Muhabbet kuşu belgeseli izlemiştim annesi uçmayı öğrenmesi için yavrularını ağaçtan atıyordu. Bende 30 cm yükseklikten yatağın üstüne atıyorum öğrensin diye. 😂 Başka nasıl öğretebilirim? 😂
#Glowster
#Glowster
Doğru yöntem olabilir😄 korkularını yenmeleri gerekiyor sanki. Bizimkinin kanadı sorunluydu hiç uçtuğunu görmemiştik evde bizle birlikte yürüyordu omuzda geziyordu bizle birlikte unutuyordk bazen balkona çıkıyordu bizle birlikte falan zaten uçmuyor diye rahatız tabi. Sonra birgün 3. kattan kendini bir attı balkondan yani, vala öyle bir süzüldü ki caddede tur attı yakaladık getirdik, o gün bugündür uçuyor 😂
Kıyamam! Bizde de var bir tane ama daha büyük tabi. eğer başka kuş yanına almıyorsa kafes dışında kendi haline bırakmanı önerebilirim. Neticede uçma iç güdüsü vardır muhakkak, dener değil mi? Ama en iyisi bir pet shop'a danışmak. Onlar eminim doğru yolu gösterirler.
bişey yapmayın o kendi kendine öğrenir.25 günlük yavru getirmiştim eve kendi uçmak isteyince uçuyordu evin her tarafında uçarak fır dönüyodu. siz bir şey yapmayın daha çok korkar. o kendi kendine zamanla keşfeder. doğa şartları değil ki ev zaten hemen annesi uçmayı öğretiyosa doğa şartlarında tehlikelerden korunsun diye. evde bişey olmaz kuşa
Cevap
2Cevap
Ahahahha çok güldüm yaa dikkat ette bacagı kırılmasın yavrucagın
Kız öldürecen bırak kuşu 😂😂😂
Bir şey yapana gerek yok, kendi keşfeder yakında.
Vakti gelince öğrenir o😂
Birlikte uçarak.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar