Maziye saygısı olmayanın, kendine de saygısı olmaz sözüne katılıyor musunuz? Katılıyorsanız neden? Cevaplarınızı bekliyorum..
Katılıyorum
Katılmıyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
birlikteyken o insandan daha iyi daha güzeli yokken, yaşadıklarından memnunken, herşy bittkten sonra anılarına saygı duymayp kötüleyebiliyosa, güzel günlerdi demeyp o günleri yok sayabiliyosa, evet maziye saygısı olmayanın kendisine de saygısı olmaz. Neticede bunları yaşayanda kendisiydi..
katılıyorum dogru bir söz
bende mantik ariyorum cumlede daha bulamadim kusuruma bakmayin ha derseniz kendisine saygisi olmayanin baskasina saygisi olmaz bu soze sonuna kadar katilirim fakat ben anlamlandiramadim katilmiyorum o bakimdan ...
behzat c yi izlediğin sonucundan başka aklıma bişey gelmedi
Cevap
4Cevap
Geçmişi olmayanın geleceği olmaz sözüne inanıyorum ve bu sözü de doğru buluyorum. Gecmisine saygısı olmayan insanın geçmişin birikimine yani kendisine saygısı olmaz. Hangi konuda olursa olsun insan kendisiyle her durumda barışık olmalı.
O mazi meşru bir mazi ise ve guzel anılarla dolu ise anılarımın ne kendım tarafımdan nede başkası tarafından kırletılmesını hıc istemem. Saygısızlık kım yaparsa anılarıda kişisel tarıhımıde tacız eder. fena çok fena bır durm bence:/
kendine saygıyla bi ilişki kuraamadım bn katılmıyorum
saydı duymak lazım elbet ama geçmişle de yaşanmaz ki!
Katılıyorum
emanete ihanet olmaz.
maziye ne demek?
katılıyorum
Katılıyorum
A: Katılıyorum
Katılıyorum evet
Katılıyorum
Katılıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar