İngilizlerin ve İsraillerin bildiği ve gözü gibi baktığı deccal bir mağarada imiş.
Hadis de ise, deccal in bir mağarada olduğu söyleniyordu.
Hadis de ise, deccal in bir mağarada olduğu söyleniyordu.
Bu tür efsanelere bilimsel cevaplar aramak gerekir ki, bermuda şeytan üçgeninin bilimsel açıklaması yapılmıştı. İsrail gibi abd, ingiltere gibi devletleri ilahlaştırmayı bırakınız lütfen..
Hahaha israilin ingilterenin bunu koruyacak olması daha mı kabul edilebilir bir yorum 😂😂😂 bilmiyosan sessiz kal cahil olduğun ortaya çıkmasın 😂😂😂
Bilimsel olup olmaması önemli değil ki hiçbir devleti de ilahlastirmak gibi bir düşünce yok soruda veya detayda, cahillik bu değil bence, sessiz kalamadim işte geldim, bence daha kabul edilebilir bir yorum
Zate deccal yaşıyor. Bu efendimiz döneminden beri yaşıyor. Çünkü hadislerde geçiyor. Bermuda ya gelirsek onda ise cinlerin ve şeytanların oyunları var.
Peygamberimiz durmadan sahabesine ahır zaman yanı bu zamanda çıkacak deccal ve tuzaklarından ve korunma yollarından bahsetmiş. Artık öylesine anlatırmıştı ki sahabe sormuş, ya resullullah, sizden önceki peygamberlerden böyle uyarıda bulundu mu? Evet demiş, o öyle büyük bir fitne ki adem as dan bu yana her peygamber uyarıda bulunmuştur.
Zaten şimdi hemen hemen her beyin onun kontrolü altında yani sistemine hizmet ediyor
ama deccal neden uçakalrı gemileri aldın ne yapıyor gemşleri uçakalrı alıp ne yapıcak ki decal ile alakası yokda içinde dabbe olabilir mi dabbe yer altından çıkıcak ya ya da belki farklı bir boyutur belmuda şeytan üçgeni de dünyadki bir kara delik yani Allah'a allemlerin rabbi deniliyor alemler yani farklı boyutlar var demek yani şeytan ismi neden alındı bilmem ama şeytan ateşten ee ateş ile su zıt bence belmuda şeytan üçgeni bir portal ama emin değilim çünkü her zaman kayıp olmuyor
decal cin değil kıyamet günğnde gelicek tanrıyım diyecek 40 sonra İsa peygamber yarafından öldürülecek yani aslında Allah'ın imtşhan için gönderdiği biri ayrıca Allah akıl vermiş özgür irade vermiş ona bakarsan cin leytan her yerde var bu bence daha farklı bir şey
şeytan insan kılığına giremez
çünkü şeytan vasat sence yetişkin br birey düşün yetişkin birey mantıklı dvrnır ibliste öantık yok iblis peter panına sla büyümeyeceğim demesi gbi bir şey zihinsel olarak donmuş biri
Bir araştırmam da deccal in olduğu ada Piri Reis in haritasında resmedilmiş diye öğrendim
Ne kadar doğru bilmiyorum
Hım 🤔
Demek devlet başkanı olacak
O zaman İsrail in devlet başkanı olması gerekli diye düşünüyorum 🤔
Türkiye den olacağını sanmıyorum
Bunu neye dayanarak söyledin?
Kim dünya kuredir , dünya güneşin etrafında dönüyor dersen o kişi bir parça deccal adaydır benim için
İsrail ile biz savaşacağız haberin var mı , Mesih mescid i Aksa da namaz kildiracak diye düşünüyorum
Piri reis in haritasında kızıl saçlı birisi var
Eee başka?
Araştırıyor musun düz dünyayı?
https://youtu.be/WJvb6aDoGRQ
Bir göz at
Allah Allah
Benim bir duyumuma göre Piri Reis dünya kuredir dediği için idam edildi diye biliyorum.
Ne bahanesi İslam'a göre dünya düzdür ve dönmez , dünya boşlukta , güneşin etrafında dönüyor diyenler materyalistlerdir
Birde ben gerçekleri severim diyordun
Sen bir araştır bakayım
Osmanlı imparatorluğu döneminde , Müslümanlıkta dünya güneşin etrafında dönüyor demenin cezası neymiş
Fetva var diyecem yine inanmiyacaksin
Allah hidayet nasip etsin
Sen kuran ı , peygamberini , İslam ı red ettiğinin farkında olmalısın
Bu işler çocuk oyuncağı değil haberin ola
Araştır diyorum dinlemiyorsun ki
Teşekkürler :)
Tam olarak bilmiyorum O resmin üzerinde yazı var , ne yazıyor bilmiyorum
neden bilimsel olarak kanıtlandı dünya yuvarlak güneş ve ay dünya etrafında dönüyor gece ile gündüz nasıl oluyor hem bunu kuranda Allah bile söylüyor herkesi decal yaptınız jsjsjsjsjsjssj decal tanrı oldupunu iddia edicek sahte cennet cehenem yapıvak falan filan Allah beyin vermiş güç ile tanrı olunmaz zaten tanrı dediğin mutlak iyi olmak zorunda mutlak kötüyse tağılmaya laylık olmaz o haşde decal kötülük emrediyorsa mutlak kötülükse tanrı değildir delidir ne yapsa yeridir diyecen yoluna bakıcan bu kadar dert değl var olsa olmasa bir şey değişmez olmadı kafasına nükler füze atarız
yok döner kuran okuamdın mı abi hahahahahaha Allah diyor be bunu hahahahahahahahah Allah yaşan söylemez dimi
Cevap
17Cevap
Manyetik alan ve enerji ile ilgili bir durum olduğunu düşünüyorum.
Şahsen pek bilmiyorum hiç arastirmadim bakicam merak ettim şimdi olabilir de neden olmasın Hayırlısı
Amin inşAllah cümlemiz için 😊
Görüşlere beğeni veya dislike yapmıyor musunuz?
Olabilir de ben dalga için yazmadım sanimiyetimle yazdım sadece bana da birşey atmamissiniz dicektim ki atmissiniz teşekkür ederim 😅😅😅boşverin dalgacilari sıkmayin canınızı gördüğüm kadarıyla müdahale ederim herkese her yerde etiketler ve davet ederseniz sorularınıza sevinirim
EyvAllah sizde sağ olun alt yorumdaki arkadas mesaj attı ve özür diledi size iletmemi istedi engel atmissiniz konuştuk onunla 😊
Ben burdayım yok öyle dünya özür diledi hala konuşuyoruz tartışıyoruz şaka yapmak istemiş tanımadigin birine samimiyetin olmayan birine şaka ve saygısızlık saygısızlığin şakası olmaz ki şimdi geldim çalışıyorum ben
Ben deli dolu çocuksu çılgın biriyim yerine göre olur tek tek ilgilenirim ne zaman isterseniz etiket yapmanız yeterli @Güzel-İnsan ben hallederim şimdi 😊
Reelde de böyleyim çok şükür
Kusura bakma lütfen
Engel artı maalesef yazamadım bosver klavye delikanlısı bile olmaz boş insan o
Ağzına yüreğine Ellerine sağlık ne güzel söyledin kesinlikle öyle bir de engellemedim diyor yalan söylüyor
Ben de diğer adam için söyledim ona da engel atmış yoksa cevap verirdim
Sesli mesaj verirdi olacaktı Yanlış Yazdi
Yalancı olduğu belli olmuyor mu
Bu arada ben seni Müslüman biliyordum ya
Hiii sevindim çok şükür 😊
sıırrı ne biliyormusun :)) bu işe şeytan karışmış ondan :)
aslında konu farklı bakış açısı görünen dağın arkasında ki gerçek
e tabi kıyamet alemetleri gerçekleşecek sırasıyla elhamdülillah inanıyoruz
hahaha bu güzeldi hahaha
her hadis gerçek olsaydı kurana gerek kalmazdı
ee artık gerçekleşinde şu lanet dünyadan kurtulanım valla güneş batıdan doğdunu görsem göbek atıcam ama bekliyoruz işte 😞
Deccal degil ecicmecuc kardesler magarada
Onlar kaziyor yopragi tam cikicaklar dinlenelim yarin cikariz diyorlar rabbim onlarin kazdilarini geri kapattiruyor inlar doymak bilmezler girdikleri yeri talan edicekler hadislerden
hayır yecüd kecüd mağarada değil sed arkasında
decal de büyük alamet küçük alametler bitti zaten büyükleri bekliyoruz
neden? gelsin kopsun işte kurtulak şu dünyadan
inmedi adam mezarında yatıyorda hristiyanlar yüzünden dönüp dururyor hrisityanlardan rahat olamdı için adam düzgün yatamıyor hristiyanlar rahat etirmiyorlar
akıl fikir var cennet cehenem açması mucie olaylrı birini tanrı yapamz tanrı varsa mutlak iyidir mutlak iy değilse tanrı mutlak kötüyse tapılmaya şaylık değildir iş mantık ile alakalı
Bermuda takan bir kadın ölmüş orda ve o kadının laneti imiş
Yoyo gerçek... kadın latince beddua etmiş
Ya yok beddua eyseu kaç yazar.
Bir kafınu beddua edecek kocaman bir bergama üçgeni laneti oluşturacak.
Ben bir çok kısa kısa da olsa hadis vb kaynaklarda bazı şeyler okudum.
Videolarda da ora ile ilgili şeyler seyrettım, hadis kere uyuyor.
Yani şeytanların her çgün toplandığı vr asıl baş şeytanın tahtının olduğu yer bence, ya da bir seçenek daha vr
Bilimsel olarak birçok veri mevcut. Google'dan araştırabilirsin.
Öyle olsaydı national geographic bulurdu şimdiye kadar.
İlla herşeyi bulması gerekmiyor bazı şeyler bulunsa da gün ışığına çıkmaz ki
Ben geçtim, bir numarası yok 😉
Deccale gerek kalmadı insanoğlu gerekeni yapıyor
Şimdi bizi deccal mi yönetiyor
Keşke Allah yönetse
İyi düşün cennetten niye kovulmuş insanoğlu
Dünyanın içine ettik hala Allahı hatırlayan yok
Demek ki kendi verdiğimiz kararlar önemli neden yediki o meyveyi ne güzel şimdi belki cennetteydik
Öyle değil işin aslı.
Şeytan cennete yılan suretinde girdi ve havva annemize durmadan telkinde bulundu, bir kerelık te bir şey olmaz, Allah onu yasakladı ise mutlaka sizden sakınıyor, iyiliğinizş istemiyor diye.
Bunlar sebebi, bazı şeylerin yaşanması için sebeb gerekiyor, senin bu sorun, melek lerin Rabbimin dünya da sana karsı fesat kan çıkartacak halife mi yaratacaksın sorusu na benziyor, peki o ne dedi
Ben bilirim, siz bilmez siniz?
Sonra tüm melekler tevbe etti , anlık gaflet için
O meyveyi yemek insanın bir kararı ise insanoğlu istese dünyayı da cennete çeviremezmi
Peki insanoğlu isterse nefsine hakim olama zmı , şunu söylüyorum ahlahın yarattığı en yüce varlık insan ama insan bunun farkında değil kafasının içindekini kullansa herşey çok güzel olacak
Öylemi herkes öyle der zaten bende biraz var
ya insan oğluna da gerek kalmadı decal başımızda ülkemizi yönetiyor decal çıktı haberniz yok fjfhdhf
çilek değil elma
tevbe etmediler teslim oldular
O iş bir efsane. Ve fakat Bermuda çok güzel...
bilğyorda söylemek şstemiyor bence içerisi çok güzel dönmek sştemiyorlar orada tatil yapıyorlar bence
Senin buna inanmış olmana şaşırdım doğrusu
O hikayenin çeşitli varyasyonları var, ama sence mümkünmü?
İsrailin bilip sakladığına inanmıyorum.
Olabilir😂
Evrenler arası gećiş kapısı o...
İlk kez duydum bunu. Arastırmam gerek...
bencede!!!
Hiç sanmıyorum kandırmışlar seni
*Bilader saygılı ol büyüklerine karşı
*Ben çok vurdum boş insanların kafalarını gel doldurayim senin kafani da
*Kandirmişlar seni adam sanmislar seni değilsin
Engel açıldı
EyvAllah ben söylenmesi gerekeni söyledim zaten
EyvAllah ağzına yüreğine ellerine sağlık çalışıyorum şuanda yemek saati hemen yazıcam diğerine de
*Bilader samimi olmadığını birine şaka yapamazsın
*Saygısızlığin şakası olmaz
*Anlayana sinek vızıltı saz anlamaya davul zurna az
*Rabbim bizleri cennetine girecek kullarından olmayı nasip etsin
Ha ha ha çatlasın düşmanlar benim da artık bir sevgilim var 😂😂😂Yok yok karışıklığı toplamaya geldim
Hayırlı günler alt tarafı soru evet saygısızlığin lüzumu yoktu
Çeşitli söylentiler var ya okumuştum unuttum
deccal ordaysa gidek görek bir
var var
var özledi beni
😂😂😂 sjsj
Saçmalamayın. Sadece doğalgaz
Haklısınız saçmalayin sizin gibi...@Ateşkız06 sana dimedim
@Güzel-İnsan hadi dostum namaza domal sen, şeytan, deccal gelir ayakta karşılamama
@Güzel-İnsan dan
Siz çok domaldiniz galiba herkesi kendiniz gibi sanıyorsunuz
Kim gelirse gelsin geldiği gibi karşılarim engel atmışsın ne oldu yemedi mi
@Duygusal_Prens iki hesabın mı var? Size mi şikayet etti yoksa :))
Ben domalmıyorum, günde 5 vakit domalırken bir kere daha düşünün kim domalıyor.
Bilimsel bir açıklaması olan bir şeye bilimsel bir açıklama iddia ettiğimde saçmalayan ben oluyorsam belli ki tartışacak yeterli iq düzeyinde değil. O yüzden engelledim.
Hayır engellemedim. Sadece @Güzel-İnsan ı engelledim. Cevap vermemesi sizin neden zorunuza gitti anlamadım. :)
dilencilik derken? Ben olmayan bir şeyden bir şeyler dilemiyorum sizin gibi.
Bense müslüman olduğunuza üzüldüm.
O zaman namazla dalga geçmemi umursamanız tuhaf. Sizi ilgilendiren bir durum yok
Ayrıca Allah a sadece müslümanlar inanır. Allah'tan bahsettiniz?
Kafalar karışık. Neyse iyi günler
hahaha
herkese din düşmanı demek yani hz muhammed sözler söyleyene aitir demişti hatırlatıyım
tanrı inancı var dünyada bir süeü din olarak Allah frasöa türkçe tanrı ingilizce god yani din ile tanri inancı aynı şey drğil
😂😂
Şaka mı?
Cokmu film izliyon
Evet çok film izliyoruz da alakası yok hadisler var bir sürü araştırırsanız görebilirsiniz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?