Daha önceErkeklerin degisik laflarına maruz kalmışmıydınız? Evet aonuclar bu tarz cikti %40 ı gosterdi %20 si guvence evlilil vs istedi Gerisi namuslu 😂
Bir erkeğin memesini göstermesinde ne gibi bir sakınca olabilirki? Bir kere çoğumuzun memesi estetik değil, hani kadın bizim estetik yoksunu bedenimizden tahrik olmuyor, hani görse ne olacak ( Hatta görmese daha iyi olur, olacak işten de olmayalım). Öte yandan biz erkekler kadınlar gibi bencil değiliz, paylaşımcıyız (örn: Meme mi lazım, al. Çük var, yersen 😂😂😂 ). Hani kadının bu konuda derdi varsa mememi, çükümü paylaşırım elbette. 2 rekat sevişmek için bin dereden su getiren insanlarız, halden anlarız. Bir beklenti varsa yokuş yapmayız.
Versene o dersi nasıl vereceksin? Üstelik korkak değilim senin gibi ifşa da etmiyorum. Senden korkan senin gibi olsun arkadaşında dediği gibi ergenlikten çıkamamış
Yok valla kimseye memeni aç demedim biri aç derse fotoğraf felan atmam direk net sanal ilişki arkadaşlık sevmiyorum direk reel o zaman gösteririm olmadı çay içeriz... (çay yalandi) 😂
En İyi Cevaplar