Bu oyunu oynayan var mı?

7-8 senedir PB oynuyorum. CS GO aldım ama PB'nin hızlı oynayışı, hareketliliği ve vuruş hissi hiçbir oyunda yok. PBde HS atarken resmen hissediyorum, CS'de sanki havaya vurur gibi HS gidiyor. 😂😂😂 Tek kötü yani eşit, adil olmaması. Pay to win olması biraz kötü ama ben NG'li de iyi oynuyorum, NG'siz de. Önemli olan bilek. 😂 HSyi çakınca 126 HPnin bir anlamı kalmıyor. Bi' kask düşebilir, o da şansa bağlı, kask düştükten sonra HS atamazsam, geberirsem orada işte NG Bebesi!!! gibi bi' huzursuzluk olabiliyor. 😂😂 P2W oyunlar sıkıntılı biraz ama yine ben iyi vakit geçiriyorum. PB dışında Paladins oynuyorum. Orada herkes eşit, hile yok, oyundan düşme durumu yok, lag yok gibi, her milletten insan birlikte oynayabiliyor, oyuniçi sesli konuşma mevcut. Herkes %99 adil, eşit olduğu için ortada bir huzursuzluk olmuyor. PBdeki gibi kimse, sende aim bot var, wh var, laggersın, ng farkı var vs. demiyor. Kazanınca tebrikler, iyi oynuyormuş/oynuyorlarmış, helal olsun falan, ortada bi' bahane kalmıyor. Herkes mutlu bir şekilde oyununu oynuyor. 😂😂😂
Vayy guzel ya sanki ama. bir masal diyarindan bahsesiyomusssun gibi olmus😂😂hosuma gittti oyun
Ama simdi ozman sen tak hs cekiyosundur. 7-8 senede general falan olmussundur. Senle oynamam ben sen cok iyisindir
2012-2013 yılı gibi tümgeneral (2 yıldız) hesabımı sattım, biraz ara vermiştim. Belki baya bi' ara 😂 Şu an yarbay hesapla oynuyorum. Evet iyi oynuyorum ama amacım iyi oyun oynamak, iyi bir klan oluşturmak değil. İyi insanlarla, güzel vakit geçirmek. Ben profesyonel klanlarda da bulundum. Hepsi egoist ve kendinden iyi oynayan birini görünce seni dışlıyorlar. Klan masterını deli etmiştim, adama durmadan hs çakıyodum. Sen whsin, aimsin diyip, küfür edip, klandan atmıştı. 😂😂😂 Şu an kendi klanımla 6-7 kişiyle takılıyoruz öyle. Topluluğu kadın olan klanlar var galiba, belki kabul ederler seni, NGsiz oynayacaksan. NG şart gibi çoğu klanda.
Ben ng hic yuklemeyi dusunmuyorum açıkçası oynuyosan bir el atariz ama sen prosun sanirim. benim elimin alismasi lazim
Oyun zevk almak için oynanır, güzel vakit geçirmek için oynanır. Sen iyisin, ben kötüyüm demek yanlış. Turnuvaya mı katılıyoruz. 😂 Hatta ben senin, iyi oynayan bir pb oyuncusu olarak bu soruyu sorduğunu düşünüyorum. vs gelsinler de şunları bi' güzel yiyeyim, şaşırıp kalsınlar.😂 Hihihi zeytin benim elimin alışması lazım. Sen prosundur ama şimdi napıcaz.
Cunku oyle anlattinki benden iyi oldugunu dusundum 😂😂😂yaza gelseydin sanada hs atardim ama Şu an elim hsye alismasi lazim malesef ben kendimi mevsimlik isci gibi goruyorum oyunlarda
Aynen abi ben de pb ciyim hs atınca falan resmen hissediyorum, ayrıca dediğin gibi hızlı ve hareketli oynamışım ben de seviyorum, cs den daha iyi, ama v3 geldi pek beğenmedim ama olsun en azından oynanış değişmedi
Benim ekran kartı mı ne yandı, hiçbir oyun oynayamıyorum galiba. Zaten oyun oynamıyordum, pcye de pek fazla oturmuyordum. Geçenlerde bilgisayar açılmıyor falan, bir şey yanmış vs. dediler. Gitti galiba bir şeyler ve istesem de oyun oynayamıyacağım. 😂😂😂 Tekrar pc almayı da düşünmüyorum. Gerçekten boş şeyler. İnsanlar da boş ama en azından konuşulabilecek 1-2 kişiyle zaman geçirmeye çalışıyorum. Oturup düşünüyorum, hayâller kuruyorum. Kpssye hazırlanacaktım ImWalkerTRye kpss hakkında sorular soracaktım güya. Kpssye çalışmaya başladım, oydu buydu derken ara verdim ve hiç başlama isteği yok şu an. Kafam karman çorman, bir fırtına. Hepsinin sebebi pointblank 😂😂😂 Hayatımızdan boşuna zaman, vakit çaldı.
:D öyle deme ya çocukluğumun ve şimdiki benin oyunu pb, bu arada pc için geçmiş olsun ben laptopdan oynuyom 5 yıllık, oyunu baya seviyom ama sınavlara da önem veriyom, bir de bloody a9081 mouse aldım çok iyi bir mouse, daha da heveslendim eski mouse yüzünden sınır krizleri geciriyordum
Ben de 5-6 ay önce logitech g300 mouse + mouse pad falan almıştım. Onları da artık normal bir şekilde kullanıcağım :")
Senin mouse boşa gitmiş ya. sen galiba onu makrosu için aldın, ben bloody a9081 de makro olduğunu biliyordum ama onu ergonomik ve rahat olduğu için aldım, ben sol tika basçek yaparak sekmeden ateş ediyorum elim falan hep alıştı, ayrıca g300s i ben denedim ve o baş çek olayına hiç uygun değilmiş :D
Onu bırak makro var, makro kullanmıyorum. Kısa bi' süre keskin için makro kullanıyodum ama eziklik gibi bir şey ya. Makrosuz da makrolu gibi oynuyorum, millet diyo makro var sende. Evet makro var ama kullanmıyorum. 😂 Bilmem ben sevdim bu mouseyi. Alışıyor insan zamanla her şeye. Kulaklık almıştım, hiç ses kasamıyordum. Zamanla kasmaya başladım. O nasıl oluyor hiç bilmiyorum. 😂😂😂 ya artık oyun, moyun hepsini bir kenara koyup hayatım için bir şeyler yapmalıyım. 21 yaşıma geldim elimde bir mesleğim yok, asgari ücretle çalışıyorum. Yarın öbürsügün birinden hoşlansam, evlenmeye kalksak evlenemiyecez. 😂 Kpssye falan gireyim bir şeyler yaparım belki. Aşırı kararsız bir insanım ya.
İnşallah hayatin istediğin gibi olur abi, ben de hayat hazirliklarindayim, boş zamanımda oynuyorum sadece, ünide de hoşlandığım kız olur kesin, sevgili falan olursak onu pointe baslatirim 😂😂ona da iyi bir hesap satın alırım beraber pb keyf :D İbrahim Özkan ı biliyorsan onlar gibi oluruz, bu arada g300s e nasıl alıştın bilmiyom valla :D
Yumuşattım heralde click tuşunu 😂😂😂 Teşekkürler, zamanla görücez hayatımızda neler olur vs.
Bırakın bu oyunlar half life serisi indirin yapay zeka takılın story modlu film izliyorsun sanki o derece. Ayrıca her bölümde kafanı kullanıp geçmen gereken kilitleri acman gereken yerler var. Bilen bilir dünyanın en iyi birinci şahıs oyunudur
Oynadim ki 3 bekliyoz valve hayranlari olarak😂😂
Sivencoop falan bile oynuyoruz
Bolumler sonsuza kadar gidiyor zaten😂
Evet biliyorum
Half life konusu acilmisken 3 geliyo mu yaa
Sivencoopu zaten yapmislar igrasmak istemiyorlar bnce artik bocek cekcek falan sarmiyo adamlari 😂
Evet eskiden oynadım çok heyecan yapıyordum ama vurulucam diye :D
Bana anı yaşatacak oyunlara gelemiyorum kalpten götürecek yoksa bir de bilgisayar kilitleniyordu o zaman sistem yavaş arkadan gelip öldürüyordu sonra adamı niye vuramadım diye çıldırıyordum
Şimdilik çiftlik işletiyorum :D uzun bir süre hayatımda savaş istemiyorum :) ileride denerim
Point Blank, Cs go, wolfteam önceden baya oynadım emekliye ayırdım galiba ben kendimi :D hasat iyi de hayvanlar çok yiyor :D
Desene yem ihtiyavi azla Allah baska sıkıntı vermesin.😂😂
Mstar falan da bak oynaya bilrisin
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!oyun çok güzel gerçekten onun sınıfındakilerin en iyisi diyebilirim mermi gidişleri hissiyatlar silah sesleri hele o cheytac’ın sesi felan ne öyle ya. hile konusuna gelirsek evet oyunun popüler olduğu zamanlar çoktu ama şu an oynayacaklar için öyle bi sorun yok çünkü oynayanlar hep eski oyuncular özledikleri için tekrar giriyolar hep yıldız rütbeler var ya da çavuşlar var çar şifresini bulamadıkları için heralde:) favori karakterlerim rica ve chou oyunda mod olup haksızlık yapan bütün hepsinin amlıınnnaa koiyim teşekkürler
Bu oyun hala yaşıyor mu? İlk çıktığı zamanlarda oynardım helikopterli bir mod vardı, efsane birşeydi sonradan kaldırdılar silahlar da adetle alınıyor diye bırakmıştım.
Eskiden gibi 10.000 tane vermiyolarlar. Her silah 100 tane. Varya ya guzel seylerde var
Online oyunlar vakit kaybı. Arkadaşlarını kafaya alıp paintball A gidin :)
Ulan ne güzel oyun bee, generalim şu an, teğmen olana kadar ng sız oynadım, baya da iyi oynuyorum, çok güzel oyun ama v3 gelince pek beğenmedim ama en azından oynayış degismedi
Geçen gün kurmuştum fena değil. Sniper bir herif var onunla oynuyorum şimdilik
Oynadigim tek oyun bazı aksamlar 30dk falan oynarim
Steam varsa gel cs-go oynayalım veya oynamak istersen ıd şifre verebilirim ben kullanmıyorum
Pointblank hmm biraz kalitesiz daha kaliteli ve kitlesi iyi oyunlar var
Değil bence çok kaliteli oyunlar var masraflı olanida var senaryo oyunlarını tercih et derim ha eğer arkadaş ortamı varsa online güzel oyunlar var bende özledim oynamayı ama işte bir takım sorunlar var
Ben cogu oyunu oynadim online oyunlardan kastim ayaklar altina dusen
Cod serisi
Farcry
Crysis serisi
Doom
Fear
Assasing creed
Left4dead
Half life daha ncieleri
Bir ara oynardım tak kafadan seri katil kafa avcısı falan diyodu 😀 sonra o da parayı veren düdüğü çalar hesabına dönünce bırakmıştım
Pubg seviyorum oynuyoruz onuda takim arkadasin guzel oldugu surece sorun yok
Lol oynuyordum abimin hesabiyla cok ortam yok benim lol icin oyuzden telefondan arena of valor ya da mobile legend oynuyorum.
5 yıllık COD oynayıcısyım. Bu oyuna girer girmez öldüm. Team fortress 2 oyna daha iyi
21 yillik hayatinda görmen lazimdi ama 😂😂ya cod falanda oynadim. Ghostun rouch ihanete ugrayip yakildigi sahneyi unutmak imkansiz
Ben küfretmiştim. O kadar elimi kırıyom oyunu geçiyim diye sonda yine ölüyoz
Harika bir hikaye tabiki :) terorist oldugumuz sahnede sivilleri oldurmekte uzucuydu:)
Aha point blank ben oynuyorum sonunda biri sordu ya :D 😂😂
Ciddi misin oynayalim arkadasim sikinti yok :) haberleselim senle guzel olur gorev falan yapariz
Point devri kapandı. Şu an Pubg en ideali.
Pubgda ailem yeter oynamak icin vaktim yok 1hafta vakit gevirmek ivin oynuycam
Bilmem kazanmak istermiyim :) bencede desteklenmeli cunku bayanlarda iyi oyun oynayabilir
hile girdikten sonra boku çıktı
Nasıl oyun içeriği gadasi
Hala yaşıyor mu o oyun be
var yarbay son kademe point blank sariyor
Ng hic cekmedim. Tabi vakit onemli ve guzel internet unidede oynarim guzel net yok
Knight Online oynuyorum maalesef
3 sene oynadim, cok hile olmasi biktirdi
Ben oynadım oyun sarıyor
Var. Oynuyorum ara ara.
Oynamadım
En İyi Erkek Görüşleri