Kilomdan kaynaklı kot giyemiyorum yakışmıyor ya da gözüm alışmadı bir türlü değişikliğe bilmiyorum. Ama bir türlü cesaret edemiyorum. Hep siyah giyiyorum. Ama çok kot giymek istiyorum ya. Sizce görüntü çok kötü mü yakışmıyorsa giymeyeyim.
Bende de açık renk kot giyme sorunsalı var ya zor durumlar 😂 kötü değil bence giyebilirisn kot. Ama kendini neyle mutlu hissediyosan öyle yap giymek istiyosan giy mutlu hissetmiyosan da boşver herkes kot giyecek diye bir kural yok 😏
poposu olmayan kızların bile poposunu gösteren kotlar çıktı. senin poponun şekli güzel ya da kötü diyemem ama benden sana tavsiye o tarz kotlardan giy, sana yakışacaktır. bu arada hiç de kilolu değilsin, diğer kızlar zayıf
yav ne olcak ne kasıyorsun ya bende şişkoyum ne var yani istediğimide giyiyorum çokta tın seni seven öyle sevsin ayrıca çokta kilolu değilsin yakışıyorda sana giy bence problem yok :/
bu sitede herkesin bulunma amaci farkli belli ki insanlar buraya fikir alisverisi icin giriyor bir yerlerinizi gormek icin degil boyle bir fotoya 100 erkegin agzinin suyunun aktigi yorum geliyor ve normalmis gibi gocunmuyorsaniz ciddi sorunlariniz var demektir
Üzerime aldığım bir durum yok hanımefendi , Soru cevap sitesi fikir alışveriş yapmak için vs dediniz az önce. O zaman sorunun dışına çıkmayacaksınız.) Bu eleştiri.)
En İyi Cevaplar