Kaynanama bunu nasıl söylemeliyiz?

Ben 2 senedir evliyim kocam ayrı yaşıyordu ailesinden evimiz ayrı ama aynı mahallede oturuyoruz kaynanamgille sürekli kavga ediyoruz oğlunu bana karşı dolduruyor yüzüme kızım diyor arkamdan etmediği hakareti bırakmıyor kayınbabam desen hep küfür eder bana sesiz kaldıkça bana daha çok baskı kurmaya kalktılar artık canıma tak etti şimdi ne derlerse veriyorum cevaplarını oturtuyorum oğullarının arkasından her işi çevirdiler oğlu onlardan soğudu bir kaç ay önce burdan gidelim işine yakın bir yerde oturalım dedik bir ev bakmaya gittik kaynanam bunu duyunca ağıt kavga kopardı kendini hastanelik etti oğlu da vazgeçti evden bana da sen oğlumu benden koparmaya çalışıyorsun sen öğretiyorsun oğlumu diye demediğini bırakmadı 2 senedir dayanıyorum eşim şimdi işime yakın bir yere gidip yerleşelim 1.5 saat gidiş 1.5 saat geliş çok yoruluyorum dedi annengil olay çıkarır dedim iki aya unuturlar boşver dedi şimdi yeniden eve bakıyoruz bulursak taşınacağız ama kaynanama bunu nasıl söyleriz ya da onu nasıl sustururum bana bir akıl verin
Kaynanama bunu nasıl söylemeliyiz?