Hikayen bir şehre gidememek değil bir şehirden dönememek olacak.
Bu söz ne demek arkadaşlar anlayamadım da :/
Bu söz ne demek arkadaşlar anlayamadım da :/
yani diyo ki benden bir başkasıyla da beraber olsan beni kalbinden atamayacaksın diyor yani senin onu sevdiğini ima ediyor sen buralara kadar merak edip bu sözü paylaştığına göre seviyorsun galiba bu kadar kafana aktına göre onu takip ediyorsun paylaştığı sözleri bile kendine yamıyosun
2 ay oldu terk edeli dün rüyamda öldüğünü gördm o hakkaride uzman çavuş o yüzden içim rahat etmedi annemden facesine baktm bende engelli biriyle görürüm diye korkumdan engelledim her yerden görmemek için evet unutamadım ama terkeden o böyle bişi paylaşması ilginç
neden terk etti
bazı insanlar arkasında ağlayan bir eş yetim çoçuk bırakmak istemesler ondan da terketmiş olabilir
nedensiz terkediş olmaz
eğer kalbine dokunabildiysen mutlaka sana geri döner bir adamın kalbinde biri varken dünyanın en güzel kızını da getirsen yapamaz
Seni sevmedim yalan söyledim dedi hem de evlenme teklifi bekliyodum annemin elini bile öpmüştü. İzne gelmesini bekledim 7 ay hiç görmeden geldi 3 gün görüştük herşey yolundaydı 4. Gün ailesinin yanında durdu snra birden değişti ayrılmak istedi. Snra öğrendim 2012 yılında bir kız terketmiş onu unutamamış 4 yıl snra başkasıyla nişanlanmış snra onla ayrlmış benle görüştü ilk aşkm ilk sevgilimdi unutamıyorum başkaları çıkıyo karşıma kabuk edemeiyorum :(
zor durum iyi bilirim kime baksa insan sevdiğinden bir parça arar
Bilmiyorum başkasıyla olmalı mıyım onu mu beklemeliyim gelir mi gelse olur mu gitmiceğnin garantisi var mı ailem evlenmemi istiyo akrabalar görücü buluyo :( gerçi sevse gitmezdi 2 aydır 1 kere arardı :(
ama unutacaksın zamanla arada aklına gelcek bir için yanacak ama gececek o yokkende sen yaşıyodun yine yaşayacan belkide 2012 de onu terkeden kıza kızdı ve intikam için aynısını sana da yapmış olabilir çok üzücü bir durum bende yaşadım senin yaşadıklarını
bekleme bence ama evlencem diye de evlenme bir içkici fişkıcı çıkar daha kötü tanımadan evlenme
Benim hiç suçum Yk ama hiç günahım yokki haketmedim :( unutmayı çokkkk istiyorum ama Yk olmuyo gitmiyo çok dua ediyorum kalbimden çıksın diye gitmiyo. Ben kimsenin canını yakmadım gururuyla oynamadım haketmedim :(
bak canım bende yaşadım bu durumu bende hakketmedim hem de hiç ama benim amacım aşk sevgi iken onun amacı seks yyapmakmış
ama çok arayacak beni eminim
sen çok sevmişin benim gibi belli ama karşımızdakiler şerefsiz olunca yapacak bir şey yok
Genelde erkeklerin amacı bu olur ilginç. Unutur muyum gerçkten unutluyo mu :(
sevgi yürekli olana yakışır yüreksiz olan kendi pisliğinde boğulsun
sana değer vermeyeni hatırlayarak kendine saygısızlık etme
Haklısın benm sevgimi haketmedi kendime haksızlık ettiğimi de biliyorum ama ilk olunca işte zor oluyo
Burada şair ; Özgür olabilirsin istediğin yere gidebilirsin ama gittiğin yerden dönemeyeceksin orası hep kalbinde kalacak ! Diyor.
O beni nedensiz terketti
Demekki unutamamış böyle bişiye gerek duygduguna göre. Şmdi daha mantıklı oldu o yalvarmamı beklerken onu heryerden engelleyip hayatıma devm ettm hiç iletişim kurmadım egosu zarar görmüştür
bir de pişmanlığını görsem her şey mükemmel olcak inşallah :) teşekkr ederm
:) :)
Cevap
3Cevap
Benzetme yaparak beni unutamazsın diyor...
O beni nedensiz terketti
Yapacak bir sey yok. Sende onu unutacaksin Şu an zor geliyor, ne bilim her an aklinda muzik dinlerken o geliyor falan ama valla zaman gectikce unutuyorsun..
Bende hayatimda 2 kisiyi gercekten sevdim. 3 ay once ayrildik gerci veda konusmasida yapmadik. Ilk baslarda agir geldi. Ama zamanla gecti. Ve biz ayni siniftayiz.
Gerçkten unutuluyo mu benm ilk sevgilimdi unutamazmışım gibi geliyo
İnşallah yıllar sürmez. Aslında ondan benimle oynadığı için nefret ediyorum. Düzgün birsi çıksa karşıma unutucam biliyorum çnkü artk onunla olmaz o beni Sevmiyo istemiyo bana 7 ay yalan söylemiş böyle birisini unutmalıyım inşallah karşıma gerçek ve dizgün biri çıkar :) lafını da unutmıcam
Gelirsen gidemezsin bu şehirden demiş
O beni durduk yere terketti
Boş ver durduk yere değildir hiç bir şey
Gerçkten durduk yere terketti tabi ama onun kafasında vardır sebebi
Onu Kim Dedi?
Eski sevgilim paylaşmış
Rüya Duvarları Gibi Bişeymiş bende Araştırdım Ekşi Sözlükten
Tesekkr ederm zahmetin için ben de gördm öyle şeyler dr ne amaçla paylaştığını merk ettm :/
Önemli Değil Vazifemiz :) Mevlid Kandiliniz Mubarek Olsun Bu Arada ;) C*
Sizin de mübarek olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar