Gerçek anlamda emek sarf eden evi, çocukları, ülkesi ve geleceği için çalışan özverili kadınların gününde feminist, or*spu, akılsız, ahmak kadınların gölge düşürmesi saçma sapan şeylere çekmesi hakkında düşünceniz nedir?

Azmış hepsi
Toplum ahlakını çökertenler bunlar işte
Sonra tecavüz olunca de ülkeyi ayağa kaldırıyorlar
Sen İstanbul'da toplanıp milletin içinde kameralar önünde öyle pankart açarsan, hiç görmediğin bilmediğin yerlerde tecavüz olur...
feminizm erkek düşmanlığı dediğimizde hayır diyorlar. o halde erkek düşmanları feminist oluyor. doğru düzgün feminist görmedim zaten
Öyle kardeşim aslında kadıncılık demek ama bunlar erilliğe düşman aslında içten içe erkek olmak istiyorlar kıskançlıkla ilgili bir durum psikolojiyle ilgilenenler bilir.
o yüzden sevmiyorum bunları işte. fitne fesat çıkarıyorlar
Yazık utandım ya.. şerefsiz köpekler.. bunlar anca terörist doğururlar
Gerçekten çok yazık acıyorum onlara sapıtmışlar iyice
Cevap
11Cevap
Bu kadar o... bir arada görmemiştim kimse kusura bakmasın.
Bunlar aslında bunları istemiyorlar algı değiştirmeye çalışıyorlar
Bu pankartlar 8 mart'ta değil, 2014de seks işçileri yürüyüşünde açıldı diye yazsa da, ispatlayıcı link verse de gelip burada kadının düşmanı kadın, kadınlar iğrenç, feministler salak yazmanın dayanılmaz hafifliği varken kim okuyacak?
Bir kısmı başka eylemlere ait evet ancak en altta ki bu yılkine ait mesela buda ;
c12.incisozluk.com.tr/.../2825573_oed48.jpg
Bunun gibi birçokları var kitle belli zaten fahişe, feminist, travestiler falan. :D
Yavaş yavaş millet fark ediyor rezilliklerini kapitalizm köpeği feministlerin.
cf.kizlarsoruyor.com/.../...-9491-2bb309ce56c4.jpg
www.galahaber.com/.../...adinlardan-37-pankart.png
Buda feministlerin canım olduğunun resmi ;
galeri14.uludagsozluk.com/.../...eri_1354183_m.jpg
Buda çirkinliklerinin ifşası ;
sendika62.org/.../...yuruyusu_hakan_bintepe-11.jpg
Canım değil o grizekalı. Böyle çok ama çok kaynak var yazı var vs. feminizm içi boş çirkin ve babasını sevmeyen kız ideolojisidir 21. yy da abartıldı ama zamanla yok olacak 10,15 yıla. Ayrıca söylenenin aksine eşitlik savunması imkansızdır çünkü adı dahi kadıncılık anlamına gelir.
İyide feminizm kadın üstünlüğü demek değil ki feminizm insan haklarını savunur. İstismar edilen çocuğu, kadını, erkeği, hayvanları.. bu daha da uzatılabilir. Senin gösterdiğin örnekler feminizm den sapan manyaklar cinsel içerikli pankartlar da Türkiye deki baskılanmış cinselliğe ve bu yüzden ölen insanlara dikkat çekmek içindir feminizm erkek düşmanlığı değil asıl merak ettiğim şey şu; siz kadının karşısında değil yanında durabilecek, kas gücüne değil kalbinizin gücüne güvenecek, duygularınızı ifade edebilecek kadar cesaretlimisiniz?
Feministler böyle yapıyorsa eğer feminizm şu bu demenin bir anlamı kalmaz. Feminizmin 40 çeşidi var hepsini araştırdım zaten üstünlük savunanıda var tamamen ayrılıkçı olanıda var eşitlikçi olanıda değişiyor yani bahsettiğim şey insan haklarını savunmak varken neden cinsiyetçilik yapıp olaya feminizm adı verilir? Kadıncılık demektir türkçesi. Bu soruya hiçbir feminist cevap veremedi :D
Son sorun çok saçma olmuş bu arada ilişkim benim özelimdir hak eden kadını sonuna kadar sahiplenir, korurum ancak her kadın için geçerli değil yine mesela fotodakilerde kadın.
noktahaberyorum.com/...inimzda-seran-vreskala.html
Şu zırvalığı oku ve karar ver steven hawking e kadın düşmanı demiş ahahaha :D Bu vakalara kanarsanız işiniz zor.
Bir kere de cinsel organlarıyla değil beyinsel başarılarıyla gündeme çıksalar keşke
kadını kötüleyen sözler
Özgürlük sandıkları şey aşağılıklık milletide kendileri gibi yapmaya çalışıyorlar.
anladım
kadıni değersiz yapıyor saçma sapan seyler öyle sözler
kadın cinsel obje değil
Usta olay ahlaksızlığı dayatma çabaları. Yoksa ne yaparsa yapar banane bunu bana dayatamaz diğer kadınlara dayatamaz bunun karşısında durmalıyız.
biliyorum ahlaksızlık işte
terbiysizlik kimse hadıni aşamaz bence
Bu gerçekten büyük rezillik ve ahlaksızlık!
Tek kelime ile iğrenç rezalet
Ar damarı çatlamış bunların yazık 😒
Millet bu yüzden feminizm 3 düşman oldu halbuki ne kadar guzel bir görüş kadınla erkeğin eşit olması
Kadın erkek eşitliğini savunan insan haklarını savunuz dostum feminizm kadıncılık anlamına gelir nasıl eşitliği savunabilir sence?
Bunda 100 yıl önce feminizm gerekliydi çünkü özel olarak kadın haklarının savunulması gerekiyordu ama artık gereksiz ve işte bu yüzden böyle şeyler ortaya çıkıyor.
Aptal biri olduğun açık. feminizm kadın egemenliğidir demedim etimolojik kökeni kadıncılıktır dedim. Aksini kanıtlayamazsan şrefsizsin :)
Feminizm heralanda eşitlik talep etmez sadece kadın haklarını savunur ve kadın üstünlüğünü savunan kesimleride vardır.
Peki daha iyi açayım. Human = İnsan Humanizm = İnsancılık Femen = Dişi/kadın Feminizm = kadıncılık.
Eşitlik kadıncılık anlamına gelen bir ideolojiyle savunulmaz. İnsan haklarını savunursun kadın-erkek herkesi savunmuş olursun.
öhöm sayın g*t başka açıklama ister misiniz ehehe :D
Sana olayı anlattım kadınların oy kullanmadığı dönemlerde ayrıca kadın haklarını savunmak doğal ancak günümzde erkek düşmanlığına evrilmesi ve eşitsizlik yaratması kaçınılmaz bu yüzden saçma ve benim somut verilerime bunu geçtim fikrime saygı duymayarak faşistlik yaptığını bikmeyecek kadar malsın malesef. Bunuda geçiyorum istersen sen kadıncı olabilirsin tabii 5 sene sonra hanımcılık yaparken görmeyelim seni ehehe :D
Herşeyi netten baktığın için bu haldesin zaten. Kadıncılık ideolojisine eşitlikçilik diyorlar ama bir feminist makale gönder bakalım erkek haklarını savunan ;)
Cevap veremeyince yaptığın şey bu işte :D
daha şunu söyleyemiyorsun sen bunu söyle ve sen kazandın diyim yemin ediyorum diyeceğim.
Adı kadıncılık olan bir ideoloji nasıl erkekleri savunsun?
İşte bu kadarsın sen ;) Cevap yok ancak yaftalama ve alaya almaya çalışma var mantıksal safsata olayını araştır minik travesti.
Sadece zavallılar diyebiliyorum.
Olabilir 😅 kadınlar rahat en azından utanmadan söylemişler ne güzel
Bunların istediği toplum düzeninde annen, kızın, karın bu tiplerde olacak :D
Yanlız bunlar azınlık yani üstelik türkiyede durucamında garantisi yok 😅 o yüzden umrumda değil asghk
Ucube bunlar kadında edep olmalı
bu nedir lo :D
Bunların ruh hastası bir kesim olduğunu savunmadıkça toplumu ele geçirirler. Eşitlik savunan insan haklarını savunur feminist (kadıncı) olmaz.
olsun toplum zaten çok kapalı böyle uçuklar çıksında bari durumu dengelerler
Sağlıklı bir uçluk değil ama bende din, kültür vs. takmıyorum ama bu bildiğin hayvanlık bunlarla aynı ortamda olmak istemem şahsen :D
b. kunu çıkarmışlar ama ilk dediğimin arkasındayım
Feministler çıldırmış olmalı
Seni hiç ilgilendirmez. sen kimsin? insan mısın?
Rezalet.
Ben utandim
utamaz edepsizler
Pankartlar
Tamamen çarpıtmışlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar