Arkadaslar ben ailemin zoruyla kapandim

Arkadaslar ben halamlarla buyudum 20 yasindayim halamlarin zoruyla kapandim ve beni zorlayan halamda 28 yasinda ingilizce ogretmeni ve mini etek giyinen acik bir bayan ben 3 senedir bunun zoruyla kapandim bugun icimde bir heves vardi ve evden kapali cikip kuaforde fon cektirdim beni amcam gormus ve halama soylemis eve simdi geldim halamin keyfi bitince aksam 12 gibi gelir ve bana hesap sorarlar kesin sizce kendimi nasil savunuyum ? Evet imani ibadeti seviorum ama icimde hep sacimi acip dolasmanin hevesi var en basitinden ise bile kapaliyim die reddedenler oluyo sinir oluyorum istemiorum evlenince kapanmak istiorum :((( sizce ne yapmaliuim
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar kendinizi benimbyerime koyun yok kapalilarin adinibkirletiyorsun falan demeyke olmuyo benim. İstegimlenolan bisey degil benim anne babam yok halamla buyud onu ornek gordum ama o mini etek giyinirken beni kapatmasi zoruma gidiyor benim tercihim kicimi acmak degil efendi sekilde ama basimi acmak istiorum cunku hevesleniorum arkadaslarim acikken benim kafamda bir ortu beni rahatsiz edio zorla olmasinin bana bir sevabi yokki actirmiyorda basimi ama bugun yakalandim sizce ne diyim nasil s
Arkadaslar ben ailemin zoruyla kapandim