benımse kafam çok karışık
Büyük karı koca kavgası?
benımse kafam çok karışık
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Her ne kadar hakli olursanda her ne kadar kizip sende kotu bir hatira olusturmus seni cildirtmis olsa da bunu bir psikologa veya psikiyatriste de sorsan ki %90 buna bos bulunma refleksel davranis ve bilinc disi kas hafizasi kaynakli bir istemsiz davranis diyebilir. Ne alakasi var deme cok alakasi var. Muhtemelen beyni cok doluydu aksam vakti yorgun kafa uykuluydu bilincalti o bulaniklikla dil hafizasiyla beraber eski bir olaydan oturu sana Melda dedirtmis olabilir yani bu ihtimal var. İstersen bunu bir psikologa veya psikiyatriste sorabilirsin. Ah ah melda o yeah mi dedi adam 😂 Kafa gitmis herifin bir yerlere sen yanindayken Meldaya gidecek hali yok seninle konusurken onu dusunup sana Melda diyecek halide mal mi o adam. Ben de ayrildim bir kizdan cok abuk subuk konusuyodu bir kizkardesim bisey soyledi ayni onun gibi abuk subuk kenardan konusmaya basladi icimden de diyodum ulan bu da b... gibi sacmalamaya basladi kafamda baska biseyle mesgul dondum kiz kardesime b... sacmaliyosun dedim... Tetiklenmis bilinc disi kas hafizasi kaynakli cumle yani... Muhtmelen aman meldaaa diye cok soylemistir kiza sana denk gelmis... Valla git psikologa kocam boyle soyledi bir herifte boyle biseyin olabilecegini soyluyo mumkun mu bu de hem rahatlamis olursun hem de o sana anlatir... Arim mi var bir suru istersen belediyeler ucretsiz veriyo artik bu hizmeti?
arasana
belkı de onu düşünüyor
sadece bu olayda değil ki gecmişte yıne ağzından çıkmıştı
ama sunu soyliyeyim muhtemelen onu o melda kimse cok fazla sinirlendirmistir zihin travmatik olaylari kaydedip bilinc altina kaydeder boyle seyleri ve tetikler. Biz bir kere tamam dedik mi kapanir o konu. Yani kapanmis gitmis aloouuu adami suclayip durma. insan o da. annem oz ogluyum senelerdir dayimin adini soyluyo bana kizinca. kizinca hemen mustafa vallahi bak adim mustafa degil bende gocundum senelerce oz oglunun adini unuturmu insan dedim ama oluyo yani
istemsizce oluyor sebeını bılmıyorum dedı.
Ya kardesim ben sana ne anlatiyorum gunlerdir? B vitamini varsa evde kendinde ic kocanada ver bir zahmet ! Hadi kocani anladik sen niye anlamiyosun? Gidin bir psikiyatra illa deli olmaniza gerek yok ! Psikologlar ve psikiyatrlar sadece psikoz, sizofren, depresif boyle islere bakmiyolar bu tip sorunlarlada ilgileniyolar. Kocanin kafasi baska biseyle yogundur bilinc alti tetikliyodur diye besyuz kere soyledim daha neyini anlamiyosun? Aaaaa boyle sebepten alyansa cikarmalar kapi kilitlemeler adam cikartmamis alyansi kacmis odaya o da sormustur kendine niye boyle oluyo diye... Sen yine trip at bir sok etkisine girsin adam bir resetlesin kendini ama tutupta yok bosicamlar felan nedir bu ya? Annem diyorum bana mustafa diyo diyorum senelerdir dayimin adi mustafa ben tribe girmiyorum senin kadar ya !
iyi de sevgılın sana kalksa metın dese mesela
Büyütme bu kadar evlilikten bahsediyosun basit mi bu kadar ya ne değişik insanlarsınız. Demekki uzun bir geçmişi olmuş kızla ağız alışkanlığı birden kaçıvermiş insanlık hali tamam bozulmuş olabilirsin de ayrılık ne abi
belkı de onu düşünüyor
olmadı
Olmadığı için bilmiyorsun. Bazen insan geçmişe gidebiliyor vay be nereden nereye diyosun zaman nasıl da geçmiş diyosun vs ama o zamanı düşününce şuanki sevginden aşkından felan kopmuyosun. Geçmişteki iyi ya da kötü anılarına gitmek gibi düşün. Öyle bir niyeti olsa yüzüğü çıkarırdı zaten hatasının kendisi de farkında
olsun yıne de kırgınım
demek kı sevgı yok bu kadar benı kırabıldığıne göre
evet sıleceğim
hayır sureklı değil ama daha evvelden de olmustu
hayır bıktım artık sans falan vermek ıstemıyorum
artık tukettı sevgı de kalmadı içimde
sağol
Sinirliyken konuşmayın. Birbirinizi kırarsınız kontrolü yitirirsiniz. Sakinleşince medeni medeni derdinizi anlatın.
belkı de onu düşünüyor
Daha önce de oldu mu böyle isim karışması?
evet
Totalde kaç kez oldu
5 kere olmustur
Sizin adınızla benziyor mı Melda adı, mesela Selda gibi Yelda gibi Meyra gibi
benzemıyor
Anlıyorum. Bence bu meseleyi sakin kafa ile konuşmanız gerekiyor. Neden ısrarla eski sevgilisinin adını sayıkladığını merak ediyorsun haklı olarak. Dediğim gibi kırmadan dökmeden, sakin bir dille anlamasına izin ver.
anlatmasına *
anlatmıyor kı
Kavga ortamı dışında, sakin bir zamanda konuştunuz ve anlatmadı mı?
sebebını bılmıyorum dıyor
İyi de sebebi nasıl olmaz ki? Diyecek ki hala onu umutaöadım, değilse başka bir sebebi var.
unutamadım demiyor
Seni ikna edici yanıt vermesi lazım. Yoksa aranız açılır
yanıt veremıyor kı
Yok artık sevgili yapmanın yan etkileri... bu sefer insanın aklı onlarda kalıyor ve eşiyle iyi gecinemiyor kişiler
belkı de onu düşünüyor
Senin hiç sevgilin oldumu o dediği kızı hiç görünmü peki
görmüştüm
Cevap
19Cevap
her kavga da alyans çikarilmaz. Ergen gibi küçük bir olay için kavga uzatilmaz. Sonuça odaklan. Melda'yla degil, seninle evli.
Saçma sapan davranmayin. Artik bir büyüyün be.
Nedir bu Türk kizlarinin simarikliklari.
belkı de onu düşünüyor
saçmaliyorsun abla. kim bilir kaç senelik sevgililik/arkadasliklari olmustur. dil sürçmesidir yahu.
Olur öyle. Benim annem, benim ismimi söylemesi için, dayilarimdan baslar, babamin ismini, sonra kardeslerimin ismini söyler, en son bana denk gelir :D
anne baska es baska
anne sadece örnek. yani her insanin basindan geçebilir. tamam, trip at, küs, ama alyans çikarilmaz bunun için. Zaten tepki göstermen normal.
Bir tek sen degil, esinin kendisini odaya kilitlemesi de ergence/çocukca bir hareket. En son 10 yasinda bunu yaptim ben.
Simarikliktan baska bisey degil sizin ki.
evet gel konusalım dedım sen sınırlısın hakaret edıyorsun dedı sabaha kadar odada kılıtlı kaldı
aahahahhahah :D :D :D bunu evlenince uygulayacam :D :D müthis yaa :D
bir tek simarik o degil yalniz.. sende öylesin.
tencere kapak :D trajikomik bir vakasiniz :D
ben sımarıklık yapmadım olgun davranan benım hatta
tipik türk kadini gibi hem suçlu hem güçlü :D :D :D
hayir efendim, buradan öyle gözükmüyor. sende suçlusun :)
bırgun eşin baska erkeğin adıyla hitap ederse görürsün
Turk kadınlarının saçma tiplerinden biride bu. Kaç yaşında insanlarsiniz ne gerek var bu kadar uzatmaya. Adam seni seviyo demek ki alyansi bile çıkarmamış. Bence sen eşine layık değilsin. En ufak şeyde alyansini çıkardığına göre
belkı de onu düşünüyor
daha bşy anlatmadım ki
onun tarzı değil
ayrılmaya karar verdım
sen mı karar verıyorsun buna
ok
.
edemem
bir defol gıt ya. tonca bekar var gıt onlara takıp at de ahlaksız
Uzat bence burnundan getir. Aynı şeyi sen yapsaydı neler yapardı acaba. Erkek her halti yapar kadın kızınca da azıcık sus olur. Susma da bir daha dikkat edip bu öküzlüğü yapmasın.
belkı de onu düşünüyor
Ne kadar abarttınız ben olsam basarım kıçına tekmeyi bir kelimeyi bir evliliğe öldürücek kadar aptal mısınız cidden
ne alaka ya
Bak insanların geçmişi olablir arada aklınada gelebilir senden önce çok sevmişte olabilir bunu kabullenip hatalarını birlikte örtmek yerine Bağırıp çağırmakla evliliğin özel anlarına sı... bu kafayla devam edersen gider aldatır bu adam duygusal olarak duygularına sürekli saçma sapan kavgalarınla adamın ilgisini inancını yok etme.
ya ne alaka ya
Anlamıyorsun ben susayım böyle devam et kocanıda elinden kaçır gitsin aldatsın anlarsın.
ne dıyosun sen kız
Kız değilim erkek profili.
pembelısın ama
Kadınlar günü bugün cahıl
sensın o
Çatla
Amma büyütmüşsün arkadaş. Alyansı çıkarmaya varacak kadar. Nerde anlayış nerde sağ duyu nerde alttan alma.
belkı de onu düşünüyor
ben kavga edip bağırdıkça o sustu hiç konusmadı diğer odaya gıttı sabaha kadar konustum
Önce bir nefes al. Tek taraflı konuşmak hiç birşeyi çözmez. Kestirip atmakta kolaya kaçmak herşeyi yok saymak o da saçma. İki yetişkin olarak oturup konuşmayı bağırmadan çağırmadan karşılıklı dinleyerek konuşmayı devam edin. Varsa dediğin gibi bir şey onu düşündüğü gibi elbet kokusu çıkar. O zaman tepkini koyarsın.
ayrılalım dedım ayrılmaktan baska sey bılmez mısın dıyor
benı üzen bırını neden cekeyım
Bu olay belki bardağı taşıran durumdur sadece. Üzen taraf sensindir belki de hiç empati yaptın mı? Konuşmaktan kaçtıysa yorulmuş olabilir. Bak ben burnumu sokmaya çalışmıyorum ihtimalleri sunuyorum ki büyük bir tercih yapacan iki taraflı görüpte karar vermen yanlış kararı vermemen için. Yoksa onu savunmak ya da sana ayrıl ayrılma demek gibi bir gayem yok. En mutlu olacağınız kararı verirsiniz inşallah.
ayrılmak mı ıstyorsun dıyorum bu kelımeyı sevmıyorum dıyor
Azıcık sus. baska birşey yapmana gerek yok. Rahat bırakın şu adamları yediniz çenenizle
belkı de onu düşünüyor
Sabaha kadar nasıl konuşur bir insan? Hiç mi çenen yorulmuyor be kadin
evet yorulmuyor
Maşallah diyeceğim ama nazara gelmesini ve daha az konuşmanı temenni edecegim için diyemiyorum 😀
az konusamam
Allah'ım sen koru
amin
Melda senden az konuşuyordu besbelli.
ya he he
Sen niye alyansini cikartiyosun ki ne kadar büyütmüşsün meseleyi
belkı de onu düşünüyor
sevdiğim için dıyor
E tamam seni severken başka birini neden düşünsün ki anlık ağzından öyle kaçmış olabilir bazen benim de dalginığna gelip eski sevgilinin adını arkadaşlarımın içinde söylediğim oluyo ama bu demek değildir ki onu seviyorum tam tersi hatta nefret bile yok hissizlik derecesi düşün o yüzden alyansini cikartman tepki olarak büyük olmuş ki Allahtan eşin sert biri değilmiş aksi kötü sonuçlar doğurabilirdi o alyans bikere ciktimi bidaha da o parmağa grmesin zaten evlilik çocuk oyuncağı değil ki daha dikkatli ol bu konuda bence
ama daha önceden de pek çok kez yaptı aynısını
mesela 8-10 ay evvel de yapmıstı
Kötü olmuş. Ben de buna benzer tepki verirdim sanırım
O zaman 3 gün sürmez evliliğiniz..
belkı de onu düşünüyor
Ya bir isim yüzünden alyans felan çıkarabiliyorsan siz evli değilsiniz zaten
belkı de onu düşünüyor
Onu düşünen neden senin yanında evde otursun gider onun yanına belki düşünür aklına birşey gelmiştir sen seslenince ağzından öyle çıkmıştır düşünemezmi insanın sonuçta bir geçmişi var senin hiç aklına gelmiyormu?
gelmıyor benım aklıma hiçbşy gelmıyor
Okadar çok konuşuyorsun demekki düşünmüyorsun bir isim yüzünden yüzük çıkarılmaz çocuk oyuncağımı bu allah beterini vermesin
Adam yine bak kendini odaya kapatmış kavga edip seni kırıp incitmek istemiyor demekki
bende sınır oldum o hareketıne
Allah başa vermesin gerçekten okadar çok konuştuysan ve bu adam kendini odaya kilitlediyse iyi sahip ol o adama bir gün sessiz sedasız çeker gider haberin olsun
giderse gıtsın ben onun için nelerı feda ettım
Yorum yok orasını siz biliyorsunuz
peki
Ben sadece tek bir olaya yorum yaptım ve tek taraflı sizin anlattıklarınıza göre mevzu derinse ben nerden bilebilirim neden fırçalıyorsunuz beni 😂😂
kusura bakmma
Estağfurullah canınız yanıyor kafanız dağılsın diye dedim
tamam
Tamam
Ben sana dedim adam seni sevmese kendini odaya neden kapatsın yıkar ortalığı yıkar geçerdi her şeyi
bılemem artık
Bende bilmiyorum artık
peki peki
Eyvallah
Ahh melda ahhh nasıl bir taş gibi hatunsan hâla çıkmamışsın oğlanın aklından hâla sorun yaratıyorsun...
öyle bşy yok dıye yemın edıyor
Melda üzerine mi 😀😁😂
hayır
Yaa adam yazık dil sürşmesi yüzünden çektiği çile ama bu denli kopukluk yoktur yaaa fazla üzerine gitme yazık affet gitsin
belkı de onu düşünüyor
ıstemem
nasıl emın olabılırım
sevıyorum da konusmak ıstemyorum dıyor
bende ondan soğuyorum böyle yaptıkca her gecen gun daha da nefret edıyorum
evet ıyıce nefret ettırdı kendınden
malesef
de
.
atamam
eet
zaten yapmamak ıstıyorum ama
yok
Evlilik kin 7. Senesine kadar esler
Birbirini tam anlayamaz.
Su misali .
Arkadasim akisina birakin
burada kım hatalı
belkı de onu düşünüyor
elımde değil
emek verdım ben yeterınce
Uzatma bence olabilir boyle seyler. Ozur dilet ama.
belkı de onu düşünüyor
Fazla tepki vermissin sonuçta bir isim dalgın olabilir bu kadar buyutmesen iyiymis
belkı de onu düşünüyor
Olabilir ama kovanı seviyorsan ve çocukta varsa bir sans daha ver karşısına geç hala onu dusunuyorsan git ona de konuşma şansı ver kavga etmeden
öyle deyınce daha çok kızıyor
Diğer yorumlarına baktım baya bir akli onda gibi öncesinde ağzından çıkmış kaçamak cevap veriyor sana ona bir ders vermek lazim
Kizmayada hakki yok hem suçlu hem güçlü kizmasi bahane konuyu kapatacak akli sira
evet çok yıprandım
Hiçte kendini yıpratma o kendini düşünüyor başkasını seni dusunmuyor uzuyorsa değmez cekilmiyorsa uzatma daha ne insanlar var ondan deterli
Bizde ona bir oyun oynayalim o huzursuz olsun yipransin öyle kolayla ben bitireyim sende özgür ona git gibi olmasin
nasıl?
Onun meldasi var senin neden birisi olmasın ;) onla ilgilenme numaradan gizli telefon görüşmesi yapıyor gibi davran müsait değilim ben seni ararim de tepki gösterdiğinde ben sana karismiyorum hem konuştuğum bir bayandı dersin krndinmi sanıyorsun beni de geç ozda o düşündün gerisini
hmm anladım
Bence hakediyor elindekinin kıymetini bilmiyor öğretmek lazim madem ondan sogudunda ders vermek lazim
Sana ilgisiz belli bedensel olarakta senden uzaksa onla görüşüyor olabilir de ihtiyacını karşılamak icin
belli olmaz
öyleyse senle ilgilenen ya da ilgini çeken biri varsa sende onla konuş ;)
zaten sonunda bıtecek bu evlilik
O zaman bırak o seni kandırdığını dusunsun bul birini şimdiden seni enayi yerine koyamasin :)
Demek ki hâla Melda'yı düşünüyor. Kişinin fikri neyse zikri o olur derler
az bile tepki vermişsin. demek aklı melda da.
aynen
Dili sürçmüş olur öyle.
belkı de onuu düşünüyor
neden
ama söylemedi
çok büyütmüşsün gerçekten
belkı de onu düşünüyor
Aile içinde oöur böyle şeyler
normal mı
Belki de onu düşünüyor!!!
Jimmm sonuc ne
sonuc yok
Ayrilicanmi barisicanmi
bılmıyorum
Nekadarlik. evlisin
3 sene
Bayada var yazik ufak tefwk seykwrde hemen bosanma okmaz. Biraz dertleselim. iatersen ama genekde degil
savaşma seviş bir hata yapmış olabilir büyütmemek lazım
devam et seviyo
belkı de onu düşünüyor
hayır
bırgun bıtıreceğim zaten
yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar