Birini ariyorum telefonu calmiyor direk kapaniyor ve iptal edildi yaziyor niye beni bloke mi etti yoksa numarasini mi degistirmis ?telefon neden çalmadan kapanır?
İnternet & Teknoloji konusunda 6,8b cevap paylaştı.
Ya seni engellemiştir, ya da gelen aramaları kapattırmıştır, ya da hattını kapattırmıştır (= başak bir ihtimal yok. Ya da büyük bir afet anı ise şebekeler kitleniyor. rezalettir. turkcell birde reklam yapıyordu ihtiyacımız yok ama dronre kaldıracaz edecez falan. birde diyolar en iyi bizim operatör çekiyor diye. yalanları bir bir ortaya çıkıyor. Gerçi bütün operatörler sınıfta kaldı ama böyle durumlarda iş yapabilir hale getirilmeleri lazım. Yenilikler yerine iyileştirmeler olmalı.
İnternet & Teknoloji konusunda 3,6b cevap paylaştı.
şebeke olabilir..hat iptal edimiş olabilir veya engelleme olabilir..ama 1-2 gün içerisinde çalıyorda şimdi çalmıyorsa ya hatta sorun var ya da engellisin..
Bloke de etmiş olabilir ya da şebekeler yoğun olabilir. Deprem gibi durumlarda şebekeler bloke oluyorlar. Görüntülü arama yapmayı deneyebilirsin internet üzerinden. Görüntülü konuşma çalışıyor çoğu zaman çünkü whatsapp falan kitlenmiyor. Demin ben de iphone servis yok uyarısı alıyordum. Bir süre bekleyip öyle denemek lazım.
Beni arıyorsan hattı değil de numarayı değiştirdim. Türkcell numarasıydı avealıydım. Aveaya geçtim. Ondan yapabilir. Sosyal ağdan mesaj at yeni numaramı vereyim :)
o zaman kötü haber. Çalmadan dııt dııt (komik bir seslendirme oldu sanırım :P) diyo ve kapanıyo di mi? Muhtemelen mesajlarını da engellemiştir. Başka bir numaran dene derim :D
ya bende de birisini arıyorum direk kapaniyo meşgule bile almıyor ya hatti kapatmış olablir galiba zaten 7 aydır kullanılmıyor telefon wpden yazicam davet et diyor yani aşırı saçma ya
En İyi Cevaplar