeyler... Ama bilinçaltı oyunları diyorum bazen...
İnanmam şimdiye kadar da hiç bakmadım
inanmam bu tarz seylere.
Peki ya sen rüyalar ını neye bagliyorsun.
bilincaltina.
inanmam ben
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar