Teşekkürler şimdiden dostlar.

Hysung daha kolay gibi geldi tabi en kolayı 2 si bence oturus bakımından kastım...
Karar sizin..

Dostum eğer hiç motosiklete binmemişsen önce Scooter ile başlamanı öneririm. SYM Fiddle 2 güzel, ekonomik ve sağlam bir seçim olabilir. Trafikte dengeyi öğrenmen için fazlasıyla yardımcı olur. Fotoğraflarda belirttiğin motosikletler gayet güzel. Ama racing tarzı makinelerin oturuşu biraz rahatsız edebilir. Bu yüzden Naked makinaları tercih etmeni öneririm. Mesela 2. fotoğraftaki Honda naked. Fotoğraf temsili diyorsan, KTM Duke 200 veya Yamaha MT25 ile vitesliye başlamanı öneririm. Oldukça sağlıklı ve keyifli aletler. :) Honda, Yamaha, KTM, Kawasaki gibi markalardan şaşmamanı öneririm. Kaliteliler, sorun çıkarmazlar, servis ağları çok geniştir. Ayrıca temiz kullanırsan satarken değer kaybetmez, hatta kar bile edebilirsin.
Geç yazdıgım için kusura bakma dostum anca gordum.
Baya baya onermissin fazladan :)
Teşekkür ederim.
Bakalım herşeyin hayırlısı :)
Rica ederim. :) Motosiklet tutkunu olarak yeni katılacak dostlarımıza yardımcı olmak hoşuma gidiyorum. Motosiklet. net forumlarından ve rahmetli Altın Elbiseli Adam'ın öğretici videolarından daha detaylı bilgiler alabilirsin. Ve her şeyden önemlisi: koruyucu ekipmanlarını eksiksiz ve kaliteli bir şekilde her zaman giy.
Başlangıc motorları icin bende sport tarzı motorları onermiyorum aslında..
Ne alsam bilmiyorum..
Kafam da karısık :)
Naked tarzı motorlar başlangıç ve şehir içi için uygun. Rahatlıkla başlayabilirsin. MT25'i şiddetle öneririm.
Aklımda naked motorlar :)
Mt 25 icin teşekkür ederim.
bir bakayım fiyatlarada :)
Hadi bakalım. Dikkatli ol. Keyifli ve kazasız sürüşler dilerim. :)
Teşekkürler dostum. :)
Kapını calarım bisi olursa :D
Ne zaman istersen. :)
İlk kez oturcaksan şayet 125 cdf ya da CBR al sonra yukseltirsin illede reyzing alcam diyorsan 250 ninja al
Sağol dostum onerilerin için :)
Dikkate aldım. :)
Allah kaza bela vermesin
Amin..
Zaten motor kıyafetlerini saglam düşünüyorum.
Ne olur ne olmaz..
:)))
Ne kadar saglamda olsa motorda kaput sensin unutma dost acı söyler
Benden tecrübeli sensin :)
Dikkat ederim.
en usttekı ıdeal
Cevap
3Cevap
Motor önermem dostum, 😂
Kımse onermiyor ama bizim motor askımız bambaska..
bir lamborghini alamıyoruz bari ucuz bulursak ona verelim :D
Tabii seçim senin 😂
Motor sıkıntı
Evet malesef :)
Arkadan bum bum dikkat et 3. İyimiş
Hiçbirini önermem.
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar