Bence Scott Adkins sonuçta gerçek dövüşcü.
Scott Adkins (Yuri boyka olarakta bilinir )
Maraz Ali.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Maraz Ali nin dünya da ne tür başarıları var Allah aşkına... Scott Adkins ömrü boyunca kendini dövüş sporlarına adamış başarılı bir adamdır
Gerçek dövüşcü demi Scott bildiğim kadarıyla?
maraz ali yi bilmem de horoz ali vardı cüneyt arkının o alırdı
Scott adkins adam başarılı
Cevap
6Cevap
Ben alırdım al sana gerçekcilik.
Fark var şarkısı çalarsa maraz Ali acımaz 😂😂
Maraz ali alir üsteki dümen yalandan kahraman süsü
Scott gerçek dövüşcü hayatını araştırabilirsin.
Jankurok vandamda dovüscü gozukuyordu top kendisi istanbula geldi erkeklere sulanıyodu.
Maraz ali dişli kolay kolay başa cikamaz maraz ali gebertir onu tekniğini kırar koldan bacaktan başlar dağıtmaya
Gercek dövüşcü. Cekijen. ve Burişti. Çinli bunlar. dunyanin en iyi dövüşcüleri.
Sen o kavgaları gerçek mi sanıyorsun Maraz ali gerçekte manken lan bildiğin :D Hiç bir tekniği yok Scott çocukluktan beri dövüş sporlarıyla uğraşan kendini adamış bir adam.
Git isine ln cahil. Sen Cekijen. ve Buristi kim biliyonmu maraz aliyi ve bu paylastiği övdüğün adam gibi 50 .100 kisiyi haklayacak adamlar.
Cahil mi ahahahha :D peki peki hadi by
Gercek dövüşçü Cekijen. Burısti.
Ve Jet li de cok ii dovuscu
Jet Li (gerçek ismi: Li Lian-jie; d. 26 Nisan 1963, Pekin), dövüş sanatları oyuncusu, aktör, Wushu şampiyonu ve uluslararası film yıldızı. Tsui Hark'ın yönettiği Once Upon a Time in China (1992) filminde gerçek hayat halk kahramanı ve en büyük Kung Fu ustası Wong Fei Hung rolü ile ünlendi.
Gozün gercek dövüşcü gorsun dunyanin en seri yumruk ve tekme atan adami
Onları biliyorum zaten
Donnie Yen Chi Dan (Çince: 甄子丹; pinyin: Zhēn Zǐdān) (d. 27 Temmuz 1963, Guangzhou) dövüş sanatları aktörü, koreografi, yapımcı ve yönetmen.
Scott Adkins namı diğer "Yuri Boyka" 1976 doğumlu İngiliz aktör ve aynı zamanda mükemmel bir dövüş sanatçısıdır. Dövüş sporu ile çok küçük yaşlarda tanışan Scott, 10 yaşında judoya başlamıştır. Bruce Lee ve Jean-Claude Van Damme gibi yıldızlar onun kendine idol olarak gördüğü bir kaç isimdir.
14 yaşında ise tae-kwon-do ya başlamıştır. Ondan birkaç yıl sonra kick boksa başlamıştır.
Çocukluğu ve gençliğini dövüş sporları ile geçiren Scoot, bu konuda kendini geliştirmiş ve çok estetik tekme stilleriyle dünyada en iyi tekme atan 5 kişiden biri olmuştur.
Çektiği filmlerdeki bir çok sahneyi bizzat kendisi yapmaktadır. Bu nedenle filmleri bu kadar tutulmaktadır.
Dövüş sporlarına aşırı ilgisi olan Scott'un vücudu ise fitness modellere taş çıkartıyor. Her ne kadar vücut geliştirme ile ilgilenmese de ağırlık çalışması yapmış olduğu ortada.
Yanlis ve yalan yazılar var. Bruce lee cok eski ve bu adamdan yasli 63 yasinda bunlar yokken bruce lee vardi.
Bunlar Buristiden oğrendi dövüşü.
Ne kadar gerekli bir soru sormuşsun
Ben alırım hııh 👑
Boyka
Maraz Ali tabisi 😄
Scott öldürür :D gerçek dövüş sanatları ustası.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar