sorun teşkil etmez bende aynı zamanda besledım sonuc olarak hamsterı salıp kedının onune atmıyoruz hamster kafesınde duruyor kedicik ara ara gelip bu ne dıye bakıp gıdıyor :D
evcil hayvanlar dışarıdakılere göre daha uysal oldukları ıcın guzel goruntuler ortaya cıkabılıyor bence herkes evıne bırer tane hayvan alıp beslesın hatta ne kadar alabılıyorsa :D
Beslenebiliyor. Eski kız arkadaşımda da vardı ikisi birden. Hamster zaten kafesinde oluyor ve kedi zarar veremiyor ona. Genede evde olunmadığı zamanlarda kafesi ayrı bir odada tutmak riski azaltıyor. Korku yaşanmaması için. Pek şeker severim hamsterida :)
kedi yavruyken arkadş olurlarsa büyüdüklerinde de hep öyle kalır. Kedi zarar vermez hemstıra Ben 7 yıldır evde 3 kedi besliyorum.. Bizim muhabet kuşumuzla kanka oldular :-)
Avlanma içgüdüsünü kaybetmez hiçbir zaman kediler. 13 yaşına geldi, evin hanımı edalarında ama hala arada bir balkondan kuş avlar saolsun kızım. İncitebilir hamsteri :)
Yeğenim bunu yapıyor ve gerçekten ikiside sağ😂 şahsen ben balıklarımi düşünerek bir kedi istemiyordum ama soz aldim çok tatlı bı kedi alıp akvaryumu kafes arkasına koyacağım😇
Hamster, besliyordum. Baş parmağımı parçalayacak şekilde ısırdıktan ve kafesinin demirlerini dişleriyle kopardıktan sonra korkutucu gelmeye başladı. Ben kedi alayım.
İlk başta kafeste besliyordum, alışma süreci için, bir kaç defa elime alma girişiminde bulundum, benden pek hoşlanmadı sanırım, geçirdi dişlerini. Kafesinin demirlerini dişleriyle kesiyor olması beni dehşete düşürdü. Total'de 1 haftalık bir birlikteliğimiz oldu. Hiç özlemiyorum. Terbiyesiz Hamster.
En İyi Cevaplar